Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
Jacak
senior tag
A 2.2-es Defy szoftját nem ismerem,de a /root nem lehet üres szerintem,ott vannak az alapvető főmappák nálam,mint pl. a system is.Ha adsz mailcímet,átküldhetem a Root Explorert,én még akkor szereztem be a Marketről,mikor még nem volt fizetős.
Szerintem a műfajában a legjobb fájlkezelő.V. feldobjam inkább tárra?
-
Jacak
senior tag
Én csípem a Link2SD-t,mert minden át lehet vele helyezni a memkari külön partíciójára(ext2),az apk,a lib,és a dalvik-cache-fájlokat is,akár a widgetes appokat is,minden szépen műxik oda áttelepítve,s mindent megtalálsz a /root/system/sd-mappában,én erre Root Explorert használok.
#19877 Istvan:
-Akkor meg minek Android? :p Ha telepítesz egy launchert,s alapértelmezetté teszed,a gyári el se fog indulni,tehát nem eszi a RAM-ot sem.Nekem Vodafone 845 van,főzött ROM-mal.Ennél a telónál kisebb RAM-mal rendelkező droid nincs.De a helyzet mégse annyira siralmas,mert folyamatosan takarít az Android Assistant,a Swapper 300 megára van belőve,s a SeePU szerint a RAM mindig a zöld sávban van,a prociterheléssel együtt. -
hodostamas
addikt
Contact2Sim marketből.
-
TRob1
veterán
SIM-re sztem felesleges (Elvesznek az egyéb adatok - ha vannak -, és a hosszabb nevek vége is kuka). Ha androidos telefon lesz az új is, akkor legegyszerűbb gmail fiókkal szinkronizálni, majd az újjal szintén, és meg is van minden.
Vagy lementeni sd-re a kontaktokat vcf-be, és kész, onnan meg majd vissza az új telefonba (gondolom már minden "mai" telefon megeszi a vcf-et). -
aggleány
addikt
Töltsd le a Marketből azt a launchert, ami Neked tetszik, és töltsd le hozzá a Home Switcher nevű progit. Ha Froyo van a telefonodon, akkor a Home Switcher for Froyo nevűt. Ha ez megvan, akkor menj bele a Home Switcher-be, és válaszd ki a letöltött lauchnert alapértelmezettnek, és kész. A telefon egy kicsit vacakol, aztán már használhatod is. Ha mégsem jön be, ugyanúgy a HS-ben vissza tudod állítani az eredetit. Nagyon sok launcher van, valamelyik biztosan tetszeni fog. A nagy közkedvencek: Launcher Pro, ADW Launcher, GO launcher, de van még jópár lehetőség.
-
volvoguy
addikt
-
djkrisz1
csendes tag
Nézd meg ezt,elvileg mennie kell 2.1-en [full screen caller id free]
(#7147) z0d1AK
Értem,akkor előbb root-olni kell,végig kell próbálni az összes root-olós programot.
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem az a lényeg, hogy milyen messze vagy attól a helytől, ahol kikapcsoltad, hanem az, hogy milyen régen kapcsoltad ki. A GPS-ek megkülönböztetnek "hideg" és "meleg" bekapcsolást. Ha nem régen kapcsoltad ki (max. néhány órája), akkor meleg bekapcsolásról beszélünk, és ilyenkor a legutoljára eltárolt műholdadatok alapján néhány mp alatt meg tudja találni a műholdakat.
-
Istwan
tag
Igaz! A vétellel kapcs valóban voltak idáig akadályok. és az miatt nem talált holdat.
Mellékesen most rá tettem a GPS Test progit 1.1.2. gyorsan reagáló IRÁNYTÜS holdpozicio jelzö is van benne.
Szal GPS - OK.Most már tényleg csak egy nagy felületü rajz program, (nem csili-vili) kellene (munkámhoz), és meglesz az összes alkalmazás ami fontos.
Ezt az iphone stylust valóban egyre könnyebb megszokni. Lassan már olyan mintha rezisztív kijelzöként reagálna gép. -
Istwan
tag
Börtok "Hero-hoz" Én élböl óvatosan kivágtam belöle azt a kihuzó pántot mert a készülék hátoldalán meglátszott a sáv nyoma. De méretre annyira passzol hozzá hogy igy is kijön könnyen..viszont magátol nem esik ki.
http://href.hu/x/bileEz a ceruza : http://href.hu/x/bilg
mint mondtam nagyon cinkes...csak a legelszántabbak vegyék meg.!
Az Iphone-hoz is van egy univerzális stylus, az valamivel vékonyabb és a "hegye" is tompább, masszivabbnak látszik. Érzem a vizeletemen hogy én azt is kiprobálom és ha jobb, tisztább szárazabb, akkor lesz egy plusz kiadásom. -
KaoszTom
aktív tag
A GoogleMaps-t csak arra használtam (a PC-s programban), hogy megkeressem Magyarországot. Utána átváltottam a Turistaterkep-re, (Map source) és úgy generáltam. Nincs szükség saját turistatérképre, tökéletes turistatérképet lehet generálni a TrekBuddy-hoz ha a map source-öt Turistaterkep (Hungary) -re állítod.
-
KaoszTom
aktív tag
Korábban leírtam, hogy konvertáltam turistatérképet TrekBuddy alá: link
Volt, aki azt írta, neki nem sikerült. Nekem (G2-n) a leírás alapján tökéletesen működik és jól is használható. Egyszerre nem érdemes az egész országot legenerálni, több kisebb térképpel jobban jársz. (kb. 30km x 30km)
-
Kakumix
senior tag
Nekem sikerült. Sőt ki is próbáltam utána. Működött és a segítségével haza is találtam és nem vesztem el a népligeti rengetegben
Sajnos azóta sem találom a honlapot ami alapján csináltam a térképet. Arra emlékszem, hogy országos térképet nem sikerült generálnom, mert elszállt a program. De addig is amíg eljutott több tízezer fájlt csinált, szóval nem nagy gond, hogy nem fejezte be -
Blue@X
senior tag
Olyan programot keresek, ami nyilvántartaná az elküldött SMS-ek számát.
Jelenleg a Call Credit Monitort használom, az a bejövő és kimenő hívásokra jó, de sajnos SMS-t nem számolja.
A legjobb lenne egy program, ami mind a kettő adatot egy helyen jelenítené meg. Esetleg nem használ valaki ilyet?Közben megtaláltam, Phonalyzr a neve. Ajánlom mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest