Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kompakt vízhűtés
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID A13-as (Allwinner meg ki tudja még hogy nevezik) kínai tabom... felraktam rá egy DPi állító progit reboot után nem tudott betölteni a rendszer...
Szóval leszedtem már kb 10fw-t ebből 3 felment livesuit-al csak éppen a touch screen nem ment
ICS egyébként
A maradékkal pedig az a baj (köztük a hozzá megfelelővel is szerintem), hogy livesuit be fel is teszi, majd bekapcsol a tablet, bejön a zöld androidos háttér és figura és itt meg is állt, semmit nem csinál tovább.... (szóval nem teszi fel a szgépre a bővitményeit mint pl azoknál az fw-knél ami felment rá)
Ilyenkor szerintetek mivan?
Próbáltam phoenix card-al, hogy ráégetem a micro sd-re a .img-t, de ott hibát ír és nem akarja ráégetni (talán nem szereti az sd karit?)
Most próbálkoztam Phoenix usb Pro-val... Kiírta hogy Finish, bekapcsoltam és ugyanez nem ugrik tovább ezen a zöld androidos képernyőn.... (itt lehet nem jól csinálok valamit?)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest