- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
7 colos tabletet keresek ismerősnek 50k körül. Egy másiknak ezen az áron újracsomagolt 2012-es Nexus 7 lett, amivel nagyon meg van elégedve. Tudtok mondani alternatívát? Előre is köszi a segítséget!
-
D013
aktív tag
Sziasztok!
Ainol Novo 7 Crystal - ezzel szemezek már vagy 2 hete.
A Pandawillről, már korábban kérdeztem, csak még annyit róla, hogy érdemesebb paypal-al fizetni?
A tablettal kapcsolatban pedig, hogy ezek a tabletok kezelik az összes microsd-t? Mert nem tudom milyet adnak hozzá ha opcionálisan kiválasztok hozzá egyet. Jobb ötletnek látom itthon venni egy Class 6-osat (vagy 10-eset).
A Play áruház rendesen a a tablet típusát fogja felismerni, vagy galaxy S II-ként fogja pl kezelni? Mert olvastam az Elf II-es tesztjénél, hogy valami olyan rom volt rajta (nem tudom gyárilag-e) hogy lazán SII-esnek mutatta magát.
Egyenlőre ennyi, előre is köszi a válaszokat! -
D013
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben felfedeztem hogy "úristen tényleg budget áron lehet 2 magos tableteket vásárolni online!" Ezzel kapcsolatban van olyan kérdésem hogy: a Pandawillről milyen tapasztalatok születtek? Értem ez alatt, hogy megérkezett-e, rádobták-e a vámot, ilyesmi...
Jah, kinéztem egy csodát:
Pandán
"hivatalos oldal"
Fontos szempont a 2 magos proci, és örülnék az IPS panelnak is, 1 Gb ram, 1024*600-as felbontás.
További szempont hogy legyen olyan közössége aki megoldotta a rootolást, és legyenek rá főzött romok. Szóval nem lényeg hogy fogják-e hivatalosan frissíteni a szoftvert. Volt valakinek tapasztalata ezzel a példánnyal, vagy összességében a Ramos márkával? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest