- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
kopapy
tag
Végül megvettem egy Samsung Galaxy Gio-t. Azt hiszem ha lesz szótanító progi, ha nem, mindenképp megérte. Nekem tetszik az android. Még tanulgatom, keresem a megfelelő appokat, de most megakadtam. Nem találom sehol a kamera beállítasiban, hogy az sd kártyára mentse a felvételeket. Van esetleg olyan app amivel ezt lehet állítgatni, vagy van olyan aki ezen a készüléken tudja, hol lehet ezt beállítani (ha lehet egyáltalán)?
-
kopapy
tag
Sziasztok!
Gondolkodom androidos teló vásárláson. Egy progi ha lenne, akkor el is dőlne a kérdés.
Van-e szótanuló progi androidra? Nem kell semmi extra, csak az általam elkészített txt, vagy xls, vagy bármi fájlból random hozza elő a szavakat. Nem kell értékelni sem, persze jó lenne, ha egy kicsit azért összetettebb lenne a progi, pl. olyasmi lenne, mint pc-re a Voca, vagy a KwordQuiz.
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest