- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
IPS 1280x800 felbontással és 3G-vel, magyar számlával a legolcsóbb: [Wayteq Xtab 8X]
-
tjb007
nagyúr
Egyrészt nem ide tartozik, van külön Windows tablet topik, másrészt pedig eddig még egy 100 dollárosként beharagozott modell sem került ilyen áron piacra (ez inkább ilyen ajánlott fogyasztói ár, vagy kereskedői beszerzési ár), így ez sem fog.
(#51222) kovacs65
Ennyire hasít egy 1GB RAM-os Windows 8.1-es tablet: [link]
Semmivel sem rosszabb a hasonló képességekkel bíró Androidos társainál.(#51224) GGenius
Nem csak ez az egy létezik a világon, számtalan másik, nagyobb kínai márkától származó 8 hüvelykes Windows 8.1-es modell létezik, inkább azok között érdemes szétnézni. Léteznek amúgy 2/32-esek is, nem csak 1/16-osok, azok sem vészesen kerülnek többe és azért mégiscsak jobbak több szempontból is.
(#51225) gorje
Amikben lényegesen nagyobb akku van, az a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G (4700mAh), és az ASUS Fonepad 7 (FE170CG).
(#51227) zozoka79
Ez körülbelül olyan mintha a BMW kereskedő azt mondaná, hogy a BWM a legjobb német autómárka, utána pedig az AUDI
Amúgy van némi igazságtartalma. -
Zeki
nagyúr
Nem semmi, mondjuk kínai shopban több mint 100usd...
-
sagesz93
addikt
Bátran tudom ajánlani mindenkinek, 50277-50279 hozzászólásban kérdezőknek is megfelel minden elvárásuknak. (max a hosszú üzemidő nem annyira)
Tényleg egy korrekt gép, nagyon jó anyagválasztás, ennyiért komoly kijelző, (nekem) meglepően gyors hardver. Mindez 23k-ért akciósan az edigitalban. Remek választás.
Én csak egy ismerősőmnek segítettem vásárolni, 2 napig volt nálam ezalatt bekonfiguráltam és nyomkodtam, de pl. próbáltam rajta real racing 3-at is, azt akadás nélkül vitte. Antutuban elért 20200 pont is elég meglepő volt nekem. -
z0d1AK
nagyúr
Ez ugyan az a hibás ár, mint ami az 1 forintos termékek esetében is lenni szokott. És azért van két külön webshopban is ilyen magas ár, mert magánál a nagykereskedésnél van rosszul feltüntetve az ár rosszul, ahonnan a webshopok rendszere is frissíti a készlet és ár információit.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy a német mellett a brit a legjobb piac Európában. Nem véletlen az, hogy ezen országokban minden olcsóbb az elektronikai termékeket nézve, hiszen mindenből jelentősen (többszörösen) többet vásárolnak, mint Kelet-Európában. És igen, lehet azzal érvelni, hogy ottt több a fizetés és olcsóbbak a termékek, itt meg kevesebb a fizetés és több a termék ára, de ez sajnos a gazdaságot kevésbé hatja meg.
Sajnos ez mindennapos, számos más termék jóval olcsóbb a briteknél. Ugyan az a helyzet a 230 dolláros amerikai nexus 7-tel is.
-
-
tjb007
nagyúr
Mindkettő táblagépekbe szánt SoC, a különbség csupán annyi, hogy az egyikben (8389) van beépített 3G modem, a másik (8125) meg csak egy sima alkalmazásprocesszor. Minden más tulajdonságukban megegyeznek.
(#41537) szabonagyur
Akkor meg is van, hogy melyiket válaszd
(#41539) laszlohu
„az MT 8117 és a MT 8377 is ugyanaz”
Nem egészen.
Ennél is ugyanaz a helyzet mint a 8125-8389 párosnál. -
atika88
senior tag
Most vagy elírtak a 3G kívül minden mást, ami elég durva lenne. Vagy csak a 3G-t hagyták le...gyanítom, hogy ez lehetett, mivel elég új típus; így a sok láma aki feltöltötte tojt rá, hogy milyen infókat ad meg. Sokszor láthattunk már ilyet...arról nem is beszélve, hogy ebből a készülékből csakis 3G verzió létezik!
Mindenesetre írtam emailt nekik, hogy most akkor mi az igazság -
z0d1AK
nagyúr
Szerintem csak elírás, mert túlságosan olcsó. Az mellékes, hogy nem tudom, hogy ki az a hülye, aki egy tegnap feltűnt márkát megvesz, csak mert olcsó. Érdekes, hogy minden nap megjelenik egy olcsó tablet itthon új márkaként, aztán utána el is süllyed. Persze itt no support, no felhasználói közösség, no tapasztalat...
(#36222) turho: Mondjuk ha ezt az Xperia J topicban teszed fel, talán válaszolni is tudnak...
-
wwhy
veterán
A linken le van írva szépen. A lényeg, h a HFFS hasonlít az IPS/S_IPS-hez, tehát kb. ugyanolyan betekintési szögekkel, mint az IPS, de jobb színvisszaadással és fényerővel.
AFFS-applied notebook applications minimize color distortion while maintaining a wider viewing angle for a professional display. Color shift and deviation caused by light leakage is corrected by optimizing the white gamut which also enhances white/gray reproduction. .... Shortly thereafter, Hydis introduced a high-transmittance evolution of the AFFS display, called HFFS (FFS+).
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat? -
-
tvamos
nagyúr
Enyemnek jo a wifije, csak ha pl. felmaszok a NAS-ra, iszonyuan belassul. 2-3 perc, mire kilistazza a file-okat. Ez a telefonomon 5 masodperc. Filmet le sem jatszik rola. A telefon meg igen. Es pluszba nincs play...
Mas:
Ez a PadFone, meg TransPhone mino jo koncepcio! Kar, hogy a 4/7" + ICS/JB + rendes hardware ktegoriaban elenyeszo a versenyzok szama! -
-
Crytek
nagyúr
Pandawill megbízható.Olyanról nem hallottam még hogy valaki ne kapta volna meg a csomagját. Igaz az előrendeléseknél szokásuk agyontologatni a megjelenést,de másban jók.
A vám az 50-50% olvasni hogy elég sok cucc átjön simán.De erre ne alapozz mertha megfogják akkor vám+áfa. -
-
tjb007
nagyúr
WayteQ xTAB-70, esetleg olcsóbban ConCorde tab 7015.
(#21037) Nara19
A levont következtetés hogy is mondjam, eléggé érdekes
Az viszont igaz, hogy nincs rajta HDMI (mert a SoC nem támogatja) de ennek a felbontásnak semmi köze nincs.(#21039) csibor
Ha nem fontos a HDMI akkor ConCorde tab ONE, ennél lejjebb adni nem érdemes.
Az az LY valamit meg inkább felejtsd el. -
TOZ
addikt
Azt jelenti, hogy ha cégként veszed. Akkor a vasárlás során megadhatod a kozossegi adoszamot. Ekkor a szlovak afat nem szamoljak fel. Ellenben az adobevallasukban feltuntetik az ugyletet. Ezt a szlovak adohatosag atadja a magyarnak. Neked pedig a kovetkezo bevallasi idoszakban szepen be kell fizetned a netto ar utani magyar AFA-t a magyar adohatosag fele.
-
Maybourne
tag
Ha valamelyik itthoni forgalmazó is úgy döntene, hogy nem 90, hanem csak olyan 70 ezres áron kínálná, akkor letarolná vele a magyar piacot. Sajnos azonban nem ez várható, lásd 220volt. Pedig ha olvasnák a fórumot látnák, hogy az emberek többsége inkább beszerzi külföldről, minthogy ilyen pofátlan felárat fizessen érte. Bocs a sokadik kiakadásért, de efelett nehéz szemet hunyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest