- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanka
tag
Nexus 7 ?
167 USD ? -
moho-jojo
tag
Sziasztok!
60-65k ért van valami jó Best buy tab? -
Vanka
tag
-
feka007
veterán
Melyik gépet ajánljátok az alábbiak közül?
Cube U30GT - 35k
Ampe A10 - drágább egy tízessel
HOT N101 - 50k, ez már lehet sok kínaiért, nem?
Arra kéne, hogy míg megyek vonattal, ne az ablakon kelljen kibámulnom meg empéhármaznom naponta ~1,5 órát. Főleg HD lejátszásra használnám és szövegolvasásra, meg arra, hogy leszokjak a Nexus S-en való netezésről, mert rontja a látásom eléggé..
Szempont az lenne, hogy melyikben van a legerősebb hw, legmegbízhatóbb OS, melyik éri meg legjobban. Vagy mondhattok mást is ilyen árbanKöszi
-
Tenager18
senior tag
Nemrossz....
-
spiritex
veterán
Van olyan 7-8"-es tablet, amibe lehet valamilyen módon (átalakítóval pl.) LAN kábelt dugni és menni fog a net?
-
rokarudi
aktív tag
Fura, hogy miért ragaszkodik mindenki ehhez a fostalicska pandawillhez. A külföldi fórumokon is elég sokan írják, hogy a vétel utáni support enyhén szólva is gázos. Vannak oldalak, amik csak tablet árusítással foglalkoznak (pl. ipadalternative.com), nem ilyen bazárszerű, mint a pandawill, a gadgetgreats meg a többi. Kicsit talán drágábbak, de hát tudjuk, hogy olcsó húsnak...
-
Crytek
nagyúr
Ez a SmartQ T30 remélem belátható időn belül lemegy 250 dollárra ,mert ilyet akarok venni!
Bár ahogy nézem kitalálnak egy jó konsturkciót és ömlenek rá a noname márkák 1-2 minimális modosítással.Szóval lehet hogy később lesz noname is majd ilyen tudással olcsóbban. -
kerekfej
őstag
-
pusihusi
addikt
válasz
Crytek #23368 üzenetére
[link] 69900,-ft ua. S csak a szervizbe esetleg Miskolcra kell küldeni, nem Szecsuánba
És csak 10000,-el kerül többe!
" Amúgy is tervezem hogy veszek újat,csak magyaroknál majd kb 2 év múlva lesz ilyen tudású olyan árért!" Szerintem amit linkeltem tud annyit, csak nem megy magától vissza Kínába
-
Crytek
nagyúr
válasz
Tenager18 #23369 üzenetére
Igen mivel szar volt visszaküldtem gariztatni. De egyelőre úgy néz ki hiba volt augusztus 22 óta csak ülnek rajta.
A cserét meg vicces lenne ha nekem kéne kérni. Ennyi idő alatt már illett volna egy másikat küldeni. Ha meg nincs kb 5 db hasonló van ugyanabban az árban küldjenek olyat nekem tökmindegy csak legyen már valami.
-
Loituma69
őstag
Ezt senki nem ismeri ajánlja? Acer Iconia A200 16GB
-
Crytek
nagyúr
válasz
pusihusi #23364 üzenetére
Ha tudom, hogy életképtelen ez a kínai bolt és csesznek a vevőre akkor inkább megvárom amíg nálunk és emberi áron lesz hasonló tudású gép.
Remélem azért hogy a karácsonyfa alá majd bebírom még rakniBár ezek után 100% hogy csak celluxoznak a szaromon valamit és ugyanazt fogják visszaküldeni.
-
Huszika0077
csendes tag
Sziasztok ,olyan kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy milyen táblagépet ajánlotok 70-100 ezer ft körül? illetve karácsony előtt érdemes e vásárolni ,vagy addig várható táblagép fronton új belépő?
-
Crytek
nagyúr
Már leírtam ide is. Semmi ,kínaiaknál olyan hogy gariztatás úgy néz ki nem létezik.
Az utolsó legputribb magyar boltba is már ennyi idő alatt nemhogy javítják hanem egy vadi újra cserélik. A Kínaiaknak augusztus 22 óta ez nem megy.
Most várok ,hogy megint valami kitérő szarságot kapjak emailbe!
Írtam nekik hogy remélem valami ki szuvenirrel készülnek hogy lassan 2 hónap alatt nem képesek cserélni a gyárilag hibás szarjukat! -
Csygusz
tag
A másikkal ellentétben ez nem tud bluetooth-t bár szerintem nem is baj, mert abszolút nem használnám ki szerintem, mert fülest madzagosat dugnék rá, adatokat wifin vagy spideroak-on vagy usb-n tennék rá.
Melyik volna a legjobb választás?
Pipo M3
Ampe A10
Yuandao N101
Yuandao N90Számomra az első a legszimpatikusabb, de kíváncsi vagyok mások véleményére is, hogy ki melyiket választaná
-
Crytek
nagyúr
Valamelyik táblagép tesztnél olvastam olyat hogy az aksiidőt HD nézésnél úgy mérték hogy egy youtubeos HF filmnél "végtelenítették" a lejátszást.
Ezt hogyan lehet megvalósítani a youtubon?Mert kb a 20 éve elveszített tejfogamat is megtaláltam már ott de ilyen beállítást nem
-
Shoo
senior tag
Halihó!
Sajna nagyon nincs időm nézegetni a fórumot, úgyhogy rendesen le vagyok maradva, viszont lenne egy kis problémám.... olyan internetet használunk, ahol fix dns-címre lenne szükség és nekem kéne megadni. Tud valaki erre megoldást, hogy hogy csináljam? Olyan megoldás érdekelne, ami GB-n ,ICS-en és JB-n is megy.
Előre is köszi! -
laszlohu
addikt
válasz
HUNNIA1920 #23353 üzenetére
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani tabletet?
Paraméterei valami ilyesmik legyenek:
- 10"-os kijelző
- Tegra 3
- GPS
- Min. 1GB RAM
- Min. 8GB tárhelyLehet kínai is, csak ne valami hulladék. Ára inkább az 50 - hez, mintsem a 100 - hoz közelítsen.
Tudom, ez így elég meredek, de hátha csak én nem tudok olyan készülékről, ami már létezik.
Nexus 7 jó lenne, ha nem 7 lenne, hanem 10.Köszönöm!
-
BeLuke
csendes tag
Az Auchanban atab7g 29.990,-
ezt ismeri valaki?
-
dugesz77
őstag
Az egyik legátfogóbb teszt RK3066/AML8726-MX/OMAP4460 témában. Sajnos megint csak kínai nyelven de a google fordító néha egész értelmesen lefordítja.
[link] -
Face8814
őstag
-
Davebowman
senior tag
válasz
csibe1 #23340 üzenetére
Ahhoz előbb még meg kell ismerni a tabot, ugyanis még az akku sem állt be ami köztudottan 3-6 feltöltés alatt jön ki. A programokat folyamatosan gyötröm és a feleségemet és a 4 éves kislányomat is ráállítottam a használatára (nyugi csak pónis+memo játék) tehát nyúzni kell. Nekem még legalább 3 hét amíg olyan elfogulatlan véleményt tudok írni róla, hogy mit is tud. Kell info a custom rom-okról is a bátrabbaknak, az még nálam is rizikós, de amúgy benne vagyok. 3 hibába már az elején belefutottam, szóval egyre bátrabb vagyok
ROM gyártásra törexem
Defy-n tanultam meg, hogy nincs brick!
-
csibe1
addikt
válasz
Davebowman #23337 üzenetére
Te vagy Bagira01 írhatnátok a logoutra egy tesztet-bemutatót, ha van kedvetek hozzá.
Szerintem jópáran kiváncsiak lennének rá,legalábbis a topikot olvasva úgy vettem észre. -
Vanka
tag
-
Davebowman
senior tag
válasz
Csygusz #23332 üzenetére
Meg kell erősítenem! Bagira kolléga DOWNCLOCK ötletével tényleg kitűnő, bár a wifi nálam 3 másodperc alatt feláll, akár a telóm tetheringjével, akár a TL-WR54-es routeremmel
Netre az UCBrowser-t használom. Folyamatosan figyelem az akku-t a BMW(Battery Monitor Widget)-vel. Aztán pár hét és jöhetnek a Custom ROM-ok
Ez az N70 a defy-m tökéletes kiterjesztése a cyber-világra-lehet fikázni emiatt-
-
Csygusz
tag
válasz
pusihusi #23327 üzenetére
Az mit jelent, hogy kiforrott?
Hogy lehet kiforrott, mikor még maga az android tud olyan instabil szar is lenni, hogy félelmetes
Én kételkedem ebben a magabiztos "kiforrott" szóban, inkább a jól használhatóban hiszek.A másik ellenérvem a myaudio ellen, hogy ha pandáról ugyanennyiért lehet jobbat, akkor miért ne tenném?
-
Vanka
tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Tenager18 #23321 üzenetére
Papíron tényleg jó a pipo u1, kivéve, hogy a külföldi fórumokon szidják, mint a bokrot a pixelhibás panelek, a ghost-touch, meg a csapnivaló akkuidő miatt.
Szerintem mostanában a legjobb vétel az n70, ha nem kell kékfog.
(én is a pipo u1-ainol fire- n70 közt vacilláltam, de részemről ez győzött, és nem bánom egy pillanatra sem.)
gyors, mint a villám, akku okés, képernyő kiváló, pontos, van rá jó főzött cm9-cm10, ics, jb, kínai, olasz, mi kell még?quadrant 4100, antutu 8000 körül
-
Bagira01
veterán
Nethez nekem okés. Ami még nem teszik az a hangerő és a bekapcs gombok elég gyatrák. Kijelző szép, min fényerőn is jól olvasható, árnyákban. Hangszórót nem minősíteném, viszont fejhallgatóval elég korrekt hangja van. Erősebb akkuval corning glass-al és egy fém hátlappal kifogástalan lenne. Ami fura, hogy a wifi jel gyengébb mint az Alcatel Ot-990-es telómnál
Illetve kell még egy dugasz átalakítót venni, mert az egész házba egy konnektor van ahol tölteni tudom...
-
soultrapp
senior tag
Csáótok!ha világit a tmobileos mobilnetstickem akkor elvileg működnie kellene a netnek? De nem megy,mert gondolom bekellene állítanom az apnt. Azt miként kellene pontosan?hova mit írjak? És a mobilhálózatok résznél mi legyen kipipálva?modem powert nem lehet,de adatok engedélyezése és a adatbarangolás milegyen?
Remélem valaki tud nekem segíteni fontos lenne!
Concorde 97ips plusról van szó.
-
-
Crytek
nagyúr
Pipo és 4 magos ampe van már valakinek vagy hallomásból infok?
-
Bagira01
veterán
Tetszik. Tegnap rootoltam. Letöröltem pár dolgot és setcpu-val 1Ghz-re levettel a cpu-t. Így elég sokat bír az akku. Ez a gyorsan 77%-ra utána ott stagnál annyira nem tetszik illetve ez van 53% körül is. Olvasáshoz amihez lett véve annyira nem jó, mert kicsi a kijelző. Lehet veszek egy 9,7"-ost. Illetve a tudat, hogy nem igazán van rá gari az nem olyan jó
-
-
Csygusz
tag
Tablet vásárlás előtt állok. A kérdésem az, hogy a processzornál mit érdemes figyelembe venni? A nagyobb órajelet vagy azt, hogy hány magos? Mert ahogy láttam, van már quad core is, de csak 1.2GHz-es. Érdemes inkább ehelyett egy 1.6os dualcoret venni?
A GPU-nál mi az ami nem olyan gagyi, HD-tól nem rémül meg és akár játszani is lehet? (Nem ez az elsődleges cél, mert főleg officeos és egyéb netes cuccok miatt kell)Magára a készülékre kb. 50 000Ft-ot szánok +- 5000 belefér.
Ki milyet venne most a helyemben?
-
Vanka
tag
válasz
Davebowman #23306 üzenetére
A töltő átalakítót, hogy oldottad meg ?
-
Attici
őstag
válasz
Mennyi idő alatt jött meg?
-
Vanka
tag
válasz
-
Tenager18
senior tag
válasz
n70ről van itt szó?
-
szilchi
őstag
Valaki találkozott azzal,hogy a Mastercard Mobile azt írja,nem kompatibilis az eszközzel?Valakinek nincs meg az apk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- GTA VI
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest