-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crytek
nagyúr
Ez a rossz hír fogadott
"Hello.Thanks for your patient wait. Your returned product has been fixed and ready to ship."
Fixed
Titkon reménykedtem hogy egy újat küldenek. Ebben az esetben 100% hogy kell venni egy másikat.
-
DonAtt
csendes tag
Info: Pandawill-ről ne rendeljetek most Window N70-et, mert nincs raktáron. Elvileg 1 hét múlva fog érkezni... Én most mondtam le a múlt hét keddi megrendelésemet, ami azóta "Processing" státuszban volt. Mindez úgy, hogy rendelés előtt megkérdeztem chat-en, hogy van-e készleten, és a válasz az volt, hogy "igen, nyugodtan rendeljem meg".
Tudtok jobb webáruházat? Az ipadalternative.com-ról mi a vélemény?
-
Nayrobi
őstag
Az edigital fb oldaláról:
"Először is köszönettel tartozunk nektek, MasterCard Mobile kampányunk óriási sikere a MasterCard-ot és minket is nagyon meglepett. A nagy érdeklődés miatt azonban a kampányt sajnos a vártnál korábban kell lezárnunk: a 2012. október 7-ig érkezett rendelésekhez tudjuk biztosítani az eredeti kedvezményt. Köszönjük mindenkinek a részvételt és vásárlási kedvet, dolgozunk azon, hogy a kampányt minél előbb újra tudjuk indítani!"
Én még tegnap rendeltem tabot, de írtam is mailt nekik, hogyha nem érvényes az akció, akkor lemondom, mert a visszaigazoláson a rendes ár szerepelt, de eszerint a kiírás szerint jár a kedvezmény. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni.
-
spiritex
veterán
válasz
szabi__memo #23571 üzenetére
Ha a mastercard oldalon levő: "Az ajánlat az első 400 MasterCard Mobile alkalmazással fizető vásárlóra vonatkozik" apróbetűre gondolsz, akkor az bizony nem volt ott, amikor én néztem!
-
-
Tobika1
senior tag
válasz
Chaser #23584 üzenetére
nexus7 ben nincs is külső sd! szerintem ez nem vészes, én ha nem használom akkor kiveszem és kész. jb előtt volt egy másik hivatalos rom amivel akadozott meg pattogott a hang, de mondom hogy a főzött rommal nincs semmi probléma csak az sd dobálás maradt de az bootloader hiba, erre várni kell h a gyár kiadjon egy javított verziót . Nem mindegyiknél van bevilágítás de ha kifogsz egyet akkor vagy magad oldod meg a hátlap megigazításával vagy kicserélteted.
-
Chaser
legenda
válasz
Tobika1 #23583 üzenetére
Nekem elég vészes lenne ha állandóan cserélgetni kéne az sd-t
Ennyi erővel akár rá se tették volna. A JB előtt is mondtátok hogy vannak a hanggal problémák, akkor lehet csak recsegett? EGY IPS panelnél pont a bevilágítás meg a pixelhibák a legnagyobb illúziórombolók
Én is vennék, de megvárom hogy javítsák a hibákat.
szerk: hangszórókat is sokan "dicsérték"
magam részéről ha nem lesz javítás veszek egy 7" IPS N70 from China ue. a SoC, 30k-ért
-
Tobika1
senior tag
válasz
Chaser #23581 üzenetére
Nem olyan vészes dolgok ezek! az sd kártya dobálás is szoftveres gond! (méghozzá bootloader hiba), és csak készenlétben leválasztja, emiatt időnként bekapcsol a kijelző de ha nem használod az sd-t kiveszed és akkor nincs probléma
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!
70k ért, kapsz egy 10,1 colos ips HD paneles, sztereó hangszórós, 2 magos 1,6ghz-es mali 400mp4, 16 giga tár, HDMI stb. ár/érték arányban nagyon jó! főzött rommal meg kiváló!
-
Guszty81
tag
válasz
afgk2012 #23574 üzenetére
Én épp most rendeltem meg ugyanezt! Galaxy Tab 2 7.0 kicsinek bizonyult 1 hét után, így most azt cserélem le erre a Myaudiora. 2-3 nap múlva többet tudok mondani, elvileg addigra kellene ideérnie.
Rendelésnél nem dobott fel személyes átvételi lehetőséget, pedig nekem is jobb lett volna. Marad a Pick Pack Pont.
Garancia Myaudionál 1+1 év. A második annyit jelent, hogy az alkatrészt te, javítási költséget a szervíz fizeti. Tehát mintha nem is lenne. -
Chaser
legenda
válasz
faresz5 #23580 üzenetére
Eddig az összes multiban 70k volt
myaudionál volt 75k 3G modemmel. Az a baj ezzel a tabbal, hogy papíron nagyon jó, gyakorlatban meg oboa hegyek. Pl eldobálja az sd kártyát és nem sw-es szintű a dolog annyit ki tudtam venni. A kijelzők bevilágítása, foltok, esetleges pixelek, gyorsan merülő akku, sípoló v recsegő hang, stb. Nem tudom jelenleg hogy állnak a problémák megoldásával, de páran már kiszálltak a buliból.
szerk: topikja
-
didros
senior tag
Szeretnék venni egy olcsó, VEZETÉKES játékvezérlőt a tablethez. Mit ajánlanátok, ami nagy valószínűséggel működne is vele?
Egy ilyen PS2-es pl. átalakítható USB-re?
[link] -
laszlohu
addikt
-
afgk2012
tag
Ezt néztem ki 70e-ért. Mielőtt megrendelném érdekelne, hogy van-e tapasztalat ezzel a webáruházzal kapcsolatban? Garancia, érkezési idő, stb. Van-e személyes átvételi lehetőség (hol)?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
szabi__memo #23571 üzenetére
Csak az apró betű nem az edigi oldalára került, pedig elvileg tőlük vásárolna az ember... Nem pedig Mastercard-tól, de úgy néz ki az élmény tényleg megfizetethetetlen
-
didros
senior tag
-
-
-
feka007
veterán
Na végül egy Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ-re esett a választásom, mint első tablet. 128.98 volt védőfóliával. Szerintem jó lesz arra, amire én használom majd, HD film, szövegolvasás, pár Androidos gamma. Teló úgyis ellátja a többi funkciót
China Post-tal mennyi idő alatt szoktak megérkezni innen a dolgok? Úgy mint eBayről, ~2-3 hét?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23553 üzenetére
Ne erts felre, nem idegeskedem, egy masodpercet sem! Nem is vagyok melto senki sajnalatara sem, nem a raszorulas vegett vettem kinai kutyut.
Csak azt mondom, hogy aki az i4S-hez szokott, es nem akar ejjelenkent wipe-olgatni, ROM-olgatni, meg keresgelni a kinai nyelvu droidonon, hogy lesz Magyar, annak nem biztos, hogy egy kinai tab a legeslegjobb valasztas!
Node tolem mindenki azt csinal, amit akar!!!
-
xylevi
tag
-
t1
veterán
Tippeket szeretnék kérni, hogy melyek azok az itthon is forgalmazott típusok amik rendelkeznek beépített GPS vevővel?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23551 üzenetére
Az a baj, szerintem ok jonak latnak... Ha teljes kikapcsolasbol indulsz, 10-bol 8-szor csatlakozik a WIFI-hez. Viszont Standby-bol meg 10-bol 8-szor nem. Es sokszor az sem segit, ha ki-, bekapcsolm a WIFI-t. minha a wifi modullal, vagy a firmware-rel lenne valami gebasz. (Hu de sokszor leirtam mar ezt.) Szoval, szeritnem tul sokat varok tole... es valoszinuleg semmit nem tapasztalnanak belole, es visszkuldenek, hogy jo ez.
No mindegy, ez mar elegge off... -
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23547 üzenetére
Az elso egy Zenithink ZT-180 volt. Banalis tortenet. Vettem egy nevtelen tabot, a kinai megigert mindent, oszt nem ugy lett. Persze hitegetett, meg kuldott fw frissitest. Kesseges volt, mig le nem jart a PayPalon a reklamacios ido.
A masodik egy Gadmei 3D-s tab... ott a nagy felbontas fogja nagyon a procit, amugy korrekt egy kis gep. Dehat lassu no. A gyereknek vettem... de jobban ellene valami olyannal, ami inkabb gyorsabb, eleg lenne a kisebb felbontas.
Meg most itt van az Aurora II. Nem rossz, node korant sem jo, es emgem felidegelnek a nyugjei.
+ Nem vagyok hive a fozeleknek. Megha mindket tabon az is van/lesz mar.
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23542 üzenetére
Akkor ez kilove... mert gyari ROM-mal sem volt jo!
(#23540 ) Tenager18
Akkor kezdtem el ROM-ozni, amikor elojott a hibajalenseg, azota csak rosszabb. Bar nem vagyok tokeletes, de szinte kizart, hogy en rontottam el! Lehet, hogy sokan tokeletesen boldogak lennenek ezzel a tabbal, ahogy van, csak en utalom, ha nem teszi a dolgat!Ez mar nem az elso kinai tabom, es mivel a tobbi is kuka, azt hiszem, felesleges probalkoznom tovabb, hogy olyat talaljak, amit elegedetten tudnek hasznalni. Ha veszek meg, akkor sem napi hasznalatra fogom! Arra rendes kell!
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
tvamos #23539 üzenetére
Köszi a választ.
Az általad említett SGT-P3110 az a Galaxy Tab 2? Most néztem az árait, de azt kell mondjam, ha már ennyit feccölnék bele, akkor nem ezen a márkán gondolkodnék.
Novo7 Aurora II-ért kár, mert nézegettem. Egyébként ROM-ozgatás nálam kizárva.
Ghoo Tab 7000-ről valami tapasztalat?
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23522 üzenetére
Szerintem akkor is inkabb egy olyat vegyel, amire van rendes hazai support! Szerintem az sem art, ha all a keszulek mogott valami nagyobb ceg.
Ez alapjan talan a SGT-P3110 a legolcsobb, es mar hasznalhato tablet. Ne tevesszen meg, hogy nem IPS, nagyon jo a kijelzoje. (Sok kinai IPS-nel jobb.)(En, csalodott Ainol Novo7 Aurora II tulajkent irom ezt. Sokan irjak, milyen jo, de igazabol szerintem nem az. Mar rogton nem volt igazi. Elkezdtem ROM-okat teszegetni ra... no, azota kuka... mar elo se szedem, csak kiprobalni, ha van uj ROM, hatha megjavul.)
-
csibe1
addikt
válasz
pusihusi #23536 üzenetére
Az itt lévő hsz-eket olvasva nem valami jól sikerült,és a support se valami fényes.
(#23535) xylevi
Onda V712 - 16GB
most egy árban van a 8GB-ossal. -
xylevi
tag
udv
mar egy ideje olvasgatom a topikot...egy 7 colos dual core, 1 giga ramos keszuleket szeretnek vasarolni kb. 40 ezer forint kornyeken...Onda V712 tunik az informaciogyujteseim alapjan a legjobb ar/ertek aranyunak...velemeny? pro/kontra? elottem par hozzaszolassal valaki epp most rendelt egy V711-est...miert nem a 712-est? mert picivel dragabb? a 712es elso hatso kameraval is rendelkezik es nagyobb a felbontasa...
koszi a segitseget!
kozbe megneztem az ipadalternative.com oldalon a ket tablet arat, ott eleg nagy az arkulonbseg...mas oldalakon kevesebbet lattam...igy ertheto a rendeles oka...velemenyeket varok a 712esrol...
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Milyen programmal és ,hogy lehet tabon tv műsort nézni?
Esetleg tudnátok leírást linkelni?
köszi -
darky4e
tag
Ezt találtam: 3 napos cseregari
E szerint kicserélik. Remélem így lesz. Többet nem csinálok ilyen hülyeséget recovery-vel az tuti. És pdaplus-on nyomatékosítom,hogy nehogy felrakják tabone-ra még ha írják is,hogy jó rá
-
darky4e
tag
Szerintetek edigitalban a 3 napos csere garancia arra is vonatkozik ha csak recovery-be tudok most belépni?
-
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok!
iPad vásárláson gondolkodtam, de nem érzem, hogy sok újat mutatna iPhone mellett.
Segítségeteket kérném életem első android tabletének vásárlásában, 7" és 10" körül. Olvasgatva a topikot látom, hogy sokan már tulajdonosi minőségben írtok, tapasztalataitok alapján döntenék.
Amire kell:
-böngészés
-e-book
-multimédia
-hálózati megosztás, elérés
-fényképek szerkesztése (pl. Photoshop Touch-csal)
-fájlok átvitel SD-kártyáról (képek)
-kapacitív kijelzője legyen, lehetőleg üvegbőlAmire nem:
-3G
-benchmark-ok futtatása, rootolás, mókolás
-játékokMérsékelt árú tabletek érdekelnének leginkább, heti max. 2-3 órát használnám.
Minden javaslatot köszönettel fogadok.
-
pvt.peter
őstag
válasz
rob210 #23520 üzenetére
oksi, köszi a választ
szemezek egy [ilyennel] is
-
Tenager18
senior tag
Ezekről valakinek vélemény esetleg?
-
pvt.peter
őstag
Vki erre vmi véleményt? [link]
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #23494 üzenetére
Ez a kinai fogyasztovedelem a Kinaiakra vonatkozik, nekunk, akik szurke importban megvesszuk, nem fog segiteni, azt remelem te is vagod.
A Panda meg nem fogja azt csinalni, amire vagyol, ha nem kered oket, mert nem tudhatjak! Probalkozni kell! Ha nem, ott fogja az ugyintezo altatni a leveled, hatha elfelejted! Te meg csak ragod magad, milyen genya egy tarsasag. Inkabb illedelmes, nem fenyegetozo hangnemben probalj cseret kerni! Sokkal jobb, mintha meg sem probalod! Ja, ha fenyegetozol, az ugysem hasznal! Messze vannak!
-
laszlohu
addikt
Pont most akartam róla írni,
a maxtab 7 (7") volt múltkor és azt szidták, jogosan, hogy csak 2.3 - as Android van rajt,viszont a Maxell Maxtab 8 - ról(8") jó tapasztalatokkal vagyok, ui.
Android 4.0.4, 800X600 felbontás, jó fényerő. 29000 Ft körüli ár,
de csak a boltban láttam(MM), tehát az összes tapasztalatom ennyi. -
tvamos
nagyúr
válasz
zoleee24 #23504 üzenetére
Rendszer szinten talan ez:
AMPE A10 QUADCORE Tablet PC
De szerintem pont a GPU-ja gyengebb. Nem vagyok benne biztos.... -
Misua
senior tag
Üdv! Maxell maxtab 8-l szemezek, de neten semmi teszt meg videó róla...
Mennyire jó a gép? -
zoleee24
tag
Melyik kínai tablet sebessége felel meg a Tegra 3-nak?
Ha HDMI-n keresztül kitenném a képet a tv-re egy konzolt ki is válthatna nálam, mint pl itt:
-
tjb007
nagyúr
válasz
Davebowman #23497 üzenetére
Nem csak az ICS nem ismeri hanem egyik sem, sosem szokták ezt a fajta támogatás belerakni. Akinek szüksége van rá az majd belerakja magának már persze ha ért hozzá, aki nem ért hozzá annak meg csak az maradt, hogy keres egy olyan ROM -ot a készülékéhez ami tartalmazza ezt, ha ilyet nem talál akkor így járt.
(#23501) spiritex
Out of the box nincs, vagyis van pár ilyen beépített Ethernet porttal rendelkező modell de azok korosak már nagyon.
(#23502) DJGABI
Csak a 9.7 IPS -hez jó (meg talán a Plus -hoz is), az meg ugye már közel 10 colos.
-
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged