- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Bedöntheti a processzorpiacot az ügynökalapú AI
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Akkor bontok meg új páleszt, ha az előző már elfogyott
Nem történik amúgy sűrűn, hónapokig tart egy üveg, bár a Csaba által szállított szedres annyira rohadt jó volt és csúszott, hogy az hamarabb elfogyott - igaz, jócskán kaptak belőle vendégek is. -
csibe1
veterán
Akkor majd újra tábla a szedressel.

Amúgy miért nem abból kaptak, sajnáltad tőlük?

Mehetett volna a szőlős után a szedres is, hogy érezzék a törődést.

A lényeg, hogy a kaja ízlett nekik.

-
Bog
HÁZIGAZDA
Majd megkéri Gábort (asszem, így hívták a srácot), hogy legközelebb olyat vigyen.
Csabának hívták, az ő szedres cucca amúgy irtó jó volt, de velük nem azt itattam, hanem szőlőt, az is házi, de semmiképpen nem mézes
Hát, nem nyert. Mindegy, a magyar konyha viszont nyert. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
csibe1
veterán
-
moordavid
aktív tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Bognak gratula, nagyon jó lett a videó.
Lehetett volna nyugodtan bővebb is, a kínai csajokkal is lehetett volna egy konkrét beszélgetés szakmai- itteni élmények vegyesben, vagy benne lehetett volna a mobilarénás stábos estéből valamennyi.
Kitettél magadért, szerintem jó élményekkel tértek haza a csajok. Az külön tetszett, hogy nem csak a fővárost mutattad meg neki.
Pálinkát is ittak a csajok?
Ittak. Egyet. Nem kértek többet.
-
csibe1
veterán
Bognak gratula, nagyon jó lett a videó.
Lehetett volna nyugodtan bővebb is, a kínai csajokkal is lehetett volna egy konkrét beszélgetés szakmai- itteni élmények vegyesben, vagy benne lehetett volna a mobilarénás stábos estéből valamennyi.
Kitettél magadért, szerintem jó élményekkel tértek haza a csajok. Az külön tetszett, hogy nem csak a fővárost mutattad meg neki.
Pálinkát is ittak a csajok?
-
csibe1
veterán
-
fehér_ember
addikt
Aki szereti az édességet annak a Daubner nem maradhat ki az életéből.

Budapesti haverok az egész ismerősi körrel gyorsan megkedveltették (nem volt nehéz).
Amúgy végignéztem a videót, nem lehetett abbahagyni, tök jó. -
Bareszotron
aktív tag
-
gzbotii
nagyúr
És a sok férfitlan kiéhezett nő melyik oldalon található?

Rosszlányok pont hu?
-
Bareszotron
aktív tag
-
hdavid1
aktív tag
A sok nőtlen kiéhezett férfinek öröm 2 lányt látni itt az oldalon.
-
Bareszotron
aktív tag
-
paatrick
őstag
Azért ez vitatható, ha megnézzük az európaikat aztán őket..

Sokkal könnyebben megmondod hogy egy ázsiai lány kínai, koreai, japán, vietnámi vagy pl thai.
Ugyanezt próbáld meg magyar, cseh, szlovák, horvát, osztrák, német vonalon, nem fog menni
-
Bareszotron
aktív tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mind egyforma.
A fenéket. Milliárdan vannak, Kínán belül is óriásiak az eltérések nem csak külsőre, hanem attitűdre, tradíciókra vonatkoztatva is.
-
Bareszotron
aktív tag
-
carl18
addikt
Akkor ők értékelték volna ha dübörög a Vállamon az Earfun Uboom X!

Ismerős termék volna nekiK!
-
paatrick
őstag
Azt veszem észre, amit észre akarok venni vagy az tükrözi a belső állapotomat. És az belőlem jön... Engem pl. ez zavar, hogy mások a lelki nyomorukat általános társadalmi allapotkent írják le, lehet persze az okozója, de max. bennük. Ha nem látsz mosolygós embereket, akkor mosolyogj rájuk és visszamosolyognak rád. Tegyél az ellen a saját szinteden, ami zavar.
Ok
-
Piotor
tag
Azt veszem észre, amit észre akarok venni vagy az tükrözi a belső állapotomat. És az belőlem jön... Engem pl. ez zavar, hogy mások a lelki nyomorukat általános társadalmi allapotkent írják le, lehet persze az okozója, de max. bennük. Ha nem látsz mosolygós embereket, akkor mosolyogj rájuk és visszamosolyognak rád. Tegyél az ellen a saját szinteden, ami zavar.
-
paatrick
őstag
-
aquark
aktív tag
Tetszenek az ázsiai lányok, Ők is nagyon aranyosak
-
Piotor
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
-
Piotor
tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Piotor
tag
A letargia magyarországában 2 ilyen mosolygós mindennek örülő lányt nézni szinte szürreális élmény

Biztos jól érezték magukat, szerintem jól tetted hogy rászántad a 4 napot. Kit érdekel hogy kiesett a munka, dolgozunk eleget, az élmények fontosabbak.
Várom a következő utazós beszámolókat is.
---
Pont most akarok új fejhallgatót venni, lecsekkolom az earfun termékeket is
Magad nevében beszélj légy szíves. Van, aki tud magával mit kezdeni és még boldog is.
-
moordavid
aktív tag
Bog, ez marhajó hangulatú videó lett
Jó volt nézni őket, hogy tudnak örülni, kedvet kaptunk mi is oldalbordámmal, hogy csapunk megint egy-egy túristanapot itthon
Szüntelenül hömpölygő lelkesedéssel várjuk a következő utazös videókat
-
Polarstar
nagyúr
Amúgy ők kik? Sosem hallottam még róluk.
-
Plazmacucci
félisten
A letargia magyarországában 2 ilyen mosolygós mindennek örülő lányt nézni szinte szürreális élmény

Biztos jól érezték magukat, szerintem jól tetted hogy rászántad a 4 napot. Kit érdekel hogy kiesett a munka, dolgozunk eleget, az élmények fontosabbak.
---
Egyébként nekem is az volt az első dolgom a videó után, hogy megnézzem a termékeiket
-
Ateszpapa
addikt
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
janeszgol
félisten
-
bzoli71
csendes tag
Nagyon jó anyag lett!!!! Több ilyen elférne itt!!!!!
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
janeszgol
félisten

---
Hát igen. Ebben a depresszív országban gyakorlatilag kiríttak. Mint a Sin City filmben a piros. (Fekete-fehér film és egy kevés piros.)
-
csako
veterán
-
Luck Dragon
támogató
Jó volt a videó.
Ettől függetlenül kár, hogy a Wave X-re januárig kell várni. -
Graphics
Jómunkásember
-
csako
veterán
Törzsolvasói játékhoz fontos videó lesz, érzem

-
Don't Panic
őstag
Jól tetted szuper jó lett az egész tour!!!
-
kbyte1024
veterán
Nagyon király lett
na és hogy ide hoztad őket Szentendrére az meg egyenesen a leg-legebb húzás volt
jó lett az anyag és érdekes is volt. Vettem is egy Uboom Raver-t. -
paatrick
őstag

---
-
ParmaBoy
aktív tag
Ez egy nagyon jó kis anyag lett, gondoltam belenézek, és ottragadtam.
Lehet a hétvégén turistáskodok is egy sort a városban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓS! ÚJ Space Black MacBook Pro 14" M5 PRO 24GB 1TB 1év garancia! Töltővel + ajándék!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar