Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Erről vélemény ezt néztem ki magamnak : Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G 16GB jelenleg akcióban 65.000ft még 2 napig! Ha itt dicséritek vagy van jó tapasztalat már rendelem is!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz tvamos #24811 üzenetére
Na igen ha mindenki lelkiismeretes lenne akkor sok topik bezárhatna itt a prohardveren mert nem lenne téma és igen sok hardver gyártó cég bezárhatna! Pl az asztali pc- 60% tuti nem eredeti windows fut tehát rég bezárhattak volna a gyártók! Amíg van kereslet addig mindent el lehet adni ez van ez a piac. A piacnak nincs lelkiismerete csak pénze!
z0d1AK
Nexus 7 van ezért mertem leírni, hogy semmire nem való! 10 colos kütyüm is volt jó egy pár, de mind alsókategóriás mert nem vagyok hajlandó 110.000 vagy még több pénzt adni egy megbizató tabletért![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz z0d1AK #24798 üzenetére
Lol 185.000 ft most is jó tabletet lehet kapni csak a nagyátlagnak max 70.000ft van ilyen dolgokra. Azért pedig nincs 10 colos használható kütyü. 110.000ft kezdődik. A 7 colos szerintem meg nem való semmire.
Acer Iconia Tab A200 lassú én is majdnem ezt vettem![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Nexus 7 erre érdemes cserélni? 7 col kicsi nekem. Acer Iconia Tab A200 32GB Nem kellene ráfizetnem semmit!
-
Loituma69
őstag
Ezt senki nem ismeri ajánlja? Acer Iconia A200 16GB
-
Loituma69
őstag
Erről mi a vélemény? Acer Iconia Tab A200 (ACR HT.H9SEE.002) tablet, titanium + Android 3.2 operációs rendszer + 4.0 upgrade 89.000ft vagy inkább Nexus 7? 75.000ft Tanácstalan vagyok! Az acer melett szól a 10 col a nexus az meg mégis csak nexus.
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz padi68 #21642 üzenetére
Jó vétel, ár teljesítmény győztes jelenleg a magyar piacon!
hdman
De gonosz vagy!keszo
A jól képzett kínai szoftveresek miatt van és a magas szinvonalú kínai minőségellenőrzés miatt és természetesen kishazánk csorisága miatt, hogy itt minden xart el lehed adni mert olcsó. Gondolj bele egy német vagy egy angol abban a pillanatban vágná a falhoz a kütyüt ha csak fele ennyi gond lenne vele! Itt meg elforumozgatunk a hibákon ez van, itt élünk!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz hamyka #21395 üzenetére
3g modem nincs nem adtak hozzá, media markt-ban vettem 69.900ft ott nem adnak modemet, nincs is rá szükségem soha nem használnám.Virus írtó minek? Ha te akarsz használj! Fülhallgatót adnak! Garancia 1 év. Net kérdés egyértelmű naná, hogy saját wifi lol!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Akit esetleg érdekel egy kis video Myaudio 1016 DCC tablet : [link]
Sebesség teszt, video,wifi, ebook, játék stb..... -
Loituma69
őstag
Székesfehérvár! Ma bementem a media markt-ba és lőn csoda kapható 916DCC és 1016DCC 69900ft-ért!. Egymás mellé tettem a kettőt és próbálgattam őket! Mindkettő IPS kijelző, de mégis a 916DCC erősebb fényerő jobb mélyebb szebb színek élesebb képe van mint a 1016-nak! Még a gyári alap szoftver van rajta tehát várom a frissítést nagyon! A bal alsó sarokban ha sötét a kép erős bevilágítás látszik, ez normális a myaudio-nál vagy hibás a kijelző!?
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz rocket #20871 üzenetére
Köszi az infot ez nagyon jó hír! Pont ma akartam myaudo oldalon megrendelni, de így inkább várok és helyben megveszem! Ha gond van vele könnyebben megoldom a garanciáztatást! 908a is pixelhibás volt és neten rendeltem úgy is maradt, de el tudtam adni jó áron!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz hevizms #20829 üzenetére
Asphalt 7 tökéletesen működik g sensorral, youtube videókat, hibátlanul lejátsza, full hd videot nem nézek egy nem full hd felbontású kijelzőn, mert értelmetlennek tartom! 908A volt
ICS 4.0.3. Most rendeltem 1016DCC-t ICS 4.04. Ha ez marad és csak parasztvakítás a 4.1 droid akkor sincsen semmi gond mert ez is tökéletesen teszi a dolgát![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz nightmare13 #20522 üzenetére
Amikor a cikk készült ez a tipus volt a legerősebb, úgyhogy valos a cikk. Kérdés kinek hisztek és mi alapján mert ha így gondolkodtok akkor felesleges ez a forum is ha dicsérnek ha szidnak egy tabletet úgysem hiszitek el. Akkor meg minek a topik! Azért érdemes vissza olvasni minimum 1 hónapot itt a forumba és nem fogsz találni egy rossz kritikát sem ezzel a tablettel kapcsolatban, ha csak nem a támogatást, de könyörgöm 40 vagy 50 napja van a piacon és már kellene is a frissítés, de minek!???
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Akit esetleg érdekel! : Myaudio series 9 908A teszt : [link]
-
Loituma69
őstag
Én meg ezt használom külső billentyühöz, AnySoftKeyboard.
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz szabi__memo #18746 üzenetére
Sajnos a valóságban nem létezik ez a program nincs tv nézés lehetőség nem is értem miért reklámozzák vele!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Erre az összehasonlításra kiváncsi lennék concorde 9.7 ips vs MyAudio Tablet Series9 908A
-
Loituma69
őstag
Kis video Myaudio Tablet Series9 908A benchmark vs Xperia arc Wayteq xTAB 50
[link] -
-
Loituma69
őstag
válasz derrik #18633 üzenetére
Mézesmadzag! Weboldalukon én is regisztráltam a kapott kupon izét is regisztráltam és most reménykedünk!
Amikor a boltból kihozod ez a rom van rajta 2012.06.12 és hibátlan ezidáig!
jFox
Újakon lesz rajta vazz 8 napja lehet kapni és nekem öt napja van meg! Ez már régi LoL???[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz qpakcovboy #18448 üzenetére
myaudio 7 óra 14 perc használat után kért tőltést döbbenet számomra, pedig aztán kapott szegény kütyü fel le telepítést 720p videó nézés játék net stb...Hiába 8000 mAh aksi az 8000 mAh!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Tökéletes választás akciós áron! IPS kijelző fém ház atom stabil működés, alapból rootolva Wifi jelet 3-4 sec alatt veszi gyors 1.2.gzh proci! stb....
rocket
Két napja vettem a tescoban Myaudo 9.7-t A pult leghátuljára volt dugva csak a sarka látszott a doboznak. Mutogatnom kellett az eladónak, hogy meglássa![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz tjb007 #18280 üzenetére
Ezek alapján akkor meg kellen bánnom, hogy megvettem!? Vagy az nem lehet, hogy annyira jó a myaudio, hogy nem kell frissíteni mert alap gyári szoftverrel is tökéletes?!
Apple iPad 2 16GB valóban 80.000ft -al jobb a wayteq 70-nél? reális árkülömbség? Nem kötözködöm komolyan kérdezem!más:
Én mindig csak magam nevében beszélek saját tapasztalat és vélemény alapján, akinek nem inge ne vegye magára! Lol
pl nekem a kedvenc színem a piros nem vörös, hanem piros van akinek a fekete! Van aki a fiúkat szereti férfi létére, én pl csak és kizárólag a nőket, de ez nem mindenkinél van így és engem ez nem zavar![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Jelzett mail jött 20 perc sleep mód közben! Akkor nem kell kidobnom?
z0d1AK
Neked milyen tabod van?[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz z0d1AK #18267 üzenetére
Magyarországi user=warez tetszik nem tetszik ez van, természetesen többet nem írok nem célozgatok ilyen jellegű témát! Jó hogy itt vagy és figyelmeztetsz köszönöm!
Sanzaa
Tesztelem és írok! Bár én személy szerint wifit soha nem hagyom bekapcsolva csak akkor üzemelem be, ha kezembe veszem a kütyüt ugyanis 1 klikk és 5 másodperc és működik a wifi, fölöslegesen nem merítem az aksit sleep módban, de ez szokás kérdése, de most csak a te kedvedért bekapcsolva hagyom a wifi-t és küldök mailt 30 perc sleep mód után![ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz z0d1AK #18253 üzenetére
Igazi magyar szörszálhasogatás! Nekem hibátlannak tűnik ez a kütyü, te nem hiszed, ez így van rendjén mert nem vagyunk egyformák semmi gond nincs ezzel! Igazat ne is adj nekem mert én a kezemben fogom a kütyüt és tesztelem te pedig a régi rossz tapasztalataid alapján írod a következtetéseidet! Én pedig 4 hónapja használok egy wayteq xTAB 50 kütyüt amit megvétel után 6 hétre bentfogták szervizbe mert a gps vevő nem pozicionált szoftver hiba miatt ott a topik kikadsz ha beleolvasol. Mikor 6 hét után visszakaptam egy új szoftverrel akkor a gps pozicionálás megoldótott félig meddig mert pozicionál végre ,de meg 3x-dott a jelfogás ideje. A többi ordas hiba meg benne maradt az xTAB50-ben wifi sd kártya felismerés stb.....Ennyit a szoftvertámogatásról wayteq módra! Kiadás óta /május/ egy frissítés érkezett ami a kb 10 hibából egyet oldott meg azt is félig meddig! Eleve hibás szoftverrel adták piacra az xTab 50-et. A Myaudio már induláskor nem produkálja egyik wayteq hibát sem.
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz z0d1AK #18248 üzenetére
2012.06.19-es rom van a myaudio-on és én hibát akadást fagyást nem tapasztaltam, eleve nem indokolt a frissítés. Valóban lesz-e folyamatos támogatás az majd idővel kiderül. Ezt a céget én igen komolynak érzem, legalább annyira mint a concorde tab támogatást!
Shoo
Konkrétan tegnap bementem csak úgy kiváncsiságból a Székesfehérvár Kim Computer bt céghez ez van megadva hivatalos szerviznek és lőn csoda valóban ők foglakoznak vele itt helyben fehérváron. Az hogy aztán Győrben Pécsen stb.. ténylegesen él e a szerviz azt nem tudom mert nem fogok lemenne ellenőrizni Pécs-re fehérvárról az tuti.[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Megvettem tesco gazdaságos MyAudio Tablet Series9 908A kütyüt. Első napi tapasztalatok fém ház tökéletes összeszerelés gyönyörű éles jól olvasható kijelző, hang jó minőségü kicsit halk, de a hozzá adott fülessel tökéletes. Működés gyors röccenésmentes, teljes magyarországi terméktámogatás, kb 10 városban kiépített szervízhálózat, tehát aki vidéki nem kell Budapestre felrohangásznia a problémái miatt /ha egyáltalán van/ 30gb felhő tárhely ingyen, kupon kártyás regisztráció, folymatos szoftverfrissítési lehetőség magyar nyelvő home page oldal! Wifi jelet iszonytos gyorsan veszi és tartja ilyen tabletem még nem volt ami ennyire jól kezelte a wifit! Alapból van a kütyün pl kiváló eBook olvasó szoftver, rendesen nyüstöltem tegnap net, eBook, filmnézés játék telepítés fel le használat nem tudtam kiakasztani, aksi 8000 mAh aksi van benne, 5 óra 30 perc használat után még 39% volt. Ez előtt használtam Concorde 7020, Protab2 xxl, Wayteq xTAB50-et, ezekhez képest magasan best buy vétel 44900ft-ért! Szerintem. Lesz időm készítek kis videót róla!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Ha valakit érdekel Point of View Protab2 XXL kis videó 10 perc : [link]
-
Loituma69
őstag
Myaudio Tablet Series9 908A Ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Lentebb sokat írogattam a protab2 XXL problémáimmal kapcsolatban, megoldódott a dolog. Wipe cache reset után. Ha valakinek fagyogat véletlenszerüen újraindul ez is egy megoldás lehet. Nálam bevált. Igaz majd kigúvatt a szemem a sok külföldi forumok olvasásától ,de meg lett a megoldás! Ezúton is köszönet kelzsocának.
-
Loituma69
őstag
install-recovery.sh
reboot-recovery.sh
recovery.img
3> Copy 3 files to /sdcard directory
4> Use app "terminal emulator" to run the scripts. ezt valaki leforditaná hogyan is kell futtatnom a scriptet? Gondolom install-recovery.sh kell előszőr indítani de hogyan help! -
Loituma69
őstag
Protab2 XXL-re tud valaki egy stabil jó romot!? Nem gyárit! A10-es a kütyü. Letőltési link jól jönne help please!
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Segítséget kérnék! Vettem egy point of view protab XXL2 tabletet. Gyári 4.03 áprilisi kiadású rommal, atomstabilan működött, de nem volt kamera és g senzor se működött és játékoknál torzitott a hang, gondoltam egyet és a hivatalos oldalról letőtltöttem ezt a romot : PROTAB2XXL-Android 4.0.3_1828-20120725.zip z ott leírtak szerint pdf melléklet felraktam. Ezzel a rommal minden működik és gyorsabb lett a tablet viszont néha fagy és újraindul, ezért visszaraktam rá a gyári romot. Na most a problémám a következő ismét felszeretném rakni ezt a verziót : PROTAB2XXL-Android 4.0.3_1828-20120725.zip inkább néha fagyogasson, de működjön minden. A probléma a következő hiába nyomkodom a pdf által leírt billentyűkonbinációt ami ezidáig működött rom frissítéskor most nem működik és ahelyett, hogy megkezdhetném a frissítést mindig csak bekapcsol elindul normál indítással a kütyü tehát nem tudok romot frissíteni, mint írtam ezidáig tudtam, de most már nem megy a billenytűkonbináció! Mi lehet a gond help please mit lehet tenni!?
Elvileg ez volt a jó módszer : home gomb+power 1-2 sec, utána home nyomvamarad power 5x megnyom, ezután home+power+reset gomb, ezután home nyomva marad többi elenged és utána power 5x, de nem történik semmi! kelzsocának szólt volna privátba, de később olvastam, hogy ő nem válaszol pirvát üzenetekre. Bárkinek akinek ötlete van szivesen venném! -
Loituma69
őstag
-
Loituma69
őstag
Vettem egy Point of view protab XXL2 tabot az eladó gondolom röhög a markába!. A mostani rommal random szerüen újraindul kiakasztó, ezeknél a gagyi tipusoknál ez megszokott vagy ez inkább hardver hiba lehet? Hihetetlen módon a gyártó weboldalán van egy 2 napja feltőltött hivtalos ICS 4.0.3 rom. Azt felrakom a tabra az ott leírtak szerint utána mi dolog van még a tabbal, gyári visszaállítás rom frissítés után kell-e? Vagy egyszerüen csak be kell lakni!? Abban reménykedem, hogy a rom frissítés megoldja ezt a kikasztó újraindulási gondot
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Mit tudtok erről a tipusról : Point of View Protab 2 XXL
A gyártó oldalán ezzel a névvel 2 gép van egyik 2.3 a másik 4.0 androiddal a 2.3 tipushoz 1.2ghz proci és mali 400 3d gyorsító van írva a másikhoz a 4.0 androidoshoz meg nincs feltüntetve a gpu tipusa, és van ahol nem 1.2 ghz a proci leírása hanem 1ghz!? Most akkor mi van help? Mennyire használható ez a kütyü játékra, lányomnak venném ócson használtan 34.000ft. Help please!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest