Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Davebowman #23467 üzenetére
"Megválaszolva saját kérdésem: Ez a billentyűzet tok nem alkalmas ConCorde Tab ONE készülékhez, ahhoz külön típus való. Legalábbis a ConCorde ügyfélszolgálata szerint. "
A 4 hsz a véleményeknél,azon az oldalon amit linkeltél,de a One hivatalos fórumában is írták valahol.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Davebowman #23497 üzenetére
Nem valószínű. Miért is tennék bele?
-
Davebowman
senior tag
Érdekes kérdés! Az ICS rendszerek tuti nem ismerik kernel szinten a Bluetooth-os adaptert, de vajon a JB tudhatja? Ha az N70-re kijön a JB, akkor lehet, hogy tudni fogja a bt-t? Van erre tapasztalata valakinek?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a tabletek világában, ezért is fordulok a segítségetekhez.
Milyen tabletet lenne érdemes venni átlagos felhasználására, értem ez alatt azt, hogy böngészés, irodai használat, netezés, filmnézés.
A keret kb. 25eFt lenne.Választ előre is köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
Na pont találtam egy cikket a neten hogy a kínai fogyasztóvédelem bekeményít és ott olvastam ezt:
Kínai Állami Minőségellenőrzési és Karantén Hivatal (AQSIQ)
Következő emailbe bele is rakom. -
darky4e
tag
válasz
szabi__memo #23489 üzenetére
MIért azt hitted korlátlan számban adnak ekkora kedvezményt? Ez várható volt. És rohadjanak meg mert legalább 400 embernek adtak kedvezményt ugye?
(#23459) darky4e
Concorde tab one problem: Felraktam ezt a recovery-t recovery tab one be is jött szépen,de nem lehet semmit se bemountolni sd kártyán kívül és nem tölt be a rom már. Vmi ötlet?
Erre senki se tud semmit? :s
-
DJGABI
addikt
Kizártnak tartom, addig nem fogják forgalmazni ezeket. Szerintem ennél a mostani 19k-s árnál lejjebb nem nagyon mennek. Egy jó 50% hasznuk mondjuk még így is bőven van rajtuk, de ezek kis összegek egy cég szempontjából..
(#23487) Prof én csak arról tudok, hogy a wifi gyengébb, mint pl pár mobilé. de ez kb minden második kínai tabról elmondható....
-
Prof
addikt
válasz
Davebowman #23481 üzenetére
Nem kell pánikolni azért egyből, most hívtam mastercard ügyfélszolgálatot azt mondták az elmúlt napokban az edigitál rendszerével van/volt vmi hiba.
Bár az aggodalomra ad okot hogy a készülékvéleményeknél a wifijét a concordenak szídják. -
Guszty81
tag
http://www.mastercard.com/hu/personal/hu/mobile/partner-promotions.html
Tényleg csak az első 400-ra vonatkozik!!!
-
tjb007
nagyúr
Valóban le volt írva, hogy "Az Extreme Digital Zrt. fenntartja a jogot az akció korábbi lezárására." de ettől függetlenül odaírhatták volna ők is (akár apró betűvel), hogy ez csak az első 400 vásárlóra vonatkozik.
(#23484) z0d1AK
Gondolom ott majd holnap kezdődik meg a "parádé".
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Oldman2 #23480 üzenetére
Azt tudom. Vegulis resze a 400 elerese is. De akar 1 is az lett volna.
A 400 es az egy honap nem fer ossze nalamDavebowman: nem vagy egyedul ne aggodj..
Remelem lesz meg ilyen, es talan beleferek. Igaz ez is kerul a MCnek 4millajaba. Gondolom nem akarnak 100millakat kifizetni MCmobile reklamra. De ki tudja
-
válasz
szabi__memo #23477 üzenetére
Ott volt az első pillanatban, hogy az akció bármikor, a határidő előtt leállítható...
-
Prof
addikt
válasz
szabi__memo #23477 üzenetére
Ki volt írva, hogy részletekért keresd őket, illetve hogy fenntartják az akció lezárásának jogát idő előtt. Amúgy nem kell keseregni a tabletek ára pár hónap alatt esik 10e-t simán. Karácsonyra ezeket szerintem alapban 10k-ért adják akciósan, ha bejönnek a retinás kínaiak.
-
Prof
addikt
válasz
Davebowman #23475 üzenetére
A rendelésben kéne látnod ha a Mastercard mobile-os fizetést választottad.
Igen 400-as limit van [link]. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
koncsik #23470 üzenetére
Azt hitterk ok 31ig nem lesz 400? Mert eredetileg nem volt kiirva hogy csak 400ig megy legalabbis az edigital oldalan nem
Amugy meg hogy rohadjanak meg. Volt par cucc amit kineztem.
1-2 nap alatt osszejott a 400... okt 31ig. Jo vicc. Szebb lett volna ha csak 1 hetet irnak -
tjb007
nagyúr
válasz
tomi5244 #23461 üzenetére
XY sufnigéesem behozza 0 perces használtként amit aztán jó magas áron értékesít de mostanában már nem csak rájuk jellemző ez (a 0 perces használt dolgot leszámítva).
A szürkeimport pedig azt jelenti, hogy a gyártó/forgalmazó nem tette elérhetővé az adott országban/régióban az adott terméket/árut ennek ellenére mégis meg lehet vásárolni.(#23463) coke
"milyen egyéb költségeim lesznek ha megrendelem?"
Áfa aminek a mértéke 27% (ezt a postaköltség után is meg kell fizetned).
"Ezt a Kindlt tudom itthon teljes értékűen használni, mint egy normál android tabletet?"
Nem tudod, legalábbis nem out of the box.
Az Amazon Kindle Fire tableteken az Amazon által módosított, korlátokkal rendelkező Android rendszer fut. Ezt te le tudod cserélni egy stock Androidra de ez mégsem lesz olyan mint egy olyan tablet ami elve azzal jött ki, ráadásul ugye a Kindle Fire nem is bővíthető mSD kártyával.
Jobban jársz ha nézel valami mást, ennyiért már jobb paraméterkel rendelkező modelleket is lehet kapni. -
DJGABI
addikt
válasz
Davebowman #23472 üzenetére
Mielőtt megerősíted a rendelést látod mennyi lesz a végösszeg (ha sikerült ott lesz a -10k is) Hmm, első 400? Akkor jobb hogy nem vártam ki. De becsapós, 31-ig volt kiírva az akció..
-
Vanka
tag
válasz
Még az N70-hez is jó
Nekem is ilyen van , csak a Pandáról rendeltem . -
Tudomásom szerint a mastercard mobile - edigital akció le lett állítva az első 400 után...
-
Prof
addikt
válasz
Igen az való hozzá de a digicamnél olcsóbb
Amúgy sikerült fizetned már a Mastercard-al? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ha az USB stimmel, akkor szerintem minden további nélkül.
-
Davebowman
senior tag
Azt tudja valaki, hogy ez használható-e a 21.000Ft-os ConCorde-hoz?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
TheBomberman #23464 üzenetére
Szerintem kérdezd ezt az iPad 2 topikjában, ott hamarabb tudnak szerintem gyakorlatból választ adni.
(#23463) coke: Áfa és vám is esélyes lehet, ha eu-n kívülről jön.
A Kindle Fire teljes mértékben csak azokon a területeken használható, ahol elérhető az Amazon szolgáltatás kínálata. Állítólag jön Magyarországra is az Amazon, de hogy ebből mi igaz, mikor lesz, és mit hoz magával, az még jó kérdés. Egyébként szerintem akkor már jobban jársz egy Galaxy Tabbal (P1000, P1010), nagyjából ugyan azt tudja, csak jobban kihasználható itthon. -
TheBomberman
tag
sziasztok!
nem találtam megfelelő, aktív topikot, így itt tenném fel kérdésem:
Apple iPad 2-höz keresem a legegyszerűbb autós tartót ami létezik! tudbátok esetleg ajánlani valamit? sokat keresgéltem google-n, de elég "zord" tartókat találtam csak...
előre is köszi a segítséget,
Gabesz -
coke
csendes tag
üdv
http://www.ebay.com/itm/AMAZON-KINDLE-FIRE-7-COLOR-TOUCHSCREEN-8GB-INTERNAL-STORAGE-Wi-Fi-APPS-MORE-/170920492444?pt=US_Tablets&hash=item27cba7bd9c#shId
itt egy kindle fire postával Mo.-ra 180 dollár, kb. 40e Ft
milyen egyéb költségeim lesznek ha megrendelem? Áfa, vám? Ezek milyen mértékűek?
Ezt a Kindlt tudom itthon teljes értékűen használni, mint egy normál android tabletet?
köszi a válaszokat!!
-
darky4e
tag
Concorde tab one problem: Felraktam ezt a recovery-t recovery tab one be is jött szépen,de nem lehet semmit se bemountolni sd kártyán kívül és nem tölt be a rom már. Vmi ötlet?
-
tomi5244
őstag
-
Face8814
őstag
válasz
Adamis #23455 üzenetére
Bagira01
Kicsit félreérthetően fogalmaztam valóban. Az itthoni árra gondoltam, hogy az a különféle sarcokkal megállapított lehúzás amit itthon árnak neveznek, az annyira nem releváns. Nyilván ott picivel olcsóbban tud hozzájutni az aktuális kiszemelthez, így nem lényeges az itthoni ár.
Összességében olyan 600$ körüli a max ingerküszöb. -
Face8814
őstag
-
Tenager18
senior tag
Amugy azon agyaltam,hogy Pesten a kínai piacon nem lelhetők fel ezek a tabik???
-
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #23430 üzenetére
szerintem remek választás
-
-
didros
senior tag
Láttátok a Magyar Posta új honlapját? Hova került a csomagkereső funkció? Sehol sem találom...
*Megtaláltam, bocs... -
soultrapp
senior tag
Csáótok!nem tudjátok lehet-e valahogy silverlightot telepíteni concorde 9.7ips pluszra?
Vagy ez csak windowsra lehetséges?nem megy sajnos az rtlmost.... -
szabi__memo
nagyúr
a 3g-s PD10 kijelzoje nem ips ugye?
-
Vanka
tag
válasz
dragon1993 #23430 üzenetére
Én is úgy kezdtem,hogy veszek 1 20000 Ft-os tabletet, de a vége 30 felett lett ,ebook olvasással nem lesz gond jó ez az IPS kijelző, minden nap több órát olvasok éjszaka .
-
Vanka
tag
válasz
Davebowman #23428 üzenetére
Lehet erre játszanak megcsinálod 101-szer és oda a kedvezmény
-
Davebowman
senior tag
válasz
sfbukfenc #23415 üzenetére
Na a MASTERCARD dolog sikerült! SMS-t vártam, de nem úgy jön, hanem a banktól kell megkérdezni, hogy a 99Ft levonáshoz milyen szöveg tartozik Na ezt pl az én netbankom nem is mutatja, de sikerült 3x 99Ft-ért regisztrálni.
Tanulópénz. Szóval az 5. lépéshez a 4 jegyű kódot a bankos csaj/hapsi mondja meg!
Köszönöm a tippeket!(#23414) pusihusi
Az FHB azt se tudta, hogy mi az az okostelefon, nem hogy Android, meg hogy google play -
Vanka
tag
válasz
dragon1993 #23426 üzenetére
Mire akarod használni ?
10.1" az elég nagy méret ,ez szállítással 178 dollár
hun_gery linkjében vannak ismertebbek,de a Pandan is érdemes szétnézni ... -
hun_gery
aktív tag
válasz
dragon1993 #23421 üzenetére
nézd még át ezt, meg ezt, ha megvan, ami tetszik, nézd meg máshol is, hogy mennyi, aztán kérdezz arról, amit találtál
Én ips paneles táblát vennék a helyedben .
Mondjuk ezt igaz, hogy 30usd-vel több, mint amit rendeltél, de lehet, hogy máshol van olcsóbban is (merimobiles nem épp a legolcsóbb)
window-ra, onda-ra, smartq-ra, mondanám első körben, hogy minőséget gyártanak, és van gyártói support/fw-frissítés is -
Vanka
tag
válasz
dragon1993 #23421 üzenetére
Nem is rossz ,főleg a tartozékok tetszenek .
Ethernet converter. a töltő is usb átalakítós
Ilyen Usb Dc átalakítós 5v 2A -es töltőt nem tud valaki? -
szilchi
őstag
..."Ha nem okostelefonnal rendelkezel, de Telenor vagy T-Mobile ügyfél vagy, és használni szeretnéd a szolgáltatást, szükség lehet a SIM-kártyád cseréjére."...
Ez a mondat maradt a fejemben,azért írtam hogy csak ennél a kettőnél lehet.
-
-
dragon1993
őstag
válasz
dragon1993 #23419 üzenetére
Eddig ezt néztem.
-
sfbukfenc
tag
válasz
Davebowman #23412 üzenetére
Nekem - OTP - , mikor jött az SMS, hogy levonta a 99Ft-t, akkor küldte a kódot is.
Egyébként a virtuális webkártyám regeltem, gond nélkül elfogadta. -
pusihusi
addikt
válasz
Davebowman #23408 üzenetére
06 40 200 115 itt mindent elmondanak, ha kérdésed, problémád van! Az aláírásod környékén 3 számból álló kód van? A kártyádon!
-
spiritex
veterán
válasz
Davebowman #23412 üzenetére
Már leírtam neked a 410-ben!
-
Davebowman
senior tag
válasz
kerekfej #23409 üzenetére
Hát 5 lépés kell az aktiváláshoz. Az 5. lépésnél azt látom, hogy kártafelhasználó név (Davebowman) kér 4 számot (Mobil bankkártya aktiváló kód) Ide mit kell írni, mert a regisztrációs (sms-ben jött) kód nem jó! (Igaz írja is, hogy többet nem kell használni, de akkor itt mit adjak meg?
-
Crytek
nagyúr
Akkor ezekszerint csak én vagyok ennyire parás jog telefonon még Az email fiokomba sem lépek be nemhogy bankkártya adatokat irogassak be.
-
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Nem, nem arra gondoltam, hanem a szolgáltatókra. Mert telefonom van, és vodás.
(#23408) Davebowman
Menj be az internetbankodba, és ott a 99 Ft-os tranzakció alsó sorában lesz egy 4 számból álló kód, COD=1234 pl. és az az, amit kérdezel.(#23411) Crytek
Vagy sok a vesztenivaló pénzed... Akinek nincs mit veszíteni, tudod az bátran adja meg bárhol az adatait. Mondjuk napi limitet és sms értesítőt bármikor be tudsz állítani, úgyhogy azonnal értesülsz, ha esetleg valaki lenyúlná a mondjuk napi maximumnak beállított 5000 ft-ot a kártyádról. -
kerekfej
őstag
válasz
Davebowman #23408 üzenetére
Milyen 5. lépésről beszélsz
-
Davebowman
senior tag
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Hát most szopok én is ezzel. Van egy internetkártyám(MASTERCARD) próbáltam regisztrálni, de az 5dik lépést nem értem. Kaptam egy 4jegyű kódot, de az csak a regisztráláshoz kell a 6 jegyű azonosító (amit kért) az tuti jó, de az 5. lépésnél is kér egy 4 jegyű kódot, amit -és itt a kérdés- sms-ben kellene megkapnom? Eddig nem jött pedig a bankom szerin 2x is regisztrálatm (2x99Ft) van 3 elcseszett 4jegyű kód, amit nem is kaptam meg, de a bankos ember ezt mondta!!!!! Na akkor hogyan jön a másik 4 jegyű kód az 5. lépésben?
-
tvamos
nagyúr
Valaki segitsen mar legyszi' ebben a Mastercardos dologban!
Nekem nem "hoz" a play Mastercard Mobile alkalmazast. (Lehet az IP-m miatt...)
Koszonom, elore is! // Tomi -
tvamos
nagyúr
Igy azert razos belekezdeni egy bizniszbe:
Positive feedback: 0%
http://myworld.ebay.com/stoney101187?_trksid=p2047675.l2559(#23389) pusihusi
Azert neha nem art a nyers ero. Ha pl. 2-3 pdf-et szeretnek megnyitni, meg jegyzetelni kozben, akkor jo lenne, ha lenne a tabban tobb memoria, es nyitva tartana mind a pdf-eket. Persze, tudomasul veszem, hogy nem teszi. Csak megis!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest