- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
didros #22297 üzenetére
Köszi.
Attici: Ha megfogják akkor a vámon, mire gondoltál?
Lesz egy bizonylatod mennyiért vetted, és arra megy a 27%. De ennek esélye kicsi. A csomag kicsi, azokat nem nagyon nézik max szúrópróbaszerűen. Szerencsére épp elég csomag érkezik kinnről, hogy ne legyen a kisebb csomagokra kapacitás.
-
Chaser
legenda
-
tjb007
nagyúr
válasz
kerekfej #22289 üzenetére
Azt nem mondom, hogy maradj távol tőle mert annyira azért nem rossz de 6 dollárral többért már kaphatsz Ainol Novo 7 Tornados -t is amiben már 1GB RAM van.
A TinyDeal meg nem rossz oldal de tabletet inkább ne itt vegyél/vegyetek, egyrészt mert a kínálat sem akkora mint például a pandán, másrészt meg magasabbak is szoktak lenni az árak. -
gyuszmó
őstag
válasz
Krissz5435 #22287 üzenetére
Fehér
oké
-
kerekfej
őstag
Ehhez mit szóltok?
ICOO D50 Deluxe 4GB
ICOO D50 Deluxe 8GB -
roKas
tag
Sziasztok!
Most jött meg az Onda Vi40 d.c. tabletem.
Lenne egy kérdésem.
A rendszerből jó kínai szokás szerint törölték a magyar nyelvet, de ettől függetlenül nem lehet valahogy rávenni az appokat, hogy a magyar nyelvet használják? -
gyuszmó
őstag
Meg van a kicsike CC One Most hoztam el Mamutból köszi mindenkinek a segítséget eddig is és ezután is .
-
laszlohu
addikt
-
laszlohu
addikt
válasz
BigBlackDog #22277 üzenetére
Idézet TJB - től :
MP1 egy fragment processzort tartalmaz, az MP2 kettőt, az MP4 négyet. Ezek közül értelemszerűen az MP4 a legjobb
-
Attici
őstag
A PandaWill oldala a nem áll a helyzet magaslatán.
Lehet, hogy mégiscsak a GadgetGreatsről kellene rendelni?
Ehhez mit szóltok? -
laszlohu
addikt
válasz
BigBlackDog #22273 üzenetére
olvass vissza :
Sanzaa aláírásában láthatod :ConCorde tab 9.7 Ips Plus 67990 Ft ingyenes házhozszállítással.
És a support :
-
BigBlackDog
veterán
Egyébként itthoni választékból mit ajánlanátok max 70e Hufig, ami megbízható, normális boltból származik, nem gagyi kínai és viszonylag erős a vasa (pár évre előre gondolkodok)?
-
laszlohu
addikt
válasz
Krissz5435 #22270 üzenetére
Én mindig e-mail - ben szoktam megrendelni, az a biztos,
leírom, hogy személyes átvétel, meg hogy melyik üzletbe kérem. -
Krissz5435
aktív tag
Ma hogy jártam. Pécsi extreme digitalba ma érkezett cc tab one, de mire beértem elvitték az összeset.
Pontosabban egy karnyújtásnyira volt, de a másik kiszolgáló már készítette a számlát.
-
laszlohu
addikt
válasz
lostprophet #22264 üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
Krissz5435 #22209 üzenetére
Persze megfontolando, erdemes-e egy olyan tabletre biztositast kotni, ami mar most sem szamit erogepnek... sot... megkerdojelzeheto, hogy 3 ev mulva alkalmas lesz-e a hasznalatra.
-
Vanka
tag
válasz
Chaser #22263 üzenetére
Én még az Aurora II meg a Window között vacilláltam, de van gond az Ainollal .
Egyenlőre pozitív a véleményem, én még 149 USD-ért vettem . Már írtam : a wifi , kijelző , sebesség szuper.
A gyári töltő vezetéke és csatlakozója gagyi ,működik . de nagyon vékony a vezeték és elég rövid .
Ami nem mindegyik Kínaira jellemző :Mikro- usb a csatlakozó ,gyári magyar nyelv is van , zárható a memória fedél ,egeret billentyűt zokszó nélkül kezel.Azt nem tudom miért ilyen nagy a csend körülötte .
-
laszlohu
addikt
válasz
lostprophet #22258 üzenetére
Sanei = Ampe,
A speckó alapján :
gyenge proci, Net - ezni jó, játszani nem,
pdf - hez gyenge. -
hrabanc
tag
válasz
BigBlackDog #22259 üzenetére
Szívesen! Remélem pár napon belül postázzák!
-
lostprophet
aktív tag
Sanei N10-ről van valakinek tapasztalata?
-
smkb
őstag
Ahelyett hogy az U30GT millió nyügét rendbetennék... meg oké, egész jó az az Rk3066, de egy 2048*1536-hoz, azért az SGX543MP4 kicsit jobban cseng, mint a 250mhzen ketyegő Mali 400MP4...
-
hrabanc
tag
válasz
BigBlackDog #22252 üzenetére
Tegnap én is rendeltem egyet, de innen.
A postázást a hétvégére, de legkésőbb a jövő hét elejére ígérték. Máshol azt olvastam, hogy szeptember 28-án fog megjelenni, igaz akkor már Európában. Kíváncsian várom, hogy kézbe vegyem. Annyira rossz nem lehet, hogy ennyit ne érjen meg. Szerintem.
Ja és az árban benne van egy fólia és egy neoprén tok is! -
DemonDani
addikt
Android Tablet With iPad 3 Retina Display?! Yes Sir, the Cube U9GT5 With Android! (Video)
[link] ezek a kínaiak...ha volt már akkor sry
-
BigBlackDog
veterán
Olvasgatva a topikot , kicsit én is belemélyültem a témába. Korábbi elvárásaimat módosítva kicsit ez egy egész jó vételnek tűnik nekem.
Persze gondolom nem hiába olcsó ennyire. Mi a hibája hiányossága?
Ami tetszik benne: 1024p kijelző, 2 magos proci, mali 400, hdmi, usb otg, jelly bean.
Amit nem tudok:
1. Milyen minőségű a kijelző?
2. Mennyire jól összerakott gép (pl.: gyakori gyártási hibák)?
3. Support, frissítések van-e? Root meg van-e oldva?
4. Pandawill mennyire megbízható? Milyen gyors általában? Garanciális ügyeket hogyan intézik?
Amire használnám: pdf olvasás, netezés, esetleg játék, filmnézés.
Mi a véleményetek a fentiek alapján erről a tabról? -
laszlohu
addikt
válasz
Bagira01 #22246 üzenetére
Én biztos nem vennék Rock X - et,
úgy láttam, még Jelly Bean sincs rá.
Inkább Hold X - et, az alapból JB(4.1) - es Androiddal jön,
meg az javítja a hang pattogás problémát is.
Egyébként azt olvastam a Hyundai - król, hogy a supportjára írt e-mailre
nem, vagy csak nagyon sokára válaszolnak. -
-
depp87
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mostanában mi az ajánlott OLCSÓ /30 000/ tablet. Sulihoz kellene ebookot olvasni netezgetni /Wi-Fi/. Köszi a válaszokat. -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Nos a problémám megoldására letöltöttem egy progit a marketből (hogy kisebbek legyenek az ikonok), fel is tette, aztán tudtam állítani a DPI nagyságot, átállítottam majd reboot és most bejön az android logo mintha ugye töltene a rendszer, majd villan egyet de semmi
nem jön be a kezdő képernyő...
Ezt hogy tudom visszacsinálni? -
z0d1AK
nagyúr
-
vinikorn
aktív tag
Jelenleg a 30.000 Ft-os kategóriában mi a legjobb?
-
-
Bagira01
veterán
válasz
Chaser #22232 üzenetére
Én már úgy vagyok vele, hogy hibátlan kínai tab-ot úgy sem lehet venni, csak van amivel együtt lehet élni és van amivel nem
Nekem igazából csak pdf és dokumentum olvasgatásra kéne a tablet, sajna az itthoni 30k-s gépek kijelzője nekem nem megfelelő. Annyi az elvárásom, hogy kézbe fogva minőségérzet legyen és a kijelző legyen nagyon szép és jól olvasható. Talán ez a fém hátlapos vékony gép jó lenne ilyen célból.
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Hyundai Hold X 7"-ról van valami info? Külföldi fórumokon nem igazán van róla info? Esetleg valami nagy hibája van amiről már most lehet tudni? Mali 400 MP4 van benne, mert van ahol az van kiírva van ahol csak MP? -
tjb007
nagyúr
Tegnap hivatalosan is be lett jelentve az Acer A110 ami heteken belül piacra kerülhet.
Igaz, hogy a kijelző felbontása kisebb lesz mint a Nexus 7 -ben de minden más olyannal rendelkezni fog amivel a Nexus 7 nem.
Már csak az a kérdés, hogy az árazása hogyan fog alakulni. -
tjb007
nagyúr
válasz
szaniszlo85 #22220 üzenetére
Itt megtalálsz mindent amire szükséged van: [link]
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22194 üzenetére
Igazából nem láttam ott leírva semmilyen feltételt, csak hogy év garos gépekre érvényesek az árak. Tablet pl nem is volt felsorolva opciók közt. Az meg egyáltalán nincs ott, mit tartalmaz a garbővítés.
"Olyan biztosítási szolgáltatás, amely az eredeti gyári garanciaszolgáltatást
hosszabbítja meg a választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak
szerint." -
szaniszlo85
csendes tag
Sziasztok!
segítségét szeretném kérni egy hozzáértőtől,hogy hogyan varázsoljak egy jól futó androidot(ill.melyiket GB,ICS,JB) a NOTION INK ADAM 3G QI-re.
hol találom a telepítéshez szükséges dolgokat és hogy kell e pcre is tennem szoftvert vagy elég csak a táblával okoskodni.
előre is köszönöm -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID a13-as tabom, most érkezett. 4.0.4 van rajta, annyi kérdésem lenne, hogy az ikonok méretét, hogy lehet kisebbre venni?
Ezt úgy értem, hogy volt nemrég 2 ugyanilyen, ugyanezekkel a paraméterekkel, és kisebbek voltak, illetve minden ikon kisebb volt (töltő, ha rátettem a 3g modemet az is stb) és egyszerűen nem jövök rá hogy lehetne beállítani. Egyébként semmi gond vele, frankó minden, csak ez most így zavar picit.
Esetleg valakinek ötlet?
-
faresz5
aktív tag
válasz
z0d1AK #22212 üzenetére
Lényeg kimaradt, elvileg 3dik ("generációs") Cube U30Gt -H v1.03 (1.04-től JB, azt nem akarok még) Már a cube logos nem a pandás.
Igazándiból lehet,hogy egy battery stat törlés megoldaná a dolgot, de nem tudok felrakni új romot (egy rootolt 1.03-t)jelenleg. Windows 8 csak usb-módban látja, úgy meg nem tudom flashelni rktoolsal.(rózsaszínnel jelzi nem zölden)
(illetve teljesen lemerült aksival sem.(mármint az android szerint teljesen lemerült aksival) -
faresz5
aktív tag
Adott egy tablet, pár napos,android 4.0.4 azt csinálja,hogy nem tölti fel soha 100%-ra csak 99%-ig. Viszont ha kihúzom a tápkábelt akkor rögtön leáll mintha nem lenne benne semmi töltés.(első pár napban semmi gond nem volt vele 6-8 órát ment neteséssel kb 1napot készenlétben) Aksi néző programok szerint az akkumulátor jó. Mi lehet a gond, illetve a megoldása a problémának?
Köszönöm a segítséget. -
mipityu
tag
válasz
Sanzaa #22208 üzenetére
Írj egy e-mail-t az eladónak, hogy kéred törölje a vásárlást.
Ez a korrekt eljárás minden hasonló esetben.
Megteheted, hogy szó nélkül hagyod az egészet - de ez egyrészt inkorrekt, másrészt ki is zárhatnak miatta az e-bay-ről.Gondolj bele milyen jólesne, ha a meghirdetett és leütött terméked vásárlója nem jelentkezne - pedig időközben már érvénytelenítetted az aukciót, mert hiszen "megvették".
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
csibe1 #22207 üzenetére
Engem konkrétan a +2 éves standard érdekelt, ami lényegében ugyan azt takarja mint a saját garija(pl ha leesik akkor annak már mindegy) + mivel +2!!! év ezért alapgari + 2 év = 3 év gari van a tabletre mindössze kicsit drágábban, mint 2000 forint. A másik lehetőség, hogy prémium garanciát vesz az ember. Erre azt írják, hogy egyszeri baleseti meghibásodási fedezet is van rá, ami annyit takar, hogy ha kiesik a kezedből és betörik a képernyő, akkor azt gariban megcsinálják, de pl a standardnál ilyennel elhajtanak (ha jól értettem). Meg nem csak az 1-2 éves garijuk van, hanem van több is, csak ugye mindegyiknek nő a pénzbeli értéke.
De összegezve, egy ilyen olcsó tabletet (CC Tab One) 3 év garival ( én +2év standarddal veszem) sehol nem kapsz.
Más: megkérdeztem, hogy milyennek látták a bronzot, meg a fehéret és azt mondta a csávó, hogy a bronz felületfestettnek tűnt, ergó egy idő után lekopik a bronz festék, de a fehér az anyagában fehér és nem festett fehér.
-
Sanzaa
senior tag
Mi lesz, ha ebayen mégsem fizetek ki egy buy it now terméket? (másodjára)
-
csibe1
addikt
válasz
Krissz5435 #22205 üzenetére
Mit mondtak a garanciás dologra?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Épp akartam írni, hogy edigital milyen jó fej. Én pl ma benn voltam és rákérdeztem erre a garanciás dologra. Concorde Tab One-t akarok venni és +2 év standard garit hozzá így 26154(asszem) forintból kijön egy belépőszinten korrekt tablet 3 év garival, ami azért ritkán mondható el ilyen olcsó taboknál. És a +2év gari csak 22xx forint, ami szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest