Aktív témák
-
sssz
őstag
de nem drága és ennyi pénzt megér.
ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a telefonon konvertálj akkor a pc-re ezt ajánlom: linkpetipetya: örülök, hogy tetszik
én már nagyon régóta ezt használom. időről időre kipróbálok másikat, de szinte rögtön visszatérek, mert egyik sem olyan jó mint az adw ex.
-
sssz
őstag
media converter
nagyon jó, én már egy ideje használom -
TRob1
veterán
2 GB felett csak SDHC van!
És egy idézet Edenyke fórumtárstól, hátha segít dönteni 1-2 embernek:
"memóriakártyából érdemes maximum class 6-ost venni, mert a class 10, bár nagyobb sebességű, de a kicsi file-ok másolásánál nagyon belassul, és többségében ilyen műveleteket végez a telefon"
-
Pubszon
veterán
Vagy talán ez jó lehet.
Esetleg ez.
Egyiket sem ismerem, nem próbáltam, de hátha. -
petipetya
nagyúr
Némelyik program a telefon lokalizációját veszi alapul a nyelv beállításakor. Ennél az alkalmazásnál nem tudom miként van, de próbáld ki ezt:
- Telepítsd fel a morelocale2-őt és állítsd be ennek (fotó) a hozzáadásával.
- Indítsd újra a telefont és tedd fel fel a magyarított progit.Nekem ezzel a gyári news and weather már behozza a magyar híreket is.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest