-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Pandawilltől rendeltem...Ezt a fajtát
-
Chaser
legenda
diablo666: I need the tablet. I havn't been waiting more time. I'll buy an other seller who have in stock. I'd like to get back my money as soon as possible. Thank you in anticipation.
Your sincerely XY
kb, lehet vannak benne nyelvi hibák - sőt biztos magamat ismerve-, de érteni fogják
-
hun_gery
aktív tag
project margarine:
Features
* Based on Rockchip firmware releases.
* Rooted.
* /system, /data, /cache EXT4 formatted.
* Full market access + spoofed as Nexus 7.
* Removed chinese and extra stuff.
* Ad-block through hosts file.
* Changed boot animation.
* Init.d scripts support.
* Build.prop and kernel tweaks.
* OTA updates through "Update Me"
* Other minor things(#24022) Bagira01: a g3 ha megjön, és nem kell, átveszem
(nálam ebben a hónapban már nincs rá keret, hövő hónapra meg híre megy a húúútabletnek, és AKKOR fognak lelépni a pénzzel, nem most a felfuttató szakaszban (lásd: piramisjáték alapjai 1. fejezet))
-
hun_gery
aktív tag
a legfelső szerintem az n70S-re való, de emlékeim szerint jó a sima n70-re is.
(pár napja volt fent ez is a gépemen, ez szivárgott ki először, mint ZZ-n használható 4.1 a yuandao bbs-re)----
@24005) Smithy87: flash után: programok ikon, beállítások ikon/ "A" betűs ikon, görgetés, "magyar" gomb... ennyi.
leírni több volt, mint megcsinálni----
én mondjuk biztos valami főzöttet használnék inkább, amit a legújabb gyáriból főztek, de ti tudjátok
-
didros
senior tag
Igen, az első benyomásaim nagyon pozitívak! Masszív háza van, a wifije valóban erős. A kijelzője nagyon szép. Alapból megy a google play, a skype is fut. Nem találtam benne hibát. Most a töltőjével bajlódok, mert nincs otthon földeletlen konnektorom. Van egy aljzat amibe bele tudtam dugni az N70-hez kapott adaptert, de ebben a megoldásban nem bízok nagyon. Amikor töltés közben kikapcsoltam a tabletet, akkor az mindig ujraindult magától.
Szerintem nem tökéletes az érintkezés így, már folyamatban van egy rendes USA -> EU átalakító beszerzése.Van pár progi rajta amik nem "magyarodtak" meg. Ezeket ti le szoktátok törölni?
Milyen billentyűzet programot ajánlotok, hogy legyenek ékezetes karakterek? Melyik a legprofibb? -
Attici
őstag
Köszi!
Végre egy használható válasz! Csak mert nekem is szimpatikusabbnak tűnik ez a FreeLander P20-as mint az MTech atab 7G-je. Ebben a Great Versionban pedig benne van minden ami kell.
Onda V811-ről nem tudsz semmit?
Valaki vehetne már egy ilyen CHUWI V99-et, hogy valamit megtudjunk róla.
-
tvamos
nagyúr
Igy azert razos belekezdeni egy bizniszbe:
Positive feedback: 0%
http://myworld.ebay.com/stoney101187?_trksid=p2047675.l2559(#23389) pusihusi
Azert neha nem art a nyers ero. Ha pl. 2-3 pdf-et szeretnek megnyitni, meg jegyzetelni kozben, akkor jo lenne, ha lenne a tabban tobb memoria, es nyitva tartana mind a pdf-eket. Persze, tudomasul veszem, hogy nem teszi. Csak megis! -
Csygusz
tag
A másikkal ellentétben ez nem tud bluetooth-t bár szerintem nem is baj, mert abszolút nem használnám ki szerintem, mert fülest madzagosat dugnék rá, adatokat wifin vagy spideroak-on vagy usb-n tennék rá.
Melyik volna a legjobb választás?
Pipo M3
Ampe A10
Yuandao N101
Yuandao N90Számomra az első a legszimpatikusabb, de kíváncsi vagyok mások véleményére is, hogy ki melyiket választaná
-
Bagira01
veterán
Nethez nekem okés. Ami még nem teszik az a hangerő és a bekapcs gombok elég gyatrák. Kijelző szép, min fényerőn is jól olvasható, árnyákban. Hangszórót nem minősíteném, viszont fejhallgatóval elég korrekt hangja van. Erősebb akkuval corning glass-al és egy fém hátlappal kifogástalan lenne. Ami fura, hogy a wifi jel gyengébb mint az Alcatel Ot-990-es telómnál
Illetve kell még egy dugasz átalakítót venni, mert az egész házba egy konnektor van ahol tölteni tudom...
-
Bagira01
veterán
Tetszik. Tegnap rootoltam. Letöröltem pár dolgot és setcpu-val 1Ghz-re levettel a cpu-t. Így elég sokat bír az akku. Ez a gyorsan 77%-ra utána ott stagnál annyira nem tetszik illetve ez van 53% körül is. Olvasáshoz amihez lett véve annyira nem jó, mert kicsi a kijelző. Lehet veszek egy 9,7"-ost. Illetve a tudat, hogy nem igazán van rá gari az nem olyan jó
-
Chaser
legenda
-
-
hun_gery
aktív tag
akkor kérdeznék:
rk3066-os n70, vagy a régi?
összeszerelés minőség? nyiszogás? recsegés?
hangja hangszórón? kevés/ok/jó/üvölt
képernyő színei, betekintési szögek?
érzékelés minősége?
rendszer sebessége?
-------
tőszavakban elég ám válaszolni, nem koptatnám el az ujjaidatitt vannak hozzá romok, ICS, JB egyaránt
(CM9=ICS, CM10=JB mármint az alapja persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest