- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Socket AM5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
qqcqqc #10664 üzenetére
Esetleg ki lehet probálni a PlayerPro-t is.A PowerAmp nagyon jo(mappa,Flac és EQ)viszont fizetös(bár szerintem megéri,én is megvettem)és az EQ-ja szerintem el van tulozva.A gyári beállitások néha használhatatlanok,a Bass-nál sok számom betorzit,visszább kell venni...
A PlayerPro kicsit lágyabb EQ-val dolgozik,szintén tud mappákbol játszani.Csak az EQ-t utolag kell rátelepiteni.Mindkettö letölti a boritokat is,ha adsz neki netet.
-
este szerettem volna élesben kipróbálni a skype-t, de bejelentkezni sem tudtam....
talán kicsit túl volt terhelve a rendszer?
a skype fórumán sokan panaszkodtak, volt telefon, amire nem lehetett feltelepíteni, vagy nem indult...
szerintem hamar lesz hozzá frissítés.
se telefonosoknak felejtős, 2.x rendszer kell alá. galaxy s-nél problémák, de legalább már van. -
Takhanto
őstag
-
Rickazoid
addikt
Egy elég alternatív megoldás, de lehetséges: a Nimbuzz-nak van PC-re programja, ha jól emlékszem az tud hanghívást is, és mivel Androidon a Nimbuzz felmegy a saját hálózatára, így ha az ismerőseidet meg tudod kérni, hogy tegyenek egy próbát, akkor megoldható. Persze tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de ha egyik nincs.. és megoldható... meg kell próbálni váltani. PC-nek mindegy, hogy a Skype kliens mellett fut-e egy Nimbuzz kliens is, a telepítése se bonyolult, a regisztráció pedig ingyenes.
Viszont Linuxon nem jártam sikerrel Nimbuzz szempontjából, wine-nal nem működött, de még a webes felület se, szóval csak Windows/Mac sajnos.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Gurulunk, WAZE?!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest