- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest