Aktív témák
-
guni
tag
válasz
llaszlo #2568 üzenetére
Na megnéztem ezt a Quicksettingst és ez nem jó, mert ez csak annyit tud hogy egy képernyőre teszi a telefonban itt-ott szétszórt beállítási lehetőségeket, de semmi pluszt nem ad. Tehát én olyant keresek, ami elnémítja az usb/jack csatlakozáskor a hangot, de nem nyúl a többi hanghoz (sms, naptár). Ilyent tud valaki?
Guni
-
guni
tag
Sziasztok, olyan progit tud valaki, amivel be tudom állítani, hogy ha beledugok valamit a telefonba, akkor ne pittyegjen már, viszont az sms-nél meg emlékeztetőknél igen?
Guni
-
guni
tag
Mindenkinek ajánlom, akinek hozzám hasonlóan hiányzott a Windows Mobile után, hogy mindenféle alkalmazások elindítása, meg menüben lépkedés nélkül el lehet olvasni egy sms-t, utána pedig válaszolni, törölni, megjelölni olvasottként..stb.
Guni
-
guni
tag
válasz
Balinov #2041 üzenetére
Ezt csak józan paraszti ész alapján, de nem nagyon hiszem hogy számít az a pár km a műholdak 20000 km-es magasságához képest. Ellenben nekem egy szimpla vonaton sem működik, gondolom a fém kaszni miatt, szóval szerintem az a nagyobb gond. Dugd ki a kezed az ajtón és próbáld meg úgy...
Guni
-
guni
tag
válasz
Gáben81 #1946 üzenetére
Szia!
AstroPlayer, bár sok hatása szerintem nincs az equ-nak. A Spica gyári lejátszójában van eq, de is alig állít valamit. A Milestone-hangzásképeiről viszont jókat halottam, bár személyesen nem próbáltam. Sajna ez egy problémáspont az Androidban, mivel az API nem tartalmazza, az eq lehetőségét, ezért leginkább csak hekkelni lehet, aztán vagy összejön a programozóknak vagy nem...
Guni
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest