- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Újabb myaudio kistesó :
708w -
-
zoleee24
tag
Onda supportjáról van valakinek infoja?
V712 [link] érdekelne, custom Rom,firmware stb..
Eléggé pofás cuccnak tűnik, kicsit megriadtam a Flame-től (a 3 napon belül önmagától meghal a kijelző sztori után, még jó, hogy nem szaladtam bele)
1280-as felbontásban nem nagyon van most más
-
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #22494 üzenetére
De ha ilyen tirelmetlen vagy, ne eroszakold meg magad azzal, hogy a PayPalra, meg e-mail-ekre varsz. Ott az online chat, ezert van. 10 perc, es megtudod, amit akarsz!
-
Chaser
legenda
Nem tudom volt-e már, Acer A511 teszt. Hát nem olcsó.
-
ZsoAce
tag
válasz
Davebowman #22491 üzenetére
Na látod, majd ha lesz detail (és azt is megküldi a PayPal), az lesz a tracknumber.
-
Viszlát
addikt
válasz
Davebowman #22491 üzenetére
Te a Buyer vagy nem a Seller, ez nem rád vonatkozik.
-
Davebowman
senior tag
A PayPal küldött egy vásárlási megerősítést, de a "The seller hasn’t provided any shipping details yet." még talán nem gond, hiszen a nevem és címem a PayPal-on rendben meg van adva. És kért e-mailt a rendeléskor, csak Csütörtök éjjel vettem, lehet, hogy csak hétfőn foglalkoznak vele. Megpróbálom összekapcsoltatni a vásárlást a már létrehozott accountommal. Nem fognak hülyének nézni(már túl azon, hogy valahol igazuk is lenne)?
-
Viszlát
addikt
válasz
Nara19 #22483 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Szerkeszteni nem lenne fontos a tableten, csak a prezentáció megtartásához használná drága jó édesapám. Elromlott a laptopja és azt mondja, hogy az asztali gép mellett semmi másra nem használja, csak erre, de ezért meg alapvetően teljesen felesleges laptopot tartani. Első körben egy netbookra gondoltam, de aztán beugrott, hogy egy tablet még frankóbb lenne (az ő projektorán van hdmi bemenet).
Arról nem írtál, hogy van előadói nézet ebben a felállásban?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #22484 üzenetére
Ha e-mailt nem is kapsz, a PayPalona, vagy ahol fizettel, kapsz egy azonositot. Azzal probalkozhatsz az online ugyfelszolgalanal. (Mailt ne kuldj, nem biztos, hogy valaha is valaszolnak ra.)
-
x.pet
tag
válasz
Davebowman #22484 üzenetére
Elküldik, csak ilyenkor gondolom nem kapsz track numbert a csomagról és nem tudod ellenőrizni, hogy mikor adják fel illetve, hogy egyáltalán feladták-e már és hogy hol tart. Kért email címet a rendeléskor? Akkor talán arra küldenek valamit.
-
hbala
aktív tag
Hoppá, 64-ért Nexus 7: [link]
-
Nara19
aktív tag
válasz
Viszlát #22462 üzenetére
A pc-n készített ms ppt-k animációja nem működik az általam kipróbált 3 android office-ban. Szerkeszteni meg sem próbáltam tableten, mert itt csak az alap funkciók működnek. Hdmi csatlakozós projektort még nem sikerült felhajtani, tv-n szépen működik.
Megnézem a Play-en, biztos van valamilyen "profi" ppt szerkesztő. Eddig a pc-n szerkesztettem és a tableten néztem a prezentációkat. Ha valamire jutsz, írd le légyszíves, engem is érdekel. -
Vovi1
aktív tag
válasz
laszlohu #22464 üzenetére
A kínai oldalról töltött 4.1-es is tartalmazza a magyar nyelvet, az megy nálam aug 23-tól. Egyébként megjelent a gyári angol nyelvű fórumon is, onnan is tölthető, mérete és a kiadás dátuma szerint megegyezik a korábbival. Már moddolt fw-t is csinált 4.1-hez egy pacák, Slatedroidról az is tölthető.
A ddr2-es memória viszont nem a klasszikus, hanem a legújabb, továbbfejlesztett lpddr2, amelyik kevesebbet fogyaszt mint a ddr3, tabletnél ez lényegesebb, mint a sebesség.
-
kerekfej
őstag
Q88+ vékony
-
laszlohu
addikt
A Gc2000 - nél az ok az volt, hogy nem bírta azt a sebességet, amire tervezték,
ezért lejjebb vették 667Mhz -re magonként. -
Sanei N10 = Ampe A10?
-
Bagira01
veterán
Tegnap rendeltem egy Window N70-et a pandawill-ről. Ma írták, hogy feladták, remélem gyorsan megjön
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg valakinek tapasztalata tabletes prezentáció terén. Vagyis, ppt formátumú prezentáció külső megjelenítőn. Létezik egyáltalán ilyesmi, képes rá az android rendszer? Ha igen, akkor a winhez hasonlóan van előadói nézet? A gyakorlatban mennyire praktikus ilyen célra tabletet használni?
Köszönöm a válaszokat!
-
Attici
őstag
válasz
Krissz5435 #22437 üzenetére
A 808DCC határeset, de nem látom, hogy IPS panele lenne.
Elég hiányos az adatlapja, még a súlyát sem írják. -
csibe1
addikt
Myaudio7 , DPS Dream 7 , ConCorde Tab ONE összehasonlító tesztje.
(#22456) Attici
Elég jó minőségű tabletek,rendes supporttal.Nekem legalábbis ez jött le a topikot olvasgatva.
Nézegettem én is,de azt érdekesnek találtam,hogy csak 4GB-os háttértárral rendelkező modellek vannak ennyi pénzért. -
-
csibe1
addikt
válasz
gyuszmó #22406 üzenetére
RepliGo_Reader_v4.0.1
Szerintem sokkal jobb,mint az AdobeReader.Milyen a Concorde One?Pár szót tényleg írhatnál róla.
(#22395) Sanzaa
Érdekes cikk amit "linkeltél".
-
BigBlackDog
veterán
Mennyibe fáj(nak) az itthon kapható legolcsóbb kétmagos tablet(ek) egyébként (és mik ezek)?
808dcc mennyire stabil, felhasználóbarát választás?
CC IPS+ felára megéri a 808dcc szemben? -
x.pet
tag
Pandawill-el kapcsolatban nekem jó a tapasztalatom. Auguszus végén rendeltem, 1 hét alatt itt volt Sing.post-al. A singpost weboldalán lassan(2-4 nap) frissítik a tracket, de a Postánál 1 nap alatt frissítették a státuszt.
De azt mindenképen ajánlom, hogy rendelés előtt rá kell kérdezni online chat-en, hogy van e raktáron és csak akkor rendelni, ha van. Rendelés előtt erősen ajánlott regelni. -
laszlohu
addikt
Vagy ezt is mondhatnám, ez 7" - es :
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
laszlohu #22443 üzenetére
Azt hiszem volt szó arról hogy az mp2 magasabb órajelen megy mint az mp4 így valóságban nincs akkora különbség. Bár ebben annyira nem vagyok otthon szóval valaki erősítse meg
(#22440) keszo
A9 dual core vagy a régi A10es verzió volt a kezedben? Mert ég és föld a különbség. Én az edigitalba bekapcsoltattam egyszer egy 100is de azonnal adtam is vissza mert förtelem volt. -
tjb007
nagyúr
válasz
f4lcon #22421 üzenetére
A gyári adatok szerint 24 GFLOPS, 1.25 G Pix/s és 100 M Tri/s (a GC4000 ezeknek a dupláját hozza).
Fair vagy sem ezzel lehet eladni egy terméket. Ha odanyomják egy hozzá nemértő ember orra alá ezeket a számokat akkor neki csak annyi fog átjönni belőle, hogy mennyire király, bezzeg a másik ami agyon van dicsérve milyen gyenge. -
Chaser
legenda
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben felfedeztem hogy "úristen tényleg budget áron lehet 2 magos tableteket vásárolni online!" Ezzel kapcsolatban van olyan kérdésem hogy: a Pandawillről milyen tapasztalatok születtek? Értem ez alatt, hogy megérkezett-e, rádobták-e a vámot, ilyesmi...
Jah, kinéztem egy csodát:
Pandán
"hivatalos oldal"
Fontos szempont a 2 magos proci, és örülnék az IPS panelnak is, 1 Gb ram, 1024*600-as felbontás.
További szempont hogy legyen olyan közössége aki megoldotta a rootolást, és legyenek rá főzött romok. Szóval nem lényeg hogy fogják-e hivatalosan frissíteni a szoftvert. Volt valakinek tapasztalata ezzel a példánnyal, vagy összességében a Ramos márkával? Előre is köszi a válaszokat! -
Kh@oSz
aktív tag
Onda vi40 dual core, a hátsó kamerás típusa pedig a V971
(#22424) Attici
ONDA V811 Dual Core a felbontása alapján ez 4:3-as
-
Attici
őstag
válasz
laszlohu #22432 üzenetére
Ez van kint mióta megjelent!
Ezt a supportot már láttam és nem lettem tőle okosabb! Nekem kínai.
Nézegettem a Hyundai oldalt de sok értelmest nem tudtam belőle kicsiholni és egyelőre a külföldi fórumokon sem írnak sok jót.#22431) Chaser : Nem akarom elhinni, hogy nekem tűnik kicsinek a 7-es és túl nagynak a 10-es!
-
sssssan
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Omega tabletem 4.0 androiddal telepítve, csak gyerekek úgy lerendezték hogy vmi email-t és jelszót kér a belépéshez?!Hogy tudom én ezt újratelepíteni? Bocsi ha rossz helyen kérdezek és a segítséget előre is köszönöm!
-
Attici
őstag
Ez a Pentagram nagyon gáz?
-
Kh@oSz
aktív tag
-
gyuszmó
őstag
Töltöttem le 800*480 le háttérképeket ,miért kell körül vágni mégis,kb az 1/3 része elveszik?
köszi -
dugesz77
őstag
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az első pár firmware-nél még nem lehetett csak 1200-Mhz ig húzni a magokat. Sokáig nem is írtak mást az Amlogic AML8726-MX gépekre csak 1200 Mhz.
Az utolsó firmware-ekbe ezt 1502 Mhz-ig engedik ezért ugrott meg jelentősen az Antutu.
Meg most már az energiagazdálkodás is rendesen üzemel: battery save 800,normal 1200,perforance 1500 Mhz.
De tényleg szinte lényegtelen az Antutu eredmény. Használható legyen és annyi. -
laszlohu
addikt
A Myaudio 708R nagyon nem ajánlott típus, bármelyik jobb:
szinte csak rosszat olvasni róla.helyette :
pl. Dps Dream 7
Concorde Tab one
Navon Platinum 7 : Most akciós a Media Markt - ban -
válasz
tjb007 #22419 üzenetére
beyond3d fórumot olvastam, ilyen szémok röpködnek:
1066GPixel/s, 20.5GFLOPS (Vec4 SIMD FP32), and 85MTri/sami az iPad2-vel való összehasonlitást illeti állítólag mivel abban nem lehet kikapcsolni a vsync-et a freescale-ben meg igen ezért nem igazán fair az a benchmark...
-
koxos:8]
senior tag
válasz
Krissz5435 #22418 üzenetére
Az edigitálnál 25k, szóval szerintem holnap veszek egyet.
Az jó hír, hogy ICS van rajta.
Jelly Bean is lesz majd rá vajon? -
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Ami az auchan újságban van my audio tablet 20k-ért annak nem tudja valaki mi a pontos neve?
Illetve Én most 15-ért tudnám megvenni, annyiért mennyire jó vétel?
Szüleimnek venném netezni, e-mail-t olvasni.Bocsi elírtam.
-
Attici
őstag
A Rock X-ről még mindig nem írnak valami sokat, vagy legalább jót a Hyundaiokról, pedig nagyon tetszik.
Még mindig nem tudom, hogy milyen 8"-os tabletet kéne venni!
Valami ötlet? -
Crytek
nagyúr
Erről tud valaki valami / olvasott jót vagy rosszat róla?
Ilyen áron 4 mag kb cube szindróma lehet hogy veszik majd mind a cukrot és küldik is vissza mintha pestises volna
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
hevizms #22403 üzenetére
Csalóka ez, biztos ügyködnek ezen is hogy minél többet érjen el, mert sokan erre alapoznak, csak nem kellene.
Mikor megvettem akkor 7800 körül teljesített, az első frissítéssel 9700 lett és a mostani frissítéssel lett 10000 felett viszont feltettem egy custom romot is ami sokkal gördülékenyebb a gyári FW-nél azzal viszont csak 7000et ért el
Szóval nem tudni mit ügyködnek ez ügyben a kicsi kínaiak de az biztos hogy nem antutu pontszám alapján kell tabletet venni. -
tjb007
nagyúr
Áprilisban lett megszellőztetve, ahhoz képest, hogy akkor 300 dollár körüli árról beszéltek nem elég szépen lesikerült vinniük. Pár hét/1hónap múlva talán még eshet is az ára.
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID A13-as (Allwinner meg ki tudja még hogy nevezik) kínai tabom... felraktam rá egy DPi állító progit reboot után nem tudott betölteni a rendszer...
Szóval leszedtem már kb 10fw-t ebből 3 felment livesuit-al csak éppen a touch screen nem ment
ICS egyébként
A maradékkal pedig az a baj (köztük a hozzá megfelelővel is szerintem), hogy livesuit be fel is teszi, majd bekapcsol a tablet, bejön a zöld androidos háttér és figura és itt meg is állt, semmit nem csinál tovább.... (szóval nem teszi fel a szgépre a bővitményeit mint pl azoknál az fw-knél ami felment rá)
Ilyenkor szerintetek mivan?
Próbáltam phoenix card-al, hogy ráégetem a micro sd-re a .img-t, de ott hibát ír és nem akarja ráégetni (talán nem szereti az sd karit?)
Most próbálkoztam Phoenix usb Pro-val... Kiírta hogy Finish, bekapcsoltam és ugyanez nem ugrik tovább ezen a zöld androidos képernyőn.... (itt lehet nem jól csinálok valamit?)
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Melyik Pdf olvasót ajánljátok ? Ami jó és bevált?
-
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Értem és kösz.
Viszont akkor nem értem hogy akármelyik youtubos videót nézem erről a tabletről amiben csinálnak antutu tesztet,egyiken sem ér el 7000-nél magasabb pontszámot.
A CC+ és a Myaudio legújabb gépei kb hasonlóan 8300 pont körüli értéket nyomnak mindketten,pedig azokat a rendszereket is frissitik szépen,főleg a CC.Ráadásul ha jól tudom a GPU is magasabb számú fragmenttel rendelkezik az emlitett tableteknél,mint az onda-nál.
Mégis ennyivel több pontszámot lehet vele elérni?Nem semmi.
Igaz a processzoruk különböző,na de ennyire?Ehhez csak gratulálni lehet az onda-nak.
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
hevizms #22384 üzenetére
Igen ez antutu pontszám és a vi40 dual core ill. a v971 pedig ugyanaz csak van hátsó kamerája is.
Az antutu pontszám önmagában még nem sokat ér, az inkább a hardver erősségét jelzi ami mit sem ér ha nincs rá jó droid heggesztve. Egyébként ezzel nincs is gond ondáéknál, mert kb 2 hetente jön ki frissítés és vannak rá custom romok is.(#22385) Bagira01
Hasonló hardvereknél inkább a support és a design/anyaghasználat alapján érdemes dönteni.
Nagyjából ugyanazt tudják csak más köntösbe. -
smkb
őstag
4 magos kínai, Freescale SoC-al... ne erről nem is tudtam, hogy ilyen is van már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest