- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az első pár firmware-nél még nem lehetett csak 1200-Mhz ig húzni a magokat. Sokáig nem is írtak mást az Amlogic AML8726-MX gépekre csak 1200 Mhz.
Az utolsó firmware-ekbe ezt 1502 Mhz-ig engedik ezért ugrott meg jelentősen az Antutu.
Meg most már az energiagazdálkodás is rendesen üzemel: battery save 800,normal 1200,perforance 1500 Mhz.
De tényleg szinte lényegtelen az Antutu eredmény. Használható legyen és annyi. -
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Értem és kösz.
Viszont akkor nem értem hogy akármelyik youtubos videót nézem erről a tabletről amiben csinálnak antutu tesztet,egyiken sem ér el 7000-nél magasabb pontszámot.
A CC+ és a Myaudio legújabb gépei kb hasonlóan 8300 pont körüli értéket nyomnak mindketten,pedig azokat a rendszereket is frissitik szépen,főleg a CC.Ráadásul ha jól tudom a GPU is magasabb számú fragmenttel rendelkezik az emlitett tableteknél,mint az onda-nál.
Mégis ennyivel több pontszámot lehet vele elérni?Nem semmi.
Igaz a processzoruk különböző,na de ennyire?Ehhez csak gratulálni lehet az onda-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háború Izraelben
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest