- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22894 üzenetére
Értem,ezért is írtam,hogy nem akarlak rábeszélni semmire.
Még nézelődök,mert ha majd veszek akkor nem ártana ha magyar nyelv is lenne gyárilag.Itt is lehet kapni V811-et
. Érdekes nevű ügyvédjük van.
Más:
Valaki leírhatná,hogy mi a helyzet ezzel a belső tárhely dologgal.
Lehet oda is telepíteni 4.0-ás tabletnél,esetleg csak 4.1-től?Mit találtam:
-
Vovi1
aktív tag
Egy párszor már leírtam, melyik ilyen, pl a SmartQ 8. Nekem 3 hónapja működik gond nélkül. Mai ára cca 34-38 eFt.
Kugli81
Sajnos igazad van, a fórum átment a melyik a legolcsóbb,de még jó valamire témára. Ezért van, hogy én is csak keveset írok már, nincs mihez hozzászólni. Nagyon kevesen olvasnak vissza. A kérdésedre nem tudok válaszolni, nem ismerem a típust.
-
kugli81
aktív tag
Valaki tud segiteni tablet javitásban ? Vagy itt csak kibeszélitek a tabokat?
-
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22872 üzenetére
Az Onda javára csak a memóriája szól, hohy jobb a kijelzője, mert IPS egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy a V811-esről nem írnak semmit. Olyan mintha még senki nem vett volna ilyet.
Custom romot sem láttam rá. A Q8-asnak viszont alu hátlapja, nagyobb aksija és jobb kamerája is van.
Nálam még a Rock X volt versenyben, mert specifikációkra messze a legjobb (papíron), de mégis mindenki panaszkodik rá. Ezért inkább biztosra megyek és olyat veszek amit dicsérnek, mert használni szeretném, nem szenvedni vele. -
Prof
addikt
Ki tud mondani olyan 4:3-as legalább 1024x768 tabletet ami legalább 2 magos, 3G-s nem Ipad és nem kerül egy notebook árába?
-
Buster17
addikt
Hali!
Még mindig nem döntöttem el ezt a tabletos dolgot.
Nos az a lényeg, hogy telefonálni tudjak ajánlottak is egy Galaxy P1000 gépet.
Nos az lenne a kérdésem, hogy jobban járnék-e ha nem lenne követelmény a telefonálás és akkor milyet ajánlanátok ez helyett? -
kugli81
aktív tag
a kérdésemhez hozzátartozik, hogy fizetek is érte
-
finecsa
tag
Nézegettem a MyAudio 7" tableteket.
Procikban mi a különbség, hogy lenne a sorrend? ALLWinner, Rockchip, Wondermedia? -
SGalaxYS
csendes tag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy xtab80-ra milyen komolyabb játékok telepíthetők amik akadálymentesen futnak?
Köszi a segitséget! -
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni egy 8" os tablet ügyében .Ebay-röl lett véve és 1 hét után megfagyott a szoftver rajta. Azota sikerült rátölteni másikat ,de sose tökéletes azaz vagy el van csúszva a kép vagy az érintő képernyő nem megy....Allwinner a10 es ennyit tudok róla se márka se semmi......Rootolás ilyesmit nem tudom ,hogy kell vagy az sdkártyás megoldást nem értek hozzá
A lényeg megtudná nekem valaki csinálni vagy megmondani milyen rom kell rá ????
Ő lenne az :ö az
-
Gijjom
csendes tag
Sziasztok! Ainol 7 Flame-re és Onda V712-re szűkítettem a kívánságlistámat. Elolvastam MINDEN fórumot, véleményt az Ainol megdöglő kijelzőjéről, a pattogó hangról, wifi vesztésről, a visszhangzó skype-ról, etc. meg az Onda-t is körbejártam, ott kevesebb a hiba, de nem tudok dönteni. Főleg, hogy az angol verziós Flame állítólag már biztató. Valaki meg tudja nekem mondani a tutit?
-
Adamis
őstag
EZT a boltot ismeri valaki?
-
vfeco
aktív tag
Concorde 7015 vagy Wayteq xTab 70w esetleg Xtab 80? Melyiket vegyem meg?
Ebben a kategóriában létezik jobb választás? (3G-re nincs szükségem, elég a wifi) -
derrik
őstag
melyik az a tablet ????
Amelyik szakasztott olyan mint Concorde IPS Plusz!
Csak nem az a neve és olcsóbb??? -
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ha a tab ehhez a bill-hez van csatlakoztatva akkor elbír még egy egeret, vagy annak már nincs lyuk? -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22868 üzenetére
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást.
Nem akarlak meggyőzni arról,hogy ezt vagy azt vedd.
Leírtam,hogy nekem mi jönne be,meg a SmartQ-nál keveselltem a tárhelyet ennyi pénzért,hiába a nagyon jó minőség.
A tárhely dolgot azért említettem,mert pár ICS tabletnél(CC One,Ghoo7000s) említették ezt a dolgot,hogy a bleső szabad tárhely kb 1,5GB amit szintén SD cardnak lát az oprendszer.
Az App2SD alkalmazást javasolták,de nem mindig segít a gondon ahogy olvastam.
A 8"-os Onda V811-et azért néztem,mert azon már talán jobban lehet a fórumot olvasni,és kb egy árban van a hasonló 7"-os IPS kijelzős tabletekkel.
Nekem is olvasásra - netezésre kellene, meg néha egy kis játék.Nem mindig van kedvem bekapcsolni az asztalit,hogy megnézzem a fórumokat,emaileket.
Aztán majd kiderül,hogy melyik lesz.Félig-meddig néztem csak,de nagyon jó film.Csinálhatnának az első három részből is hasonlót.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
30ezer körül keresek Tabletet. Elég sok a problémás darab, ezért inkább itt kérdezek milyet érdemes megvenni ennyi pénzért. Gondolom itt max egy 7"-os jöhet szóba ennyiért.
Anyukámnak lesz, gondolom játszani, filmezni is akar majd rajta.
Elfogadható méretű tárhely, "normál" sebesség, megfelelő kijelző, multi touch amit elvárok tőle.Köszi a segítséget!
-
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22866 üzenetére
Szerintem így is elég lesz. Nem találok jobb gépet. A Rock X papíron sokkal nagyobb tudású, de nagyon sok rá a panasz a külföldi fórumokon. Támogatása nulla. A V811-ről meg semmit sem tudni.
Ezért marad a SmartQ Q8 amre nincs panasz, van fóruma,JB (gyárilag rootolt), custom rom. A 4GB bőven elég lesz a programoknak. ICS és JB alatt már tudtommal lehet a kártyára is telepíteni.
Tényleg nem akarok rá játékokat rakni. A telefonomon is alig van azok is csak kártyajátékok. Játékra ott a nagy gép (ld. cuccok), munkára a laptop. Ez csak olvasásra és netezésre lesz, hogy ne a telefonomon kelljen irogatni, mint most is.Lon Star
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22763 üzenetére
"Nem akarok rá nagyon játékokat telepíteni, nem kvarcjátéknak veszem."
Alapból én sem,de azért nem baj ha tudok rá telepíteni pár játékot; meg van elég belső tárhely könyveknek,zenéknek."A telefonon is a kártyára telepítgetem a progikat. Te nem?"
Nem,mivel nincs androidos telefonom.A tabletes topikokat olvasgatva pár helyen írták,hogy elég kevés az a 4GB amiből talán 1,5GB szabad,de ha azt is SD kártyának látja a rendszer akkor az elég vacak megoldás,mert nem enged külső SD kártyára telepíteni.
Ez minden tabletnél így van?Most volt pár órája az Űrgolyhók a tv-ben.
-
Guszty81
tag
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok 1hete vettem a Tabot és az utóbbi pár napban furcsa dolgokat művel.
Kikapcsol és csak resettel jön vissza
Tapasztalatok ilyet?
Mi okozhatja?
Köszönöm
A Concorde fórumban is kérdeztem, de az még nagyon gyér -
laszlohu
addikt
válasz
z0d1AK #22860 üzenetére
A képe nem rossz, a hdmi sem negatívum, az antutu tesztre kiváncsi leszek,
meg az árára, remélem jb - vel jön.Más :
Valaki gyárthatna nekem egy ilyen típust :
Magyar garanciával:
GPS ( lehet MTK is )
8 GB1 GB Ram
Wifi (b,g,n)
7" - es kijelző
legalább 1024X600 -as felbontás.
Bőven elég a Cortex A8 - as proci : 1 Ghz proci
Ára : 30000 - 35000 Ft
Autós tartó, autós töltő -
Sziasztok!
Szeretnék egy tablet-et venni, főként netezésre és PDF olvasásra, tehát követelmény a legalább 1024x600-as felbontás, és nem utolsó szempont a Jelly Bean sem, de ez nem elsődleges.
Használt és új is szóba jöhet (akár kínai masina is, ha nincs különösebb gond a minőséggel). Egyelőre egy xTAB-70w-t néztem ki, a Bluetooth hiányának nem örülök, de túl fogom élni nélküle (telefonról BT-n keresztül oszthatnám neki a mobilnetet)
Esetleg tudtok jobbat javasolni ebben árkategóriában?
-
laszlohu
addikt
válasz
Krissz5435 #22847 üzenetére
Egy másik megoldás Ghoo Power külső akkumulátor,
ami tud egyik csatlakozója 1A - rel ill.
a másik 2 A - rel is tölteni, 5V - on,
és adnak hozzá micro usb kábelt a töltéshez -
laszlohu
addikt
válasz
Krissz5435 #22847 üzenetére
Használni használhatod, töltésre,
de ha közben pl. másra is használod, pl. wifi, vagy játék, akkor ajánlatos a gyári töltő használata. -
Krissz5435
aktív tag
Hello, vettem egy cc tab one-t és ugye van a hálózati töltője, de nekem az túl rövid. Viszont van egy Samsung microusb-s töltőm (0,55A/4,75V). A kérdés pedig az, hogy használhatom-e huzamosabb ideig ezt a microusb-s töltőt tölteni, vagy inkább csak a gyáriját használjam(2A/5V)? Mivel ugye nem a töltőcsatlakozóján keresztül töltőm, hanem az usb-n keresztül, érheti valamilyen baj a készüléket? Csak azért kérdem, mert a szabvány USB 0,5A/5V-os, ez meg 0,05A-el több mint a szabvány, de kevesebb a V-ja. Előre is köszi a választ.
-
Buster17
addikt
válasz
faresz5 #22834 üzenetére
nem trendből telefonálnék vele meg nem villognék vele az utcán stb. Csak azért kellene mert keveset telefonálok vagy szinte semmit. Muter szokott hívni és akkor is csak pár másodpercet meg haverokat megcsörgetem hogy már ott vagyok, jöjjön ki. Ez az én telefonálásom ezért felesleges a telefon. Legtöbbet netezni szoktam és a telefon erre kicsi laptop meg nagy, asztali meg nehéz.
-
z0d1AK
nagyúr
Csináltam tegnap egy gyors videót az új MyAudio tabletről Windows 8-as Android UI-val.
Emellett a 1016DCC-t is lencsevégre kaptam Jelly Beannel. -
Guszty81
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hátha valaki tudja a választ!
A Samsung Galaxy Tab-ok alján mindegyiken ugyanaz a csatlakozó van, vagy vannak azért különbségek? Én most rendeltem T-home-tól egy Tab2 7.0 WIFI-t (P3110), bátyámnak pedig Tab 7.0 (P1000) van. Fogom tudni használni az ő cuccait? E-bay-en elég sok cuccnál írják, hogy bizonyos típusokhoz jó, valamelyikhez meg nem! De az érdekes, hogy vannak átfedések is!Így nem kicsit összezavarodtam, hogy most akkor mit is rendeljek!
Köszi
-
Sanzaa
senior tag
válasz
faresz5 #22834 üzenetére
Majd ha szerepel egy filmben, amint az akcióhős autójában megcsörren a tablet, ő pedig telefonál rajta, akkor menő lesz
Legalábbis egyesek szerint.
De tény, hogy akár bluetoothos headsetről is telefonálhat vele, de az + egy kütyü, amit még hurcibálni kell.
Asus Padfonet kell venni, 2 év múlva az is 50e körül lesz:-) Annak a cerkájával is lehet telefonálni, vagy az nem az? -
Vanka
tag
-
faresz5
aktív tag
válasz
Buster17 #22832 üzenetére
Bár nem vágom,hogy tablettel mért akarsz telefonálni, nem arra van (nem bántásból mondom), vagy talán az új trendi hogy egy 7-10colos lapát van a kezedben telefonálás közben? (elég fárasztó lehet több perc után.) Én láttam már ilyen emberkéket, mindenki úgy nézett rájuk mint az ufóra, egyáltalán nem volt trendi
-
gyuszmó
őstag
köszi
-
didros
senior tag
Volt róla szó, hogy az az USA->EU konnektor plug átalakító amit a Pandawill küld nem az igazi. Hol lehet "jót" beszerezni? Kapható itthon is olcsón? Vagy honnan érdemes rendelni?
-
Crytek
nagyúr
Vettem google playen game-et és vicces hogy írta kompatibilis az összes eszközömmel és ott volt a cube tabletem is kipipálva mikor azon nem is engedi a gamelfotos game-eket menni
-
Buster17
addikt
válasz
devast #22810 üzenetére
Félreértitek. Én a módolásokra ezeket rotokat meg a főzést értem...
Én olyan gépet keresek amibe lehet simet beletenni meg telefonálni.
Nem nagyon szoktam beszélni ezért fölösleges egy telefon meg netezni sem annyira jó mert kicsi a képernyőjük. Ezért is kellene egy ilyen gép ami viszonylag nagy és azért telefonálni is lehessen vele, de ezek szerint az én követelményeimnek megfelelő gép nincsen... -
McSzaby
őstag
Sziasztok!
HTC rom telepítésnél megakadtam. Beakartam rootolni, S Off beállítanim de a
revolutionary programnál beakadtam, mert mindig azt írja ki, hogy nem támogatott a HBOOT verzióm ezzel a flyer eszközzel. Szóval tudtok segíteni ebben? Any idea? -
kovigyuri
tag
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ma este semmi előjel És leált a Tab. Semmit sem reagált a bekapcsolora csak a reset hozta vissza.
Ez gáz Vagy gyakori eset?
Köszi -
Magnat
veterán
-
weinmaker
őstag
Lehet hogy picitt off:
Az hogy van, ha megveszek egy alkalmazást, aztán lecserélem a telefont, akkor annak lőttek, és újra meg kell venni, vagy az újra is le lehet tölteni?on:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest