- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Hooper
üzenetére
Gépen VLC-t megnyitod Eszközök - - > Beállítások - - > lent beállítások megjelenítése mind - -> Kezelőfelület - -> Elsődleges felületek - - > HTTP távirányítási felület ennyi leokézod, telón megnyitod vlc remote-t menü Settings - -> Add VLC server beírod a géped ip-jét a hálózati ip-t majd ezekután a portot úgyhagyod amennyit kiír.
Ennyi lenne naggyából, épp ma nézegettem így filmeket hogy telóval irányítottam.
-
Erika10
tag
Köszönöm, így használom.

Láttam progikat is rá, ami automatikusan, ki/bekapcsolja a repülő módot. De az nekem ebből a szempontból teljesen felesleges.
Közben felmerült még pár kérdésem, olyan task killer vagy Manager programot keresek, ami nem, akarja állandóan le tiltani a háttér képet meg egy csomó minden más, amit éppen használnék?
Tehát én tudom beállítani mit, tiltson ki.
Idáig Advanced Task Killer volt fent volt fent . de az nagyon nem jött be.
Most Task Manager van fenn. De ott meg nem tudom beállítani, hogy mit lőjön ki, automatikusan és mindent ki akar tiltani ez is.
Mit csináljak, hogy az Fm rádió nem induljon el állandóan, ha ki van rakva widgetnek?
Nem ír ki semmit, de folyamatosan fut a háttérben pedig nincs bedugva a füles.

Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi