- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30345 üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest