- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
racerx
őstag
Hali
Olyan appot ajánljon nekem valaki, amivel azt az egyszerű dolgot szeretném megvalósítani, hogy minden nap beírom hogy mennyit melóztam, és ezt könnyen, összesítve később elő lehet szedni.
Naptár bejegyzés nem jó, excel szintén. Sőt az is jólenne, ha ezt cloudba , vagy gmailhoz menteni lehetne.Bár most a work time-ra rákeresve meglehetősen sok appot találtam , de hátha vki használ vmi tutit.
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #10246 üzenetére
Van rá 15 perced, és visszautalják.
JA és ide is:Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
racerx
őstag
A google checkout hogy működik? Beregeltem, beállítottam a netes vásárlásokhoz használt amex kártyámat (ebay-paypal-on már kipróbált), saját cím és telefonszám.
De a marketen nem tudom használni, mert azt írja ki hogy unusable (angol simmel használva természetesen - root még nincs (market enebler se term.). Küld valami ellenőrző sms-t az aktiváláshoz, vagy leemel egy kis összeget (mint a paypal), és azzal aktivizálja. Vagy nem csinál semmi ilyet? -
racerx
őstag
Van olyan bill zár progi (Symbianra volt), hogy ha tokba, vagy táskába teszem, akkor automatikusan bill zárba teszi, majd ha kivettem akkor kikapcsolja azt, a proxymity szenzort használva?
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest