- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Valóban Viber hiba volt.. Érdekes, köszönöm!
Aki 40-50ert keres tabletet bátran ajánlom az Asus memo pad 7et már én is egy nap használat után.
Köszönöm a tippet!
-
tevike
senior tag
Na elhoztam egy ASUS MeMO Pad 7 ME572C-t. Kibontottam, szinte gyermeteg izgalommal csodálva tapogattam körbe, és tettem próbára.
Egy dologra eddig felfigyeltem negatívumként : Viberen mikrofon hangüzenet küldésekor a hang olyan mint ha a NASA fogott volna 3 fényévről érkező zavart hangfrekvenciát, recseg és ufó hangom van.
Ez szoftveres vagy hardveres? Még nem volt alkalmam tovább próbálni egyenlőre.
Illetve kicsit a fényerő szakaszosan állítódik ha automatikus, látni a lépcsőfokokat ahogy állítgatja, ez ronda de nem negatívum.
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egy tablet vásárláson gondolkodtam, használt (de új/jó állapotút keresgélek), az alábbi feltételekkel:
- Androidos
- 40.000 - 60.000,- forint között legyen
- 1920x1080-as felbontás, ha 7" a 10"
- 4 magos 1-2gb ramos (nyilván 2 jobb, de az ár miatt nem remélem)
- Lehetőleg ne túl nagy otromba kerettel legyen, ne 50%-a legyen a kijelző a tabletnek
- Aksija bírja ki a napotDióhéjban ennyire gondoltam. Találtam már pár dolgot, de összezavarás miatt nem akarom leírni. Tanácstalan vagyok.
A felhasználási része az alábbi lenne:
- Játékok (nem Real Racing 3)
- Netezés
- Filmezés
- Zene/Tv-re kirakás..stbElőre is köszönöm a segítséget!
-
tevike
senior tag
Köszönöm a segítségeket, otthon megtekintem majd
-
tevike
senior tag
Samsung Galaxy Tab (P1000)-hez a gyári Froyo-n kívül van valami korrekt frissítés?
-
tevike
senior tag
2380-as benchmark test a wayteq xtab 80 esetében milyen eredménynek számít a közép árkategóriás laptopok között? ( szóval nem samsung vagy ipad-hez viszonyítva )
-
tevike
senior tag
Csak az én kiváltságos dolgom az, hogy 3.szor írok ebbe a topicba 2 nap alatt, és csak én nem kapok egy reakciót sem ?
-
tevike
senior tag
Sziasztok. WayteQ xTAB-80-hez mit szóltok? 37.000 ft újonnan az E-digitálnál. Megéri ennyiért?
És most nem arra vagyok kíváncsi, hogy a 2magos 1gb ramos samsung vagy ipad-ek jobbak, és hogy azok jobbak netezésre vagy skypera....ez 37.000ft.
Designe nekem bejött, tudás és tesztek nem rosszak, valami tapasztalat?? Vagy ha nem ez, valami más ilyen ár Limittel?
-> Zodiak : a te tesztedet néztem meg youtuben-n a wayteq 80-ról. Wifivel minden rendben van? Saját tapasztalat, illetve hasonló ár kategóriában?
-
tevike
senior tag
Öröm ide írni hozzátok, egy válasz se jött
-
tevike
senior tag
tripla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
dupla hozzászólás -.-"
-
tevike
senior tag
Valami hozzáértő válaszolna a fentebb leírt igényeimre Tabletekkel kapcsolatban?
-
tevike
senior tag
Jó, akkor úgy kérdezem, hogy melyik tablet a leghasználhatóbb 30-35.000 között ! Köszönöm
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet, 30-35.000 ft között.
A kérdésem a következő : Melyiket vegyem (Használtan!)
Az igényeim nem nagyok, jól összerakott, nem recsegő-ropogó műanyag noname dolgot keresek. Legyen megbízható, bírjon az aksija relatív sokat, és ne legyen lassú. 1GHZ proci minimum, félgb ram, multitouch, kapacitív kijelző, 3.5jack,normális kamera AF-el és lehetőség szerint vakuval.
Néztem: Samsung Galaxy S wifi. < egyenlőre ez tetszik a legjobban >
Az sem baj, ha nagyobb a kijelző, és csak táskában cipelhető.
Ötleteket szeretnék kérni, és érveket, hogy miért azt, és mi a jó, illetve rossz benne.
Köszönöm nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest