Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben felfedeztem hogy "úristen tényleg budget áron lehet 2 magos tableteket vásárolni online!" Ezzel kapcsolatban van olyan kérdésem hogy: a Pandawillről milyen tapasztalatok születtek? Értem ez alatt, hogy megérkezett-e, rádobták-e a vámot, ilyesmi...
Jah, kinéztem egy csodát:
Pandán
"hivatalos oldal"
Fontos szempont a 2 magos proci, és örülnék az IPS panelnak is, 1 Gb ram, 1024*600-as felbontás.
További szempont hogy legyen olyan közössége aki megoldotta a rootolást, és legyenek rá főzött romok. Szóval nem lényeg hogy fogják-e hivatalosan frissíteni a szoftvert. Volt valakinek tapasztalata ezzel a példánnyal, vagy összességében a Ramos márkával? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX