Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Sziasztok! A napokban vettem egy wondermedia WM8650 tipusu tablet pc-t.
Android 2.2 rendszer van rajta .A problémám a következő lenne:
filmet szerettem volna nézni rajta. Ezzel nem is volt probléma. tökéletesen lejátszotta a filmet de hang nem volt, és nem jövök rá hogy miért.
Youtube-os filmeket tökéletesen lejátsza hanggal együtt.
ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!
Üdv. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Az "outward office of exchange" pontosan milyen "intézményt" takar a kisz kínai barátainknál?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
didros
senior tag
Szerintetek melyik tabletnek lehet hosszabb az üzemideje: window n70 (rokchip) vagy Onda v711 (Amlogic)?
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne az xTAB-70-el kapcsolatban. Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni a kérdéseimben/problémáimban. Valamint bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de kezdő tabis és Androidos vagyok még.
Tesómtól kaptam kölcsönbe, mivel ő most nem használja. Amikor vette Android 2.3.4 volt rajta, amit frissített régebben a 4-es verzióra. A wayteq oldaláról eltöltve. Azért tette ezt, mert a gyári verzióval gyakran fagyott. Viszont a négyes nem hogy segített volna ezen, inkább csak rontott, mert többször fagyott majd teljesen elromlott. Két hónapon át tartó garis javítás után visszakerült a 2.3.4-es verzió. Ilyen jellegű hibát más is észlelet a termékkel. Mi okozza a sok fagyást.
Másik kérdésem a VPN kapcsolódás lenne. Van a cégben egy VPN szerver, amihez szeretnék kapcsolódni, de nem nagyon akar sikerülni. Az első probléma az volt, hogy nem tudta feloldani a dns nevet, majd amikor sikerült (10x-re, pedig mindig jól állítottam be az adatokat), akkor a kapcsolódás végeztével folyton újraindul az egész. Mi okozhatja a problémát? Nem tudom, hogy számít-e, de usb-s t-mobilos mobilnetet használok a net elérésére.
A VPN-nel kapcsolatban van még egy kérdésem. Alapértelmezett átjárót használatát VPN esetén hol tudom kikapcsolni, hogy legyen netem, ha sikerül a céges szervere való felcsatlakozás?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
spgabor -
hdman
őstag
Megjött a 1016Dcc, viszont kibontani és érdemben ránézni csak kora dun tudok!
Sopron city :)
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok! A buyincoins.com oldalon kuponnal 116 dollárért lehet venni Aurora II-t és 99 dollárért Elf II-t. Szerintetek érdemes ennyiért megvenni valamelyiket? Csak internetezésre, játékra, filmnézésre kellene a mindennapi vonatúton, a komolyabb dolgokra van laptopom, csak azt nem szeretném hurcolni.
-
laszlohu
addikt
5000 - el többért meg vehetsz Concorde - ot is,
bár az van írva, hogy érkezése folyamatban :[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Tudja valaki, hogy mikor lesz a MyAudio tablet teszt kint? Előző héten megkapta a lapcsalád őket, ugye?
-
didros
senior tag
van valahol egy olyan táblázat ami a különböző tablet chipseteket hasonlítja össze? Nem csak az órajel érdekelne, hanem olyan adatok is, mint fogyasztás és melegedés.
-
medica
senior tag
Myaudio S908A-hoz lehet valamilyen külső hangszórót szerezni? Baromi gyenge a hangja, lehet ezen segíteni valahogy?
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
kissan4
csendes tag
válasz pusihusi #20343 üzenetére
Helló Feri!
"MyAudio Tablet Series9 908A! Ma reggel rakták ki a tescokba."
Melyik Tescoban láttad egész pontosan? Pesten? 45k-t talán megér a 908A. Bár ma nyomkodtam a 916DCC-t és elég meggyőző volt. Csak a fényerejével nem voltam megelégedve, legalábbis én még toltam volna rá, de már maxon volt. Van valaki, aki látott már MyAudio 9.7-et meg Concorde 9.7-et (esetleg wayteq-et) is élőben (esetleg egymás mellett), és meg tudja mondani, van-e különbség a max fényerőben? Elvileg mindegyik 9.7 IPS panel, szóval nagyon gagyi nem lehet, de esetleg fényerőben lehet különbség...vagy nem?
Üdv,
kissan4 -
devast
addikt
válasz z0d1AK #20356 üzenetére
Ez a helyzet egy külön topikot megérdemelne.... Mindenesetre én elég közel vagyok a tűzhöz, és rendszeresen azt látom, hogy a hivatalos magyar nagykerek, a legolcsóbb kisker árnál (árgépes pl) DRÁGÁBBAN árulják a cuccokat, a kereskedőknek. Versenyezzél paraszt... B probléma, hogy forgalom arányosan adnak kedvezményeket. Aki sokat (nagyon sokat) elad, valamivel olcsóbban kapja. Kis számtech üzleteknek semmi esélyük, konkrétan nulla, ha hivatalos forrásból beszerzett termékeket szeretnének árulni. Néha még én is kiskerből (ipon, ez-az, ahol jó áron) vásárolok, mikor szinte az összes nagyobb magyar nagykerből is tudnék...
Volt olyan is, amikor a nagyker nettó ára egy terméknek megegyezett legolcsóbb kisker bruttó árával....... no comment.[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz didros #20367 üzenetére
Billentyűzet, egér csatlakoztatása. Kihangosító, gps és perverzeknek fájlok küldözgetése. Ennyi jut eszembe, biztosan van még.
(#20370) kosarob8
Lan kapcsolaton nyomathatod nasról, szerverről, bármiről. Vagy ott az OTG csatlakozó, amibe mindenféle nyalánkságot dugdoshatsz. Pl HDD-t, amire már bőven másolhatsz HD tartalmat.[ Szerkesztve ]
-
kosarob8
aktív tag
válasz laszlohu #20357 üzenetére
Hmm... és root nélküli megoldás nem létezik?
Nem sok memóriakártyát láttam NTFS-re formázva (persze tudom lehet, meg egy ilyen kártyánál annyira nem gáz mint egy sűrűn használt pendrive-nál, vagyis nem írnék rá azért annyiszor...), de azért furcsállom h HD lejátszásra képes meg miket reklámoznak az új cuccokkal és még csak HD filmet sem lehet memóriakártyára másolni mert a készülék nem tudja kezelni, ez szerintem elég gáz -
jedis
senior tag
-
didros
senior tag
A bluetooth mi mindenre használható egy tableten? Gondolom a telefonnal lehet névjegyeket, egyéb adatokat szinkronizálni, de azonkívül? (Azt szeretném felmérni, hogy van-e nekem szükségem erre. :-) )
-
Sanzaa
senior tag
Na, beírom ide is.
A wikitechen egy teszt megírásával nyerhettek egy ConCorde One tabletet.
Bocs a csálé linkért:
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/07/25/legyel-te-is-profi-tesztelo/Lenovo Vibe Z2 Pro
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Maybourne #20360 üzenetére
Ez nem egészen így van. Amit itthon hivatalosan forgalmaznak majd (valamikor szeptembertől), az 24 hónappal lesz elérhető. Az európai modellek itthon is garanciáztathatók, ezekre a garancia időtartama annyi, amennyit az adott országban ad az ASUS, Szlovákiában pl. már tudjuk, hogy 24 hónap lesz. Azt nem tudom, hogy az enyémre mennyi lesz Angliából, de tipp, hogy csak egy év.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Maybourne #20358 üzenetére
Igen, de 220v külföldről szerzi be, nem hivatalos forrásból. Ő próbál arra rámenni, hogy nála már kapni és talán drágábban is megveszik. Gondolom ő is csak akkor rendel, ha konkrét rendelése van.
Az enyém holnap jön, ma vette fel a DPD futár. Persze, hogy holnap csak késő este érek haza...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Maybourne #20355 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a fogyasztók nagyon el vannak tévedve. Ha a forgalmazó tudná 70-ért adni, akkor legalább próbálna közelíteni hozzá. Sajnos ma Magyarországon katasztrofális helyzetben van a számítástechikai kisker. Ha egy átlag webshop eltudja adni a 90 ezres terméket úgy, hogy keres rajta 3-4000 forintot, akkor már nagyon örülhet, mert az ma már magas árrésnek számít ilyen összegnél.
Ahogyan korábban már írta más is, a hivatalos magyar árat maga a Google és az ASUS határozta meg, tehát maga a gyártó kívánja ilyen áron értékesíteni. Ami nem is meglepő, ha azt nézzük, hogy a fizetős Google szolgáltatások csak töredéke érhető el hazánkban, így nem nagyon várhat további bevételt a felhasználóktól...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Maybourne
tag
Ha valamelyik itthoni forgalmazó is úgy döntene, hogy nem 90, hanem csak olyan 70 ezres áron kínálná, akkor letarolná vele a magyar piacot. Sajnos azonban nem ez várható, lásd 220volt. Pedig ha olvasnák a fórumot látnák, hogy az emberek többsége inkább beszerzi külföldről, minthogy ilyen pofátlan felárat fizessen érte. Bocs a sokadik kiakadásért, de efelett nehéz szemet hunyni.
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Ebben tudna nekem valaki segíteni, vagy ötletet adni? Köszönöm szépen
-
hbala
aktív tag
http://mobilarena.hu/hir/europaba_jon_a_nexus_7.html
-
CHIPman
nagyúr
Egy kivétellel az összes töltőkábel(microUSB, miniUSB, Samsung Tab -mindegy) el van lopva a pécsi MM-ból. Máshol is ilyen szerencsétlenek, vagy csak a pécsieket tisztelik meg ezzel? Ki akartam próbálni egy 808DCC-t, de csak dobozban volt. Aztán egy Tab2-t, ahhoz meg nem volt kábel.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Lucas Kane
tag
MA 808DCC-t próbálta már valaki 16 ill. 32 Gb-os sd kártyával?
(#20334) gabesszg: 2 kingston 8 Gb-os pendrivval próbáltam, mindkettővel működött.
-
Osynho
addikt
Szeretnék HDMI kábelt venni az Aurorámhoz. Mini hdmi - hdmi kell nekem? Ilyesmi?
-
pusihusi
addikt
MyAudio Tablet Series 7 708R-Ez milyen valakinek van ilyenje? 25000,-ft a tescoban, és 45000,-ft MyAudio Tablet Series9 908A! Ma reggel rakták ki a tescokba.
Üdv. Feri!!
-
Chaser
legenda
válasz Lucas Kane #20338 üzenetére
Közel nem olyan mértékben látszik mint a tn-eknél mivel más technológia. Mondom ezt egy IPS T60 előtt üldögélve Egy saját vidi és még egy. Ezek nem youtubeosok, le kell tölteni, 130MB/db. Itt pedig vidi egy nagyobb felbontású tn panel és egy kisebb felbontású ips viszonyáról.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
devast
addikt
válasz Lucas Kane #20338 üzenetére
Az lehet, de legalább látom mi van a képernyőn
Nekem tn-film -es kijelzővel szerelt tabletem van (xtab70).
Én sem fogok soha többet ilyen kijelzőt választani, az 100%, kizárólag ips vagy mva,pva.
Alulról nézve használhatatlan, tehát pont szembe kell tartanom, nem dönthetem előre. A kezeim még 10-20 perc után ezért begörcsölnek...[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Akit érdekel: feltettem a 1016DCC használati utasítását: [link]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!Myaudio 8-as táblagépnél(4.0.3) lehet olyan programot felrakni ami a háttérbe futó programok alatt lehetővé tenné, hogy egyszerre le lehessen lőni őket?(továbbá ezeket rootolni lehetséges?)És pendrive-ot hogyan lehet rákötni?(usb átalakító+16os sandisk pendrive egyenlőre nem működik)Hát így egyenlőre ennyit kérdeznék(ez is elég )és köszönöm előre a válaszotokat!
-
Vovi1
aktív tag
Teljesen sima volt az update, csak ráengedtem a gépre a gyári fw-t, még csak nem is töröltem a korábbi adatokat, mindent elvégzett magától. A kiterjesztéssel kell játszani mert a gyári prg nem tartalmaz semmit (!?). Adtam neki egy zip kiterjesztést, igy látható az fw belseje is, de ezt a letöltési link is írta - igaz kinai a szöveg, de a Gugli a barátunk azt is fordítja. Innentől a szokásos telepítés. Érdekes, hogy az angol nyelvű fórumról még nem lehet tölteni, csak a saját, belsőnek szánt linkről.
A fényerő szabályozással eddig sem volt gondom, egész halványtól a vakítóig folyamatosan tudtam szabályozni. Szerencsére nincs automatika, nagyon utálom.
Új programként látom a Terminal emulátort, DSP managert - új lejátszó prg - Go keyboard nagyon jópofa és magyarul is tud. A gyári, beépített appokat töröltem, úgysem értem. Rootolt, nem gond. Egy óra közel folyamatos üzem, 14 % akkufogyás, egész jó.
-
Arménia43
csendes tag
válasz SShadow #20317 üzenetére
Hello !
Nekem 808DCC-m van. A kérdéseiddel sorban fogok haladni.
1 Sima TFT kijelzője a színek szerintem jók, a betekintési szög már nem olyan nagy tehát ha kissé megdöntöd akkor már sötétül a kép.
2. A Wi-Fi-vel nekem semmi problémám bárhol neteztem akár még az udvaron is simán tudtam használni, mindenféle probléma nélkül. A jel kicsit gyengébb volt de nem volt akadás se a YT-n se a böngészőben. Bár alvó módban kikapcsol.
3. Az akksi miatt egy kisebb felületen nem túl kényelmes a fogása. Az összerelés minősége szerintem jó az anyaghasználattal együtt. A töltési idő kb. 3-4 óra.
4. Az akksi igen eléggé melegszik, szerintem ez "jó jel" mert több mint 6h-t kibír úgyhogy folyamatosan megy a wifi és egymás programok is
5. A YT alkalmazást nyitja meg nem lesz vele problémája, bár nekem egy más videók megnyítása a neten sem okozott problémát. Én is sok filmet szoktam nézni ezért irhatom, hogy jó erre a célra is.
6. Ezt még nem próbáltam ki.Remélem tudtam segíteni neked.
-
Nara19
aktív tag
válasz SShadow #20317 üzenetére
MyAudio 908A (egy proc., 9.7 ips, 1gb/8gb, Mali gpu).
Műszeres mérés nem áll rendelkezésemre, de a wifi-je gyengébb, mint a Huawei S7 Slim tabletemé.
A filmeket szépen viszi, összeszerelés jó. Egy szépséghibája van, a microsd kártya vége kilóg a gép síkjából.
A Hdmi-t nem tudtam kipróbálni, mert ez mini hdmi, nekem meg csak micro kábelem van.
Összegezve: arra a célra, amit írtál, tökéletes (szerintem). -
vamzi
senior tag
Az antutu az nekem is kb annyival nőtt de a quadrant még csökkent is nem érdekel, mert a napi használat az antutut igazolja, mert nem picit lódult meg. Azért van 1-2 új effekt, amivel korábban csak az iosben találkoztam. De ennek én csak örülök.
Összességében nagyon ajánlott a 4.1.
Nem tudom neked mennyire volt sima az update, de nekem trükköznöm kellett, mert szar volt a kiterjesztése.
A fényerőt nálad is lejjebb lehet venni? Nálam végre igen. Nem ég ki a szemem este
-
Vovi1
aktív tag
Gratulálok, nekem már 23.-a óta fut, tényleg ég-és föld a korábbiak és ez. Sikerült megoldanom a play hibáját, a korábban már irt link szerinti megoldással működik. (hibaüzenettel leáll a Playról való letöltés, szerintem a Kínai és a Google Play eltérése miatt, alapban a kínaira van felkészítve az kütyü)
Antutu 1000-el nőtt (6000), Qadrant ha jól emlékszem 2-300-al, Linpack talán 10-15 %-al jobb (43, 72).
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Na feltettem a 4.1-t a táblámra. Mit ne mondjak... ég és föld. A böngészés nem kicsit gyorsult fel. Eddig sem volt lassú, de nem volt meg az, ami a notimon, hogy beírom, enter és be is töltött. Na most már itt is meg van. Nem szöszöl semmit sem. Az ui sebessége is nőtt. És mos már nincs többé olyan, hogy bepötyögök egy szót, ami csak kb 2-3 mp múlva kezd beíródni. Végre rájöttek, hogy az ui-t kell priorizálni, nem a háttérben futó dolgokat...
A sok hasznos új fícsörről nem is beszélve...
Azt kell mondjam, hogy a tabletem új életre kelt.
-
SShadow
aktív tag
A MyAudio tulajokat kérdezném hogy mennyire elégedettek a gépeikkel mert egy ilyet szeretnék venni:
A kijelzőről semmit nem tudok IPS vagy csak sima TFT milyenek a színek és a betekintési szög?
A wifit sok helyen szídták tényleg ennyire gyenge lenne?
Milyen az összeszerelés minősége és az anyaghasználat?
Tényleg erősen melegszik mert ezt is hallottam?
A Flash lejátszó mennyire jó mert a barátnőmnek kellene aki sok filmet néz a youtube-on meg az online filmeken lehet ilyenre használni?
A HDMI-t mindenkinek sikerült rákötni a tv/monitorra?Bocs hogy ilyen sok a kérdés de szeretnék biztosra menni.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Épp meg akartam kérdezni, hogy mi az, ami mostanában nagyon megéri
Ezekszerint a MyAudio-k eléggé rendben vannak?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
zoleee24
tag
Ezt ma olvastam, ezek szerint most már 2 féle típus lesz, egy Kínának, egy minden máshová:
"NOVO 7 Fire is name for Chinese market and its Chinese version. Actually NOVO 7 Burning( now Flame will be English version) is not ready for shipping, and it will be available at end of this month"
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Tegnap éjjel én is rendeltem egy 1016DCC-t. Meglátjuk
-
JoHnni
senior tag
válasz amarna #20302 üzenetére
Pénteken vettem én is egy ilyet tabot(808DCC). Eddigi tapasztalatok alapján (nincs komolyabb összehasonlítási alapom) amiért vettem, azért nagyon megérte a pénzét. Különösebb hibát nem véltem felfedezni. Nekem a widgetek eddig mind megjelentek a moduloknál. Az hogy a belső memóriába telepíti az appokat, engem nem zavar, bőven van hely. Összeszerelést tekintve is kifogtam egy tökéletes darabot, nem recseg, kijelzőn nincs pixelhiba. Továbbiakban biztos felfedeznék hiányosságokat, de ár/érték arányban, mai magyarországon kapható tabok közül talán a legjobb választás, majd meglátjuk, hogy PH vajon hogy értékeli ICS is teszi a dolgát, érezhető hogy ideális a hardver, akadást eddig nagyon nehezen tudtam produkálni. Eddig stabilnak tűnik a rendszer.
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
amarna
tag
Pár észrevétel a 808 DCC tabal kapcsolatosan.
WI-FI lekapcsol, ha alvó módban van a gép.
Beállítási lehetőség nincs, hogy ezt ne tegye.Belső memóriára ment mindent, áthelyezési lehetőséget vagy, hogy kapásból az SD kártyára mentse az alkalmazásokat nem lehetséges.
Modulok letöltésénél, csak egy újra indítást követően jelennek meg az alkalmazások.
Már ha megjelennek, mert van amit sehol nem találok, de a beállítások-alkalmazások menüpontban szerepelnek a listában.Több widgetet próbáltam, ( pl sense )
Hibásan vagy egyáltalán nem akarnak működni.Kíváncsi lennék, ez nálam valami egyedi probléma, vagy általános softweres hibáról van e szó.
Vagy én vagyok a béna.
Hozzátenném, volt már egy-két tab a kezemben, de ilyen dolgokkal egyiknél sem találkoztam. -
rocket
nagyúr
808DCC tulajok, nalatok nem kattog szembol nezve a kamera lencsejetol kb. 5 centire jobbra az osszeszerelsnel?
Tegnap tunt fel, hogy egy bizonyos helyen nyomkodva a tabletet picit kattog, megneztem es ott van kis res az also es felso boritas kozott (millimeter toredeke), kb 4-5 centi hosszan.
Szabad szemmel jol lathato, mert mashol egy porszemnyi hely sincs a resek kozott."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest