Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sajnos nem találtam sehol sem erről infót hogy van-e rajta.
(Ám tegnap vettük így akkor még vissza lehet vinni azzal a címszóval hogy nincs rá szükség.)[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
syberia
veterán
Köszi a választ, közben találtam egy 3G képes ips-kijelzős tabot, tesztben nagyon gyorsnak írták az egymagos proci ellenére, mivel netezés a cél gondolom elég lenne a célra az ereje
Más: a barátnőm tabján (Navon Raptor 7) már korábban is megjelent bekapcsoláskor egy fekvő robot, ez valami hardveres hibát jelenthet? Most sem kapcsol be neki
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
vlevi
nagyúr
Szerintem a különbség a kijelzőben van.
A geeken is RK3188-asnak hirdetik. [link]
Az U30GT2 egy 1920x1200 felbontású panelt kapott (k....tt jó a képe), ez a GT1 viszont "csak" 1280x800. Ami 149ppi pixelsűrűség. Élőben ilyet még nem láttam, ezért nem tudom mennyire elég, vagy nem elég. Azt tudom, hogy a 9.7"-on az 1024x768 a pdf olvasásra már kevés, ellenben az 1920x1200-ban a két miliméter magas betűk is olvashatóak.
Szerintem nézz szét a geekbuyingon is, lehet, hogy találsz más érdekeset is. Jó bolt, 2és fél hét alatt itt a cucc, és így csomagolják be:Valahol egy kínai gyerek meg sír, mert ellopták a gumimatracát
[ Szerkesztve ]
-
V0yager
csendes tag
Ez érdekes amikor az előző hozzászólásomat írtam előtte néztem meg az árát 68 600 Ft volt, de majd lesz ez még olcsóbb remélhetőleg miután a többi cég is elkezdi forgalmazni a hasonló tudású tableteket. Egyébként melyik nem kínai és nem drága ehhez képest és még jobb is ebben a kategóriában?
-
malisonX
aktív tag
Mivel van nálam egy Concorde One is, aminek biztos hogy TN paneles kijelzője van, össze tudom hasonlítani őket. Betekintési szögei jóval nagyobbak és a fekete tényleg fekete rajta, nem szürke, meg egyébként is sokkal szebbek a színei. (Persze a felbontás is okoz különbségeket.) A gyári kézikönyvében írják, hogy Screen angle: Full IPS. Persze felelősséget nem vállalok érte, mivel nem én gyártottam, de valami minőségibb darab lehet benne
-
cascada
senior tag
Ez az ASUS Transformer Pad TF300T nagyon elnyerte a tetszésemet, viszont miért hagyták ki belőle a 3G-t? Milyen táblagépeket tudnátok még ajánlani 9-10"-os kijelzővel, amiben van beépitett 3G? (Skype-ra kellene)
szerk: Közben rátaláltam a 3G-s változatra is: TF300TG
Ez már-már tökéletes lenne. Csak az ára nem stimmel. Létezik 100k körül másik, ajánlott táblagép? (más gyártó nem talált még ki ilyen billentyűzet dokkolós táblagépet? tök jó ötlet)[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Erre tudsz válaszolni?
A Galasy S3 / Note 2 is olyan gyenge játékban, mint az RK3066? Youtube-on gyakran ezeken demózzák a játékokat HD felbontásban. Elvileg a GPU ugyanaz bennük, mint a RK3066-ban - Mali400*4@266Mhz
Tisztázás kedvéért: nem kötekedés vagy értetlenkedés a célom, csak szeretnék minél többet tudni ezekről.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Heló!
Köszi a kimerítő választ!
Azért gondoltam RK3066-ra, mert azt hallottam több embertől, hogy az RK3066 1280*800-ban minden játékot folyékonyan visz. Ráadásul az AnTuTu eredmények is azt mondják, hogy 3D-ben hozza a Galaxy S3 vagy egy Tegra3 erejét 3D-ben (~1300) és 2D-ben (~300) is. Igaz a proci gyengébb, de gondolom inkább a GPU a szük keresztmetszet játéknál. Vagy tévedek? Nyilván nem egy tesztprogi alapján akarom megítélni, pont ezért kérdeztem utána valós játékokban.
Azért akarok kínaiban játékos tabetet venni, mert az eddigi infók szerint bőven lehetséges.
Tudnál esetleg valamit linkelni, ahol látszik, hogy a Tegra3 vagy a többi márkásabb Soc előnye, az RK3066-hoz képest?
Köszi!(#27411) Destr4ct: Igen, létezik pár fajta. Egyébként köszi a választ, igazad van, a 4:3 képarányból adódó hibák előfordulása lett volna a következő kérdésem.
(#27414) csibe1: azért írtanm retinásat, mert pont akkora a mérete és felbontása, mint a retinás iPad-nak (9.7 col, 2048*1536). 1024x768-ban válogathatok 8 és 8,7 col között.
Egyelőre az RK3066 és a felbontás viszonyára voltam kíváncsi, utána jön a konkrét tablet választás.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Tenager18
senior tag
Az uj nfs mw nekem gond nélkül,akadásmentesen fuk az rk-val....batman is éppen csak néha néha lassul be egy kicsit,de böven a türéshatáromon belül van(hozzáteszem én nagyon kényes vagyok az ilyenre,szeretem ha egy játék gördülékenyen megy )
Szerk.:íme 24perctől megtekinthető mennyire eszi az rk-t a batman
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Áhá, köszi. Csak próbálok ismerősömnek tabletet nézni, de az igazat megvallva nem vagyok járatos tabletügyben.
-Legyen legalább 10 colos
-Word-internet-excel/word-filmnézés/zenehallgatásra lesz használva, játékra nem
Max. 65000-et tudna rá áldozni.[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
b0bcat
addikt
"Nem igazán lesz az több az 50% helyett 25% fényerővel sem."
Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, de a saját tablet-emből (Navon Platinum 7, még az első generációs) kiindulva azt tudom mondani, hogy ugyanabból az akku kapacitásból még pusztán netezéssel is nagyon eltérő akkuidőket lehet kihozni. Ezt a fórumot mobil nézetben olvasgatva pl. kb. 30%-kal tovább bírja az akku. (Kb. 3 óra helyett 4.) Hírportálokat olvasgatva szűk 3 óra. Félig netezgetve, félig offline-ban (mondjuk olvasgatás vagy jegyzetelés mellett) 4-5 óra, de egyszer (és soha többet ) kis híján 6 órát is sikerült kipréselnem a gyárilag állítólag 3Ah-s akkuból. Ja, ezek az értékek minimum fényerő mellett értendők (ami nekem bőven elég).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
tjb007
nagyúr
Igazából van már elég régóta 3rd party alkalmazás ami ezt tudja, szóval lényegében bármelyik Androidos (Froyo -tól kezdődően) eszközön megoldható a dolog.
-
xylevi
tag
en is csak dicserni tudom az Onda V712-esem, most mar nehany hete hasznalom es tokeletesen mukodik 1.5.5-el...egyeduli jatek, amit felraktam az a Fifa 2012, de az hibamentesen fut...film, net, olvasas, kis fifa, kb. erre hasznalom, semmi hibat nem eszleltem, rootolva van, kinai appokat lepucoltam...azt kaptam amit vartam...a negativumlista nalam is csak egyre csokkent: gyenge akksi...most van uton egy 12000mAh-s kulso akku, ami ha megjon ez is meglesz oldva
-
-
tvamos
nagyúr
Az se ismeretlen! Es meg csak nem is uj! Lehet, van is otthon cucc, amiben az o IS-juk van, csak nem tudom...
Actions Semiconductor Co., Ltd., an IC design company co-founded by a strong design team with experienced staffs from China, Hong Kong, Taiwan, and Silicon Valley, and a well-known world class IC design company, was established in 2001, capable of designing and developing SOC VLSI products and their total system solutions. Equipped with years of designing and manufacturing experiences, the business covers IC design, solution development, testing, and sales.
Meg a Wikin is van roluk 5 sor..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Csygusz
tag
-
rokarudi
aktív tag
Hát, az orosz kollégák azért nem száz százalékig elégedettek az Onda v711 jelly bean rendszerével. Azt írták, hogy ez már nincs rootolva, mint az előzők, és hiányoznak a cpu beállítások is. Úgy tűnik, hogy várni kell még egy-két újabb verziót. De legalább már van amit tudnak fejlesztgetni a kínai és orosz barátaink
-
tjb007
nagyúr
Több oka is lehet annak ha nem megy valami aminek mennie kéne, például hibás a szoftver, rossz a videofájl kódolása vagy akár magával az alkalmazással is lehet gond amivel szeretnéd lejátszani.
Az a helyzet, hogy ezek a 3rd party alkalmazások sem működnek mindig tökéletesen ellenben azzal amit gyárilag is ráraknak, az általában mindent megeszik csak hát ezek a gyári alkalmazások elég puritánok és kevés beállítási lehetőséggel rendelkeznek.
Korábban azt írtam, hogy a 2160p -nek is mennie kell, nos, rosszul emlékeztem, az A13 -nál az 1080p a maximum. -
z0d1AK
nagyúr
A Concorde Tab One tabletre OTG segítségével rádugtam az ASUS 1,8"-os külső merevlemezem. Külső táp nem kellett, meghajtotta gond nélkül. MX Playerrel indítottam el közel két órás, 720p-s .mkv filmet, azt gond és akadás nélkül, tökéletesen lejátszotta. FullHD-s film éppen nem volt kéznél, így azt nem tudtam megnézni, hogy szereti az A13.
Felvetődhet viszont a kérdés, hogy HDMI nélkül 800×480 pixeles kijelzőre mi a fenéért kellene HD film? Szerintem erre bőven elég a sima DivX is, egyszerűen a kijelző miatt nem érződik minőségbeli nagy különbség. Talán a HD még az akkumulátort is jobban meríti.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
hevizms
addikt
Természetes hogy valamennyit fizetnek ők is a postázásért.
Ez most szavakon való lovaglás részedről.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Itthon is van nem egy webáruház amelyik ingyen postáz bizonyos összeg felett.
Ők is azt irják ki hogy ingyen kiszállitás.
Ha nem kéred a kiszállitást,akkor is annyiba kerül.
Akkor most ingyen van a szállitás vagy nem?
Ugyanez van a kinai webshopokban is.
A termék ára nem változik attól hogy milyen szállitást kérsz.
Ugyanaz a termék DHL-el ugyanazon oldalon drágább x dollárral.
Ennyi. -
xylevi
tag
az enyem is Swisspost-tal jott, akkor ezek szerint azert voltak ilyen gyorsak...valamit varialt szerintem a kinai srac, mert Svajcba kuldte sajat maganak vagy az altala oda bejegyzett cegnek vagy valami hasonlo, akkor lehet ha valami mas jarulekos koltsegei vannak vagy nincsenek a csomagnak (vam, afa stb...) es onnan jott tovabb nekem
-
rokarudi
aktív tag
Én a v711-es orosz topikban (4pda.ru) követem a dolgokat (hátha egyszer az enyém is megérkezik Kínából). Ők egy képernyőn megjelenő fehér robotról írtak, ami akkor jelentkezik be, ha valami zavar áll be a belső memóriában, és eddig általában ez is volt az utolsó állomása az Onda tabletek földi pályafutásának. A firmware frissítésére ugyanezt a módszert ők is leírták, amit te is, annyival kiegészítve, hogy más nyelvű Windows 7-nél állítólag egy Vistalizator nevű programmal is át lehet váltani a nyelvet, nem kell lecserélni a rendszert, vagy másikat telepíteni (ez milyen már, új rendszert kell a gépre rakni egy sz@ros tablet firmware frissítéséhez )
Na mindegy, állítólag ez a mód minimalizálja a gyilkos fehér robot feltűnését, viszont vannak még hibái (pl. akkukijelzés). De az oroszok már saját custom romokat is gyártottak hozzá az 1.4-es firmware-ből, remélem egyszer az 1.5.5-t is kipucolják a sok kínai hulladék programtól.[ Szerkesztve ]
-
chunter
tag
Köszi, ezt jó tudni.
Még szemeztem a kisebbik tesóval V711.
Nem játékra kell, hanem netezni levelet nézni, néha youtube és kb ennyi.
Az is rumlis mint a V712?Dealről már én is rendeltem többször, ott most 122dodo a v711.
Ainolt szerettem volna először, de abból most hiány van, aztán épp most kértem visszafizetést az AinolStore-tól, mert bár mikor rendeltem még volt, de kiderült, hogy készlet hiány miatt fogalmuk sincs, hogy mikor szállítanak. Ma kértem vissza a zsét (paypal, szval nem nagyon lesz vele gond). -
devast
addikt
Az én ainol novo7 fire-ömön simán mennek azok a játékok, amiket próbáltam: asphalt 7, bard's tale, broken sword, horn, mass effect infiltrator, order&chaos online, the dark knight returns .
Az más kérdés, hogy 1-2 viszonylag alacsony fps-t produkál (mass effect, dark knight pölö). Nem játszhatatlan, de a 720p-re komoly játékokhoz kevés már a mali400 mp2. MP4 konfigurációban már megfelelő lenne. Mivel én nem játékra vettem, ezért annyira nem mozgat
Viszont jó tanács annak aki játékra venne aml8726-mx soc-al gépet: 1024x600 fölé ne menjen. -
z0d1AK
nagyúr
Én 2,5 fél éve a legelső szériás Eken 7"-os 100 dolláros tabletből vettem egyet. Olyan szar volt, hogy el is vette a kedvem az egésztől, két héten belül adtam is tovább. Aztán jött a Dell Streak, ami 185 ezer forint volt akkor, igazi csúcsmodell. Az szerettette meg velem a tableteket, kb azóta tudom, hogy megéri inkább kiadni többet érte. Persze ezt sajnos nem mindenki engedheti meg magának.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
motocoder
aktív tag
A Samsung sem jobb!
A Kollégám Galaxy Note 1-esét vágta gajra a GÁRI szoftver uppdate meg még vagy 5000 másikét a szervizbe is vagy 3 hétig csak vakarták a fejüket le is vették a honlapjukról.
Pedig az 150eft.
Ja és a wifi a Galaxy s3-asban is ugyan olyan gyenge mint a kinai táblámban.
De a gépembe tettem már a [youtube] alapján egy nagyobbat.Azota gond nélkül wifizek.[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Köszi a linket. Azért általánosságban van valami jó módszer a firmware mentésére? Csak hogy megnyugtassam magam, hogy le tudom menteni.:-)
Egyébként van egy PD10-esem is, Olympic változat, ott pedig azzal a problémával állok szemben, hogy a WEP titkosítású hálózatomra nem tud csatlakozni, folyamatosan csak IP lekérést csinál, és egy idő után kapcsolatot bont. Egy haveromnak is van egy ilyen PD10-es Olympic, az simán csatlakozik, de abban kicsit régebbi a szoftver. Hogy lehetne rávenni, hogy működjön az enyém is? Így csak a szomszéd WLAN-jára tudok vele kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
-
tjb007
nagyúr
Áprilisban lett megszellőztetve, ahhoz képest, hogy akkor 300 dollár körüli árról beszéltek nem elég szépen lesikerült vinniük. Pár hét/1hónap múlva talán még eshet is az ára.
-
DJGABI
addikt
Közben utána néztem, valóban, két típus van belőle, sikerült a másikat linkelnem...
Amit még találtam: tényleg van rá 3.2, frissítés formájában [link] DE: mint a videóban is látszik az ikonok nagyobbak mint amekkorának lenniük kéne, lejjebb írják, hogy sok minden működik, de Google account hozzáadásánál, Marketnél Force close-ol... ARM helyett MIPS architektúra [link], hááát...
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Az szerintem csak elírás lesz, amit linkeltél szétszedős oldalon is 2.2 van rajt, max 2.3 ami esélyes még: [link] Ettől függetlenül a 150 dodós ár nem rossz egy Cortex A10-es (nem is tudtam hogy van ilyen), kapacitív gépért
Szerk: oké, nem szóltam, majd a hozzáértőbbek megmondják a frankót. Meglepődnék én is ha 100%-os 3.2 lenne egy kínai gépen, pedig nagyon úgy néz ki: [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Saccco
nagyúr
Elképzelhető, hogy a sikereket látva más gyártó is belevág egy ilyen billentyűzetes tablet gyártásába.
Kíváncsi leszek milyen hamar koppintják le a kínaiak (ha még nem tették meg).
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
megalover
tag
ez házhozszállítva kézbeadva 34 rugó kb...
Na most ha én adok a kezedbe 34 000-et, akkor rendelsz nekem innét egy ilyet???
(Ui.: ez csak vicc volt ám, mivel a durván 10-11k-s különbséget számomra olyan túlzottan nem nagyon érné meg hogy aztán ne egy ilyesmi hazai garis tabletem legyen végül...)
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
-
Pantok
aktív tag
+$20 a szállítás, amivel ez a szokásos Herotab C8 árba kerül,
C8-bol most került ki a +os verzió +4GB beépített memóval (mint ez), hangerőgombokkal és Bluetoothal. Ugyanakkor tudtommal ugyanazok a hibái maradtak mint az eredetinek.
Hogyha ez a link a C8+ akkor olcsó, egyébként a szokásos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest