-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Elnézést a nem idevágó kérdésemért, de hátha vkinek van ez irányú tapasztalata .
Tönkre ment a fülesem és tervezek olyan kis fülbe ülőset venni. Láttam, hogy elég drága cucc,a határ a csillagos ég, de én nem szánnék rá vagyonokat , tudtok ajánlani ? Köszönöm -
gyuszmó
őstag
válasz
MostaPista #85623 üzenetére
Én így szoktam kb
-
gyuszmó
őstag
Ti használtok képernyő védő fóliát ?
-
gyuszmó
őstag
Most 20% vagyok,6,40 képernyő idővel eddig
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet ,
Normális dolog szerintetek,hogy 15 perc alatt 3% esik az aksi, olvasás közben? Kb80% fényerő mellett, Bluetooth, wifi aktív bár nem tudom,hogy ezek mennyit számítanak ebből a szempontból ?
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve eddig a Lenoval.
Meddig érdemes lemeriteni illetve érdemes 100% tölteni?
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
HUAWEI T5 10 4 + 64 GB
Talán ez lehet nyerő -
gyuszmó
őstag
LENOVO TAB M10 FULL HD PLUS esetleg? Bár a simáról elég sok rosszat olvastam, nem tudom, hogy a plus ajánlott-e ?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Ebből a listából melyik ajánlott ? [link]
Leginkább net, szövegszerkesztés, olvasás, videó, esteleg játék célra. Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Tudom hogy androidos topik, Sorry ez ajánlott készülék
Apple iPad 10.2 WiFi 32 GB (2020Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Huawei Mediapad T3 10 Wifi tablet, vagy vmi 10 colos Samsung ot vennék használtan, film, munka, netezes, esetleg játék célra 30 körül.
Mibe érdemes beruhazni?
Samsung Galaxy 10 is van 30 körül.Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
HUAWEI MediaPad T2 10.0 Pro
Üdvözlet uraim, nem tudom hogy mennyire jovetel ez a típus általános használatra? Nem mai db. Net, film, word olvasás stb. Úgy látom 50 körül kapható. Mennyire nyerő ez hardver még ma?
Más ha pl utazás közben telefonról osztom meg a netet élvezhető lehet pl böngészni a tabon, vagy mindenképpen saját kártya kellene? Köszönöm, 10 col körül melyik most a best buy?
-
gyuszmó
őstag
válasz
cidalain #73579 üzenetére
Köszi, tegnap megnéztem a 8 szerintem elég. Pláne a kb 40 e ft különbség nem ér annyival többet nekem
Olyan kell ami nagyobb mint az 5,2"telo de azért még elég kompakt. Anno pár éve egy 7colos volt, az nem volt elég nagy számomra.Érdemes gyári tokot venni 14 körül, vagy 6,7 e ft ért is adnak jót? Ér annyival többet?
-
gyuszmó
őstag
De a 8 is jó lehet, médiára a méret?
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
10 " körüli tabot vennék Samsung s vagy s2, esetleg air 2.Az sem baj ha nem zsír új, de azért szép állapotú és garanciális. Vegyes használat net, média, book,. Olyasmit keresek ami ár érték arányban best. Köszi
-
gyuszmó
őstag
Akkor most melyik ?
MyAudio Tablet Series8 816QC
Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C
Vagy van ebben az árfekvésben más ami jó ?
Net,olvasás, game célra .
köszi
-
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Nagyon jó élmény ez a 2 magos cucc meg az 1 GB RAM ( Galaxy 2.7.0 ) és az optimalizálása .
Sokkal gyorsabb pörgősebb,nem csak egy feladatot lehet vele végezni ,suhan a net is, most élvezem igazán,hogy van Tabom A CC Onet már nem szerettem használni annyira lassú volt,egyáltalán nem élveztem, alig használtam,most pedig egy élmény. Van összehasonlítási alapom ,tudom,hogy nem csúcs gép de nekem nagyon bejön
-
gyuszmó
őstag
A PLS TFT LCD kijelző 1024 x 600 (WSVGA) milyen kijelző ?
Mennyire jó ? A többihez képest ? Olvasni filmet nézni ? Jó,közepes ? Kategória ?
köszi -
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33405 üzenetére
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
this is life #33403 üzenetére
köszi
Nekem kicsit melegszik filmnézésnél te melyik böngészőt használod ?
-
gyuszmó
őstag
ConCorde Tab Speed-et néztem az E digiben 34 ért az én Galaxy 2.7.0 pedig 59.
Sokkal jobb paraméterei vannak a CC-nek a Samunál tényleg csak a nevet kell megfizetni vagy,hogy van ez ?
Telefonnál is hallottam,hogy a samuk túl vannak árazva !!!???
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv
Mit javasoltok az Aksi feltöltéshez,merítéshez az első pár alkalommal?
Kell formázni ?Az a baj,hogy az első pár napban nem nálam volt,létezik,hogy ha akkor nem jól lett töltve az kihat a további élettartamra, kapacitásra ?
Galaxy 2.7.
köszi
-
gyuszmó
őstag
Mi a véleményetek erről : Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi 8GB
Érdemes venni?
Alsó vagy közép kategória inkább?
Úgy olvastam elég jó a kijelzője és a proci?
A kategóriájában perszeköszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Használtok billentyűs tokot?
Tapasztalatok ?
Érdemes beruházni vagy gagyi dolog?
CC.One-hoz ?
köszi -
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Használtok billentyűs tokot?
Tapasztalatok ?Érdemes beruházni vagy gagyi dolog?
CC.One-hoz ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Milyen programmal és ,hogy lehet tabon tv műsort nézni?
Esetleg tudnátok leírást linkelni?
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv
Este kb 65% on volt az aksi,és repülőre tettem a tabot.
Reggel nem tudtam bekapcsolni,nem is gondoltam,hogy ennyire lemerült éjjel 0% -ra.Ez normális,hogy ennyit essen éjjel használat nélkül?
köszi -
gyuszmó
őstag
Sziasztok 1hete vettem a Tabot és az utóbbi pár napban furcsa dolgokat művel.
Kikapcsol és csak resettel jön vissza
Tapasztalatok ilyet?
Mi okozhatja?
Köszönöm
A Concorde fórumban is kérdeztem, de az még nagyon gyér -
gyuszmó
őstag
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Ma este semmi előjel És leált a Tab. Semmit sem reagált a bekapcsolora csak a reset hozta vissza.
Ez gáz Vagy gyakori eset?
Köszi -
gyuszmó
őstag
Kaptam egy wifi routert ,kb 6-7 éves az normális ha egy 5m lévő szobában már csak 50% a jel? Lehet ennek az erején állítani vagy konstans?
-
gyuszmó
őstag
köszi
1,15 Gb ebből840 elérhető 253 van alkalmazás
Akkor is erősen merül az aksi ha csak csatlakozik a wifire,de nem töltök éppen semmit?
Kaptam egy wifi routert ,kb 6-7 éves az normális ha egy 5m lévő szobában már csak 50% a jel? Lehet ennek az erején állítani vagy konstans? -
gyuszmó
őstag
Üdv
Azt vettem észere,hogy a Go launcher nagyon leterheli a Tabot,ti melyiket használjátok?
A defymen is észere vettem már régebben,hogy elég erő igényes a progi.köszi
-
gyuszmó
őstag
Mennyire bántja a szemet a TFT kijelző olvasni 1-2 órát,?
Esetleg háttér világítás,lámpa segíthet? Olvastam pár cikket a hátrányiról,nem jó a szemnek .
Milyen tapasztalatitok vannak erről olvasás kapcsán? Telepítettem a screen filtert isköszi
-
gyuszmó
őstag
Töltöttem le 800*480 le háttérképeket ,miért kell körül vágni mégis,kb az 1/3 része elveszik?
köszi -
gyuszmó
őstag
Melyik Pdf olvasót ajánljátok ? Ami jó és bevált?
-
gyuszmó
őstag
válasz
Sanzaa #22395 üzenetére
Köszi
Még nem laktam be igazán,nem volt sok időm rá ezért érdemben nem volt mit írni
Eddig minden ok. amiket olvastam teszteket, leírásokat azok alapján azt kaptam amit vártam.
Nyilván az ár miatt kell kompromisszumokat kötni,leginkább a kijelző terén,de elfogadtam,hogy ilyen ennyit tud. Gyors,teszi a dolgát,aksi tuti,film megy,pdf,ebook is oké.
Eddig minden elvárásomnak megfelel. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Melyik Pdf olvasót ajánljátok ? Nekem az " EZ PDFvan fent,nem nagyon tetszik
köszi -
gyuszmó
őstag
Valamiért nem tudok file kezelővel az sd-ről saját memóra másolni,át kell állítani v.mit?
-
gyuszmó
őstag
Üdv
lehet,hogy hülye kérdés,de ha a defym tud netet adni a Tabnak wifin akkor esetleg fájlokat is lehetne ezen az útvonalon küldeni nem?
Milyen progi kell erre a 2 gépre? És,hogy mükszik?
köszi -
gyuszmó
őstag
válasz
Krissz5435 #22287 üzenetére
Fehér
oké
-
gyuszmó
őstag
Meg van a kicsike CC One Most hoztam el Mamutból köszi mindenkinek a segítséget eddig is és ezután is .
-
gyuszmó
őstag
köszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Vennék egy WayteQ xTAB-70 -ot 21 rugó,bőr tokkal és 3 hónap garival szép állapotban bele vágjak,vagy már nagyon elavult ,mondjuk ennél több pénzem másra sem lenne.
köszi
-
gyuszmó
őstag
Többet megnéztem Wayteq xtab70,de nem tudom eldönteni,hogy egy használt megbízhatóbbat vegyek vagy tescós cuccot 19990 ami lutri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest