Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Nyilván majd fekszem az ágyban, a tabletet meg 30-45 fokban felfele fogom a levegőben kézzel.
ps: az ips mindenben jobb, ha általánosítunk, mint technológia, kivéve a fogyasztásban és a válaszidőben. De ott sem nagy a különbség. Az egyes panelek minőségi szórásaiba meg inkább ne menjünk bele. Nyilván vannak jobban sikerült tn panelok is, de minek játsszak zsákbamacskát, ha egy ips/mva panel garantálja a jó betekintési szöget? Ráadásul már nem is drágák annyira, persze kínában. -
Prof
addikt
Vovi1, csibe1
Egy p1-es PC is 3G-s ennyi erővel, USB-jére rádugod a ZTE 3G modemet és hasít XP-vel a net.
Én büntetném azokat akik 3G-sként reklámozzák az olyan tabletet amiben nincs. Egy kilogó fityegő egy ilyen mobil cuccnál messze nem olyan opció mint egy desktop PC-be berakni egy kártyát az 5 slotból az egyikbe
Azt meg fel nem foghatom egy pár dolláros mobilban, hogy van már 3G a drága tabletekben meg miért óriási feláras.
De amúgy elég szimpatikus a kis Q8, reméljük lesz BT-s vagy 3G-s utóda.[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Igen az csak egy beépített 3g modemnyire van az ideálistól, meg amit elfelejtettem írni a bluetooth
Akkor aszem továbbra se veszek tabletet (nem értem miért olyan nehéz egy 10dolláros 3g modemet berakni egy gépbe).
A szörnyű szélesvásznú vackokat tőlem a hajukra kenhetik a gyártók. Nem akarok megőszülni a scrollozásban.Az Apple meg igazán kezdhetne űrhajókat gyártani, mert az áraik már így is a csillagos égben vannak. (16 GB extra memóriáért 100euro rofl )
-
-
csibe1
addikt
Akkor félreértettem a linkelt cikket.Nekem abból az jött le,hogy a TI kivonul a mobil és tabletpiacról,inkább az autóiparra és más egyéb területekre koncentrál a nagyobb haszon valamint a jobb megtérülés miatt.
Attól függ mire használod a tabletet,mert ha telepítesz pár játékot akkor elég hamar elfogyhat az a 4GB.Minek van akkor a belső tároló,dísznek?
Akkor ha már van azon tartanám az e-könyveimet,valamennyi zenét,hogy ne kelljen mindig a kártyával szórakozni,és állandóan kéznél legyenek." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Tim82
félisten
Nem értem a várhatóan kisebb támogatottságú processzort!
Szerintem erre gondol, amiből számomra még nem következik a "kisebb támogatás", csak az, hogy a jövőben jóval kevesebb Texas Instruments gyártmányú ARM SOC-ra épülő telefont/tabletet fogunk látni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
vamzi
senior tag
Az antutu az nekem is kb annyival nőtt de a quadrant még csökkent is nem érdekel, mert a napi használat az antutut igazolja, mert nem picit lódult meg. Azért van 1-2 új effekt, amivel korábban csak az iosben találkoztam. De ennek én csak örülök.
Összességében nagyon ajánlott a 4.1.
Nem tudom neked mennyire volt sima az update, de nekem trükköznöm kellett, mert szar volt a kiterjesztése.
A fényerőt nálad is lejjebb lehet venni? Nálam végre igen. Nem ég ki a szemem este
-
rocket
nagyúr
Ez is 4:3-as tok, szelesseget kell figyelni, az 137mm lehet, ez meg 170mm.
Egyelore kisebb problemakba utkoztem csak, NFS Shift jatszhatatlan, mintha kod lenne a palyan, semmit nem latni.
A masik USB-vel valo osszekotetesnel 2x nem valtott at storage modba, es utana kiirta, hogy rakjak be SD kartyat, csak reboot utan javul meg.Boot ido 55 masodperc.
Samsung Galaxy Ace-el konnyeden osszeismerkedtek bluetooth modban.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Mankó
veterán
Na én is ilyen megfontolásokból várom a MyAudio 816DCC-t. + remélem, jobb lesz a wifi-je, mint a mostani tableteknek.
Persze ezek csak vágyálmok, de jó lenne ha megvalósulnának.Kicsit írhatnál többet erről a TFT kijelzőről, mert kicsit félek belevágni egy tft kijelzőbe, miután mindenki agyon ajnározza az IPS-eket. Színek, betekintés, egyéb.
Wifije milyen, súlya? -
Vovi1
aktív tag
Kérésre ismét kipróbáltam a Max Payne-t. ExFAT-ra formázott 16 Gb-os kártyán futtatva az újabb Fw-vel tökéletesen működik! Folyamatos kép, síma üzem, azonnali reagálás stb. Szóval megy, előírás szerint. A játék használja az egeret és a klaviatúrát is, de képernyőről is vezérelhető.
-
hun_gery
aktív tag
+1
Írnál a smartq és a gameloft címek, illetve a max payne viszonyáról, ha van ilyen tapasztalatod?
(én a k7-el szemezek, de szeretnék néha gameloft ill. nagyobb játékokkal játszani)sanzaa: mindenki azt vesz amit akar. A személyes álláspontom az, hogy _nekem_ nem éri meg a felárat az, amit a magyar gari/support nyújt, ha egyáltalán. Számomra ezek eldobható/fogyasztási cikkek, egy év után cserés, ezért ha azt kibírja, jó, ha nem, akkor szívás, mint Crytek esetében, de ez benne van a pakliban, ezt is "megveszed" az olcsó árral együtt. Ki mit preferál.
Egyébként ha Kína így halad, pár év, és a sok nagynevű/nagymultú gyártó megnézheti magát.[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
szilchi
őstag
Kösz.De közben találtam egy ingyeneset,Highway Ride.Motorral kell(ene) száguldoznom autópályán.De meg sem mozdul a motorom.Találtam YT-on egy videót,ahol viszont megy és játszani is lehet vele.Vagyis az egy D50-nek van írva az enyém meg Lite.Szal nem tudom,ugyan arról a gépről van e szó a videóban
D50 gameplay.
a srác 2:18-nál játszik a Riptide GP-vel és neki megy.Leszedtem olyant is,hogy SensorView.Az érzékeli a G-sensort és érzékeli a működését.De az Y tengelyen semmi elmozdulást nem érzékel,bármerre forgatom.Bár mondjuk nem tudom,mit is kéne abban a programban látnom megfelelő működés esetén.
u.i:Esetleg ki lehet valahogy kapcsolni a G-sensort szoftveresen?Mert nekem játékokban nem hogy rosszul reagál,hanem egyáltalán nem reagál.Mintha nem is lenne benne...
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
kelzsoca
félisten
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta.
Valószínűleg azért, mert a wayteq gépeknél a system ubifs fájlrendszert használ, így ha az aktuális készülék nem azt használ, egyszerűen nem mountolja fel a system-et a csomagban lévő script, és az egész elbukik.
(#15878) scanman
Lásd a 15874-es hsz-em.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Mondod PayPal, megadsz egy előre erre nyitott, vagy már meglévő régi bankszámla számot
Ez mi? Ilyet még nem használtam így nem is tudom milyen bankszámlák alkalmasak erre. Halottam róla, de csak annyit PayPal. Na biztos most sokan nevetnek de ez van.
Na meg én a nyelvi hiányosságok miatt is tartok tőle, mi van ha a fordító hibázik? Levelezés minimális angol nyelvtudással, hogyan valósítható meg? Gariztatás esetén mennyi a posta vissza? Mi történik ha sérülten érkezik?
A regisztráció a legkevesebb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest