Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen processzort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest