- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
RaTaTa
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha rossz topicba írom a kérdésemet, ez esetben légyszi irányítsatok át a megfelelő helyreEgy kedves ismerősöm meglepte magát egy borzalommal:
[link]
Tudom, tudom, soha többetA lényeg, hogy sose-sohase-ezidáig még nem láttam Androidot (1.5.1 van rajta, startnál kiírja és jó lenne némi támpont, hogy mit lehet vele csinálni. Lehet-e frissíteni, lehet-e msn-t tenni rá, lehet-e java alapú webet böngészni (pl. chat.hu), mennek-e a youtube videok? Láttam olyat, hogy ebuddy, de azt hogy kell telepíteni? Van olyan, hogy ebuddy.apk? Töltsem le egy SD kártyára és csak rá kell kattintani?
Ezen a keleti csodán még egy gyártói matrica vagy sorozatszám sincs, a Manager menüpontban felvisz a www.android123.com címre (full kínai )
Legalább wifit sikerült belőnöm hozzá, de nem tudom hogyan továbbNetán jobban járnék egy Windows CE-vel?
Várom a javaslataitok, köszönöm!
Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest