- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Blakberry és maxell tablet ekről mi a vélemény?
-
laszlohu
addikt
Az atab7g - hez kerestem firmware - t és találtam is, bár a készüléket még nem vettem meg,
de nem volt nehéz rájönni, hogy a
külföldi oldalakonNewsmy G17 = Mtech Atab7G
-
Attici
őstag
Nem tudja valaki, hogy mi van a SmartQ-val? Már hetek óta nem tudom megrendelni a Q8-ast, mert nincs és nem is válaszolnak.
-
Davebowman
senior tag
válasz
didros #23781 üzenetére
"ZZ"-s. Töltéskor bekapcsol, meg nagy ritkán magától is(valami progi miatt) amúgy tökéletes, bár a 2A-es töltője kicsit lassan tölti. Nekem csomagoltak hozzá EU-s dugót a töltőjéhez és 20$-t írtak a csomagolására, így áfamentes lett a cucc. Nincs ROOT-olva de megoldható. Ha veszel ott érdemes rendelni hozzá fóliát, tokot, memkarit, mini-HDMI átalakítót és kapsz egy jó tabot ~30.000 (szokott lenni akcio is, discount). Nekem 4.0.4-el jött de itt írták, hogy JB is van rá (azt még én sem tudom, hogy official-e 8 óra múlva ér le (5kilóbájttal tölti le a 200 megát
Mi kell még? Vedd meg gyorsan, mert aztán bánhatod. Én ittam 2 felest úgy rendeltem meg pandáról és okosan elfelejtettem előtte regisztrálni is...de nem volt baj, írtam nekik, adtak Tracking kódot, ahol nyomon tudtam követni, ennyi. Bevállalható tényleg! -
mipityu
tag
Nektek úgy nézem mindig kell valamin hisztizni.
Anno 4:3 vs. 16:9 - melyiken jobb olvasni.
Majd 7" vs. 8-10" - kinek mi a kicsi-nagy.
Most meg ez a töltéskor bekapcsoló kijelző. Utána gondoltam - mert eddig fel sem tűnt - a jelenlegi mindkét telefonom kijelzője bekapcsol, ha töltőre dugom. Eddig az sem tűnt fel, hogy mindig automatikusan ki is kapcsoltam őket, ezután is ezt fogom tenni, de eszembe fogtok jutni.
Olyan nehéz kikapcsolni? :-) -
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #23790 üzenetére
Kétlem, hogy lenne ilyen megint ... a közeljövőben
-
Graphics
Jómunkásember
-
DonAtt
csendes tag
válasz
Tenager18 #23596 üzenetére
Köszi a választ.
Végül mivel megérkezett a Pandawill visszatérítés PayPal nyugtája, és külföldi fórumokon jókat írnak az ipadalternative.com-ról, megrendeltem onnan a tabletet tegnap du. 2 órakor. Most kaptam az e-mailt, hogy feladták a csomagot (Singapore Post), eddig határozottan szimpatikusabb.
A tracking number még nem él, gondolom kell egy kis idő, mire feldolgozzák az adatokat. Majd megírom én is a tapasztalatokat.
-
capriTomi
csendes tag
YeahPad A13 (pandalink) tapasztalatok:
Átszámítva kb. 14.000,-Ft-ba kerül ez a kütyü. Hozzám két héten belül megérkezett, gondosan és biztonságosan be volt csomagolva, a csomagolásra értéknek 15$ volt feltüntetve + ajándéknak volt feladva (gift), hogy a vámon simábban átmenjen. Én nem regisztráltam a Pandawillen, ezért mint később kiderült, nem tudtam nyomon követni a csomagom útját, de az aggódó levelimre mindig választ kaptam, és megírták, hogy épp hol jár az áru.
A készülék dobozában semmi számlát, garanciacetlit vagy ezekre hasonlító papírdarabot nem találtam, csupán egy pár oldalas használati útmutatót, úgyhogy a garanciális ügyintézés elég bizalmi alapú lehet, illetve szerencsére ebben még nincs tapasztalatom.
A készülék mellett egy töltő rövidke vezetékkel (nem mértem le, de szerintem max 1m), egy USB és egy OTG kábel található. A töltő hagyományos, nem USB-s.
A készülék összeszerelése kicsit tré: oldalait nyomkodva kissé nyöszörög, és ha véletlenül (illetve én direkt próbaképpen) erősebben megnyomjuk a széleinél, a képernyő elszíneződik. A hangerőgomb nem egy stabil darab, viszont a bekapcsolóra azért odafigyeltek, az strapabíróbbnak tűnik. A mikroSD kártyát oldalt lehet becsúsztatni, nincs semmilyen fedél vagy ilyesmi, illetve miután én becsúsztattam az általam ugyanekkor rendelt kártyámat, az úgy megtalálta a helyét, hogy utána nem tudtam kivenni. (szerencsére nincs is rá szükségem, csak kíváncsi voltam) A hangszóró nem egy túl hangos darab, cserébe viszont nem vettem észre torzítást max hangerőn sem.
Bekapcsolva egy majdnem teljesen csupasz ICS Android várt, szerencsére a Play (market) azért telepítve volt, így ez egyáltalán nem probléma. A wifi jellel nem volt problémája, két panelfalon keresztül is stabil és gyors maradt.
Nálunk a cél az volt, hogy böngészni, levelezni és Youtube-os videókat lehessen nézni vele probléma nélkül, és hát erre tökéletesen megfelel, bár néhány oldal azért megizzasztotta azért: a femina.hu nem mobilra optimalizált kezdőoldala például ilyen a rengeteg képpel és flash dolgokkal. A flash kikapcsolása a böngészőben jótékonyan hat az ilyen oldalakra.
Elég negatív leírásomat azért azzal zárnám, hogy 14.000,-Ft-ot simán megér, csak ne legyenek túl nagyok az elvárások. Nem egy többmagos csodagép, a kijelző (tft 800x480) mára már belépőszintre degradálódott, de hihetetlen, hogy ilyen olcsón hozzá lehet jutni egy tablethez, mivel a mediamarkt-ban digitális képkeretekett láttam ennyiért. (illetve ennyitől indultak az árak)
Még néhány infó: az alkalmazásoknak az adatlapon 512 MB van feltüntetve, de valójában 1 GB. A processzorhoz 1 GHz van írva, de a készülék azt írja: 1-1,5 GHz.
Még a kijelzőről néhány szó: 800x480, tehát kissé mosottak és pixelesek a betűk 7”-on, de a fényerő és a betekintési szögek egész jók. -
didros
senior tag
N70 tulajok! Mindannyiótoknak "ZZ" verziós készüléke van? Vagy van akinek "AZ"-s? Mit tudtok, mi a különbség a kettő között??
-
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #23771 üzenetére
Garancia ezeknél a kinai oldalaknál ugyanaz.
1 év gyártói,ami a gyakorlatban annyit jelent,ha gondod van vele akkor küldheted vissza kinába saját költségen és ott vagy javitják vagy cserélik.
Ez meglehtősen időigényes és benne van a pakliban a postai szállitás összes kórságának a lehetősége.
Szóval ezzel számolni kell. -
Tim82
félisten
válasz
zebede #23774 üzenetére
Üdv, van tablet beárazós topik is.
-
zebede
őstag
Üdv Guruk!
Segítenétek nekem beárazni ezt a tabletet?
Viewsonic gTablet
Tulajdonságok:
- Magyar nyelvű ICS 4.0.4
- 1GHz NVIDIA Tegra 2 - Dual-core ARMv7 Cortex-A9 CPU (jelenleg simán 1200MHz-en fut)
- 512MB DDR2
- 16GB belső tárhely + 32GB ig MicroSD-vel bővíthető
- 10.1" - 1024x600 TFT-LCD
- WIFI b/g/n
- Bluetooth 2.1
- USB 2.0 (pl. bármilyen USB-s billentyűzet, pendrive, de akár telefon is rá dugható)
- Mini USB
- Teljes Market - Google Play
- Flash videók mennek
- Full HD YouTube videok mennek
- 3650 mAh akksiTartozékok:
- Doboza
- Töltő (USA szabvány, de van hozzá átalakító)
- Adatkábel
- Puha, cipzáros vászon tok.
- Kapacitiv Stylus - cerka
- Van hozzá egy "maszek" asztali tartó is, beleállítva egy USB-s billentyűzettel kész a netbookMennyi lenne az ésszerű ára kp.-ban, mert nem találok sehol ilyet, amihez viszonyíthatnék.
-
didros
senior tag
A Nexus 7-hez való kijelző védő fólia szerintetek jó lehet Window N70-hez is? Mindkettő 7"-os... viszont a nexushoz valót találtam olcsón az ebayen. (1,30$)
-
wjoe
tag
tjb007: A Freescale i.MX6Quad SoC-n kívül melyik kezeli 64 biten a memóriát?
(A SoC kisokosodban nem találtam erre vonatkozó infót) -
Csygusz
tag
-
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #23764 üzenetére
Az ember max a saját tapasztalatát tudja elmondani.
Én az osen.com-ró rendeltem 1 telefont,ami aránylag gyorsan és épségben megérkezett 13 nap alatt free postával.Az online chaten munkaidőben elérhetők,a telo rendesen becsomagolva(egy atomtámadást kibirt volna).
Mivel közben náluk megszünt a paypalos fizetés,ezért az általuk javasolt oldalról rendeltem a mostani telomat.www.minideal.net
Onnan is rendben ment minden.
Ezenkivül még mindegyik oldalról volt rendelése ismerősöknek,akiknek én ajánlottam az oldalt.
Náluk is minden rendben volt. -
F4ther
tag
válasz
tjb007 #23741 üzenetére
Galaxy note szep es jo is.. de szerintem nem er meg annyit, meg draga is..
Ha 70k korul tudnam beszerezni akkor aztmondom oke, de foleg most hogy hardverileg, karacsony korul vagy ujevben jonnek az alsokategorias 4 magosak, csak azert ertelmetlen ennyit kiadni szerintem. Megtudnak oldani ugyanezt feleennyiert, ez csak margeting fogas.
Szoftveresen mennyire babralhato ez a dolog, meg a precizitas a jegyzeteleshez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Sanzaa #23757 üzenetére
Pandawillnel?
Honnan veszed hogy lesz? A mostani akico utan biztos meggonoljak hogy 10ezres akciot csinalnak e megegyet, par nap alatt elfogyott a keret amit egy honapra szantak... Azt nem hiszem, hogy a keretet novelnek, ha meg ilyen maradna ugyanilyen gyorsan fogyna, ha nem gyorsabban, az meg nem hiszem, hogy erdekuk -
Csygusz
tag
Az eddigi külföldi tablet rendelések szerint melyik oldalról a "legbiztonságosabb" rendelni a holmit?
Értem ez alatt azt, hogy hol nem vernek át, és honnan érkezik épségben hozzám a termék (tudom utóbbit nem tudják 100%-ig biztosítani)
-
hevizms
addikt
Most komolyan van olyan aki eddig nem tudta hogy áfát kell fizetni a nem EU országból érkező árucikkekre 45 euro feletti összegnél?
Na akkor hogy tisztábban lássa az akinek fogalma sincs az egészről.45euro/55$ felett áfa köteles minden árucikk ami nem eu-n belülről érkezik.
Ahhoz hogy a kinai eladónak megmaradjon a vevő bázisa,a kis kinai eladó ennél kisebb összeget ir a csomagra,sőt az árucikk nevét is megváltoztatja.
Ezért nincs minden ilyen csomag automatikusan megadóztatva.
Arra nincs se kapacitása,se tulajdonképpen ésszerű indoka a NAV-nak hogy minden csomagot kinyisson és ellenőrizzen.
Viszont ott sem hülyék dolgoznak.Nagyon jól tudják mi folyik,ezért néha bizony kételkednek és kinyitnak csomagokat és bizony adóztatnak ha jogos.
Szóval ha valaki tudva ezeket rendel mondjuk egy tabletet kinából,az jó ha számol az áfa értékével is,legfeljebb örül ha átcsuszik a vámon.Nem tudhatom mennyi a megvámolt áruk aránya,de ezeken a fórumokon olvasva szerintem még mindig kevesebb azok száma akik fennakadnak és fizetnek áfát.
Az is el lett mondva többször is hogy a tapasztalat azt mutatja hogy a DHL esetében nagyobb az esély a fizetésre,de ez sem azt jelenti hogy mindenki fizet.
Van aki soha nem fizetett,pedig többször is DHL-el rendelt.Szóval ez sem törvényszerű,de előfordul. -
pusihusi
addikt
válasz
Ultraviolet #23739 üzenetére
Meg a support
-
DJGABI
addikt
Nem egy mastercard akció, de talán ez is jól jön:
Pandawill -6% kód minden termékhez [link]
-
Sanzaa
senior tag
Lekéstem a Mastercardos akcióról:-(
De elvileg lesz másik boltnál is ilyen, tudtok róla valamit? -
diablo666
tag
nem lehet sehogy megoldani androidon a silverlight problemat...nem tamogatja jelenleg semmi...
-
-
Tussky
tag
válasz
afgk2012 #23749 üzenetére
Ahogy nézem az Ampe A10 egy 180 dolláros tablet,ami azért már eléggé ingerküszöb felett van még a vámon is. Ha megnézed,akkor sokaknak simán átcsúsztak az olcsóbb tabletek.
Én úgy vagyok vele,hogy nem vagyok hajlandó 2-3 * annyit fizetni itthon azért amit olcsóbban megkaphatok. Elég sokminden szoktam rendelni,a drágább tételek bizony elakadnak a vámon,de általában még így is olcsóbbak mint itthon. Lásd pl Levis farmer eBay-en sokkal olcsóbb és még vámolni se szokták
-
afgk2012
tag
válasz
Ezekután már egészen biztosan csak és csak-is magyarországi és magyar garanciás boltból vagyok hajlandó vásárolni új tabletet.
-
M3oH
addikt
válasz
Hat nem volt szerencsed, nem csusszant at a csomag.
-
diablo666
tag
ilyen 130 dollaros cuccra csak nem kell meg rafizessek 12k forintot...
ezen meg nem is gondolkodtam...valaki felhomalyositana?
vagy ez teljesen lutri,hogy vamoltatjak-e vagy nem...
12k rafizetessel mar nem igazan erne meg nekem...bar nem tudom,hogy itt Romaniaban,hogy mukodik ez a vamoltatas,mert meg nem rendeltem soha kulfoldrol....
-
diablo666
tag
hi
ez a window N70 jobb,mint az ainol aurora II
eddig nagyon az aurorat neztem,de most ez elbizonytalanitott egy kicsit...az aurora mellett meg az szol,hogy kb. 20$-al olcsobban betudnam szerezni es az sd kartyaval,screen protektorral es hkg post-al az alap N70 arabol megusznam...
-
faresz5
aktív tag
válasz
Tévedsz, az első az áfa a második meg megy a postának mivel intézte a vámolásod. Vám nincsen ebben az esetben az plusz 2-6% lenne még ezen felül.
Teneger18: kulcsszó: silverlight for android (már ha működik)
-
Tenager18
senior tag
válasz
Melyik oldalról rendelted?Milyen posta(honkong post,china post stb)?
-
tjb007
nagyúr
válasz
F4ther #23734 üzenetére
Egyetlen olyan modell van ami direkt jegyzetelésre lett kitalálva és használható is arra, ez nem más mint a Samsung Galaxy Note 10.1 (esetleg ott van még a HTC Flyer is de az már egy kicsit koros).
Általánosságban el lehet mondani, hogy nem kifejezetten alkalmas egyik tablet sem (némelyik meg egyenesen alkalmatlan) arra amire használni szeretnéd de meg kell próbálni, hátha elegendő lesz az amit ezek az olcsóbb kínai modellek nyújtanak.(#23738) Tenager18
Maximum úgy ha azok a videók tovább vannak stream -elve, amúgy meg nem.
(#23739) Ultraviolet
Azon kívül, hogy kifizeted semmit sem tudsz csinálni.
-
Tenager18
senior tag
válasz
Azigen
-
Ultraviolet
tag
Sziasztok!
Postás hozott értesítést, hogy menjek a táblapc-mért(Ampe A10)
és vigyek 10934+1220ft-ot, na szép, már szinte meg se érte.. de mit tudok csinálni?! Gondolom ez a vám a kis összeg és a többi az Áfa.. -
Tenager18
senior tag
Lehet valahogy tabin rtlmost.hu videókat nèzni?
-
Yany
addikt
Ha valaki Galaxy Tab 2-ben gondolkodik, elég jó áron van 2 db: [Csak 1 nap]
-
F4ther
tag
Hali, szeretnek venni egy tabletet, igazabol tobbnyire digitalizalasra, jegyzetkeszitesre kellene, erre a digitalizalo tabla megfelelobb lenne, viszont ott nem latom kozvetlenul amit irok (van flash-es digitalizalo is, ami elmenti amit irok ra, viszont nem latom, es laptopom sincs), a tableten meg lassu, es sokkal erzeketlenebb az erintes.
Nem ertem miert nem lehet olcso kategoriaban a kettot otvozni, mert amire gondolok letezik, csak tobbszazezer forintos arban.
Jo lenne ha egy digitalizalo tabla kepessegei megjelennenek egy tableten, a nyomaserzekenyseg persze nem fontos szamomra.Tehat valakinek valami otlete? En alapbol egy cubeU30-at szerettem volna, viszont nem tudom hogy mennyire erzekeny ilyen szempontbol az erintesre, ha erinto tollat hasznalnek irott szoveg bevitelre
Elore is koszonom a valaszokat.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #23729 üzenetére
bt annyira nem lényeges modosítok, illetve elsőre ezt találtam: window n70
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok tudtok ajánlani jó tabletet, én nem találtam gsmarenahoz hasonló kereső oldalt.
Amik lényeges dolgok nekem.
Méret 7-10 col, lehetőleg 16:9-es, ha lehet ne túl olcsó tft hanem valamennyire normális kategória legyen, felbontás 800*480 felett.
soc: 2 mag illetve több magos gpu ha lehet. (RK3066 amit néztem hogy ideális)
ram: 1gb mindenképp
rom: 16gb minimum
BT, hdmi kimenetekÁr meg úgy maximum 30k tájt nézelődnék nem tudom mik vannak ilyen kategóriába.
Mérete lehetőleg ne legyen vaskos vékony kéne.Köszönöm előre is.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Tussky #23720 üzenetére
@Tussky:
szerintem a class 6 egy jó középút. (filmeknek, nagy fájloknak jobb a class10, de az android sok kis fájlt használ, annak a class4 jobb, tehát szerintem class 6
)
@Vanka:
de van hír, sőt rom is
jelly bean has released for "n70 S Yuandao zz" innen szedhető,
SCOURE: [link]én a magam részéről nem cserélem le emiatt a cxlinga-t, de kb ugyanaz a kettő (illetve én a projectMargarine-t használnám, de valamiért az istennek nem mennek fel nekem a 4.1-es romok cwm-ből, ne kérdezd miért...).
kernel 3.0.8.@all:
AnySoftKeyboardnál tényleg én vagyok akkora balfék, hogy nem tudom rábírni arra, hogy látszódjanak az ékezetes karakterek?
(fektetett/osztott/tablet nézetben) segíjjetek mán lécci -
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23704 üzenetére
Ugyanazt tudja mindkettő gép papiron.
Egyetlen eltérés a képernyőméret.
Még a felbontás is ugyanaz,csak a képernyőméret eltérés miatt van a több pixelszám.
Szóval a lényeg hogy ugyanaz a hardver papiron.
Viszont olvass fórumokat hogy mily problémák vannak az egyikkel és milyenek a másikkal.
Milyen segitséget kap az egyik és milyet a másik,akár fórumon,akár a való életben, gyakorlatban.
A concorde elsőként adta ki pld a JB-t.
Jártam a concorde szervizében,ahol már láthattam a kiegészitőket,amiket nemsokára már lehet vásárolni tőlük,mindezt a mi érdekünkben hogy ne legyenek kompatibilitási problémák a különféle eszközökkel,mint pld a mobilstick vagy pld a gps modul.
Szóval ők dolgoznak ezeken a dolgokon,nemcsak az eladással foglalkoznak.A te döntésed mit veszel,de olvass előtte én azt mondom.
-
Tussky
tag
Memória kártyából milyen class ajánlott ? 4-6-10 ?
-
Vanka
tag
válasz
didros #23713 üzenetére
Van ott ékezet ,tartsd nyomva a magánhangzót ,feljönnek az ékezetesek. Én billentyűzetes tokban tartom ott is van.
De ezzel kint lesznek az ékezetesekMegelöztek
-
gabranek
senior tag
sziasztok!
van egy navon platinum 7"-em és védőtokot keresek hozzá. Valaki tudna nekem linkelni olyat ami ehhez az eszközhöz való? (az sem baj ha edigitalos a link, mert lesz onnan most rendelésem
).
-
didros
senior tag
Igen, az első benyomásaim nagyon pozitívak! Masszív háza van, a wifije valóban erős. A kijelzője nagyon szép. Alapból megy a google play, a skype is fut. Nem találtam benne hibát. Most a töltőjével bajlódok, mert nincs otthon földeletlen konnektorom. Van egy aljzat amibe bele tudtam dugni az N70-hez kapott adaptert, de ebben a megoldásban nem bízok nagyon. Amikor töltés közben kikapcsoltam a tabletet, akkor az mindig ujraindult magától.
Szerintem nem tökéletes az érintkezés így, már folyamatban van egy rendes USA -> EU átalakító beszerzése.Van pár progi rajta amik nem "magyarodtak" meg. Ezeket ti le szoktátok törölni?
Milyen billentyűzet programot ajánlotok, hogy legyenek ékezetes karakterek? Melyik a legprofibb? -
didros
senior tag
válasz
Davebowman #23689 üzenetére
Én ezt a HDMI kábelt vettem az N70-hez:
[link]
2 hét alatt megérkezett, jóval gyorsabban mint a tablet. :-)
Tegnap este kipróbáltam, tökéletesen működik a Samsung LCD TV-vel. Youtube videókat nézegettem, stb. Úgyhogy veszek is egy 8 dolláros PS3-as konzolt is és kész is az otthoni játékgépem. :-) -
afgk2012
tag
válasz
tvamos #23701 üzenetére
Hanem?
(#23703) hevizms: Elfogadom én a 9.7"-ost is, de legyen 1280-as és legyen kétmagos és legyen 1+16GB-os.
Az Mxaudio ugyanis: Rockchip RK3066 2x 1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Nos a CC-nél melyik az, ami ezt tudja? Vagy legalább hasonlót tudna. De messze van ettől szerintem.
-
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23700 üzenetére
A fórumokat olvasgatva sokkal több a probléma vele mint a szintén hazai concorde tabletjével.
A supportról nem is beszélve.
Látszólag van neki,gyakorlatilag meg nem sokat ér.
A helyedben inkább CC+-t vennék.
Nekem is az van és voltam már a központjukban is és tanusithatom hogy első osztályú a támogatottság és a hozzáállás.
Már persze ha nem ragaszkodsz a 10"-hoz és elfogadod a 9,7"-ost. -
Tussky
tag
Cube mini U30GT-ről mi a véleményetek ? Kb egy az egyben N70 viszont a slatedroidon beszéltem egy sráccal,akinek mindkettő van és ő inkább a Minit ajánlotta. Azt tudom,hogy a sima U30GT-vel elég sok gond van/volt,de a mini elvileg nem szenved ettől a betegségtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest