Aktív témák
-
racerx
őstag
Hali
Olyan appot ajánljon nekem valaki, amivel azt az egyszerű dolgot szeretném megvalósítani, hogy minden nap beírom hogy mennyit melóztam, és ezt könnyen, összesítve később elő lehet szedni.
Naptár bejegyzés nem jó, excel szintén. Sőt az is jólenne, ha ezt cloudba , vagy gmailhoz menteni lehetne.Bár most a work time-ra rákeresve meglehetősen sok appot találtam , de hátha vki használ vmi tutit.
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #10246 üzenetére
Van rá 15 perced, és visszautalják.
JA és ide is:Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
racerx
őstag
A google checkout hogy működik? Beregeltem, beállítottam a netes vásárlásokhoz használt amex kártyámat (ebay-paypal-on már kipróbált), saját cím és telefonszám.
De a marketen nem tudom használni, mert azt írja ki hogy unusable (angol simmel használva természetesen - root még nincs (market enebler se term.). Küld valami ellenőrző sms-t az aktiváláshoz, vagy leemel egy kis összeget (mint a paypal), és azzal aktivizálja. Vagy nem csinál semmi ilyet? -
racerx
őstag
Van olyan bill zár progi (Symbianra volt), hogy ha tokba, vagy táskába teszem, akkor automatikusan bill zárba teszi, majd ha kivettem akkor kikapcsolja azt, a proxymity szenzort használva?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest