- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
guni
tag
válasz
llaszlo #2568 üzenetére
Na megnéztem ezt a Quicksettingst és ez nem jó, mert ez csak annyit tud hogy egy képernyőre teszi a telefonban itt-ott szétszórt beállítási lehetőségeket, de semmi pluszt nem ad. Tehát én olyant keresek, ami elnémítja az usb/jack csatlakozáskor a hangot, de nem nyúl a többi hanghoz (sms, naptár). Ilyent tud valaki?
Guni
-
guni
tag
Sziasztok, olyan progit tud valaki, amivel be tudom állítani, hogy ha beledugok valamit a telefonba, akkor ne pittyegjen már, viszont az sms-nél meg emlékeztetőknél igen?
Guni
-
guni
tag
Mindenkinek ajánlom, akinek hozzám hasonlóan hiányzott a Windows Mobile után, hogy mindenféle alkalmazások elindítása, meg menüben lépkedés nélkül el lehet olvasni egy sms-t, utána pedig válaszolni, törölni, megjelölni olvasottként..stb.
Guni
-
guni
tag
válasz
Balinov #2041 üzenetére
Ezt csak józan paraszti ész alapján, de nem nagyon hiszem hogy számít az a pár km a műholdak 20000 km-es magasságához képest. Ellenben nekem egy szimpla vonaton sem működik, gondolom a fém kaszni miatt, szóval szerintem az a nagyobb gond. Dugd ki a kezed az ajtón és próbáld meg úgy...
Guni
-
guni
tag
válasz
Gáben81 #1946 üzenetére
Szia!
AstroPlayer, bár sok hatása szerintem nincs az equ-nak. A Spica gyári lejátszójában van eq, de is alig állít valamit. A Milestone-hangzásképeiről viszont jókat halottam, bár személyesen nem próbáltam. Sajna ez egy problémáspont az Androidban, mivel az API nem tartalmazza, az eq lehetőségét, ezért leginkább csak hekkelni lehet, aztán vagy összejön a programozóknak vagy nem...
Guni
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest