- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #21494 üzenetére
Ez akkor az SGS3 procija? Popec! Es BT is van benne!?..
Mondjuk az ara... kicsit borsos. (A listaarat neztem, de 320USD-t sem fizetnek a kinaiaknak. Ki tudja, hogy lehet ervenyesiteni a garanciat, ha fel ev mulva elromlik?!..)(#21495) marmil
Ezt gyonyoruen megfogalmaztad! Felek, nem lesz befogado a masik fel... de a remeny hal meg utoljara... -
marmil
csendes tag
@hamyka
OMFG, a posztjaidtól rákos lettem...
1.) Van szerkesztés opció. Habár biztos tök jól néz ki, hogy egy lapon csak a te hozzászólásaid vannak, ha az utolsó poszt a tiéd, akkor szépen rányomsz a szerkesztés gombra, és tádáá, leírhatod amit akarsz. A fórumszabályzat megsértése nélkül...
2.) Kedves, hogy segítőkész vagy, de nem kell minden kérdésre neked válaszolnod, főleg, ha fogalmad sincs a dologról (az Apple Mace tabletje, amit "Strin Jobs" készített és elfelejtett lesorjázni, és aki mellesleg lehet, hogy meghalt erősen vinné az "obvious troll" díjat bárki másnál)
3.) Tudom, hogy interneten vagyunk, ahol a rövidítések és a szleng általánosan elfogadott (lásd pl. a posztom elejét). De könyörgöm, férfi (vagy fiú? Mindegy, a nemedet sikerült kinyernem a profilodból) létedre NE használj olyan szavakat, mint pl. köszy. Nem csak rossz stílusú, és általános iskolában igazgatói intővel/kivégzéssel jutalmazott kifejezés, de még csak lassabb is leírni, mint hogy "kössz", vagy uram bocsáss "köszi".
4.) Növessz egy sarcasm-O-metert magadnak, hidd el, hogy az interneten olyan hasznos, mint egy iránytű a sivatagban. Ha valaki ironikusan, vagy lekezelően válaszol neked, akkor a legrosszabb (mellesleg a "leg" egyben van a fokozott melléknévvel, de ez legyen a legnagyobb baj) amit tehetsz, hogy egy szellemesnek vélt és smiley-kal erősen túlzsúfolt választ adsz neki. Komolyan, olyan érzést kelt, mintha egy 8 éves kisgyerek teljesen ráizgult volna a saját poénjára, és nem venné észre, hogy már senki nem nevet, hanem mindenkinek csak az idegein ugrál (ezt egyébként ismerem, emlékszem amikor az említett koromban túl későn vettem ezt észre, úgy éreztem magam, mint egy idióta).
Tudom, hogy a megszólalásom erősen személyeskedésnek számít, de a fórumot információkért olvasóknak/használóknak az érdekében simán beválalom a temp/perma bant. Most komolyan, én is csak olvasgatom a fórumot, mert jó lenne a 800 oldalas programming tutorialokat nem gépen olvasni, de képtelen vagyok információt kinyerni a fórumról, amikor teljesen lezsibbad az agyam ha átfutok egy gondolatfelhőcskéden.
Végezetül pedig, bár ellentmond az előző bekezdésemnek, hidd el, nem személyeskedésből írom. Ha akarod nyugodtan magadra veheted, ha úgy tanulsz belőle. De ha anélkül is akár csak átgondolod az eshetőségét, hogy igazam van, és csak egy kicsit is normálisabb stílusban írsz, akkor örülök, hogy segíthettem.
-
smkb
őstag
Nofene már van ilyen 4 magos Exynosos is kínaiban... bár szép ár is párosul hozzá.
-
krain
tag
mennyi lenne egy myaudio s7 ára, amit érdemes lenne kiadni rá(3 napos cucc)?
tapasztalat ezzel? -
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
A 4.0.3-as androidban levő Youtube kliensben hogy lehet előre tekerni? Nekem valamiért nem megy. 2.3-nál tudtam előre tekerni, itt meg he előr húzom
akkor visszaugrik mindíg az aktuális pozícióra. Visza tudok tekerni, de előre nem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
afgk2012 #21482 üzenetére
Nekem nem igazán állt a kezemre a cucc. Valahogy úgy néz ki, hogy hosszában lehet rajta gépelni, viszont el van forgatva rajta az egér vezérlő gombjai. Amúgy emlékeim szerint egy gombot pl folyamatosan nyomni kell ahhoz, hogy a kurzor mozogjon. Számomra kényelmetlen megoldás volt abban a formában.
-
afgk2012
tag
válasz
tjb007 #21481 üzenetére
Még egy: Mi van ha ékezetes betűket szeretnék írni. Ahogy láttam, az nem volt a légegéren.
Meg még mindig nem válaszolt senki arra a kérdésemre, hogy egy ilyen légegér, a valóságban mennyire használható. Úgyértem mennyire érzékeny a mozgásra? Meg lehet szokni, vagy csak kínlódás lenne belőle?
-
-
tjb007
nagyúr
Közben megtaláltam a pandán is ezt a csodát: [link]
Nem kicsit van jó ára főleg ha azt nézzük, hogy az Allwinner A10 -zel szereltek kerülnek 62-73 dollárba.(#21467) laszlohu
USB porton keresztül kapja az áramot.
A töltőfej meg szabványos csak épp ezt a szabványt Észak-Amerikában használják. -
weinmaker
őstag
hamyka jó lenne ha átmenne read only módba, mert csak telefossa a hülyeségével az egész topikot. Lahet valahogy tiltani azt, hogy valaki hozzászólásait ne lássam, mert akkor nem zavar annyira?
-
z0d1AK
nagyúr
-
afgk2012
tag
válasz
afgk2012 #21447 üzenetére
Találtam hozzá egy elég jó videót (csak a hangot vegyétek le, mert az borzalmas)
(#21448) tjb007: ezen a videón, pont egybe van csomagolva vele.
(#21449) hamyka: Ingyen internet? Ilyet én nem írtam. Én csak azt mondom, hogy nekem tetszene ha ágyból tudnék a százcentis tévémen internetezni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
afgk2012 #21445 üzenetére
1. Nem jár hozzá semmiféle távirányító, annak a megvásárlását csak ajánlják.
2. Engem nem zavar (bár tapicskolni kényelmesebb), hogy téged zavarna e azt nem tudom megmondani.
3. A Wi-Fi beépített, nem kell neked semmit sehova sem dugnod.Az ára amúgy nagyon jó de bnem biztos, hogy mernél rendelni bármit is erről az oldalról.
-
afgk2012
tag
válasz
tjb007 #21444 üzenetére
Köszi, akkor kérdeznék, mert nekem nem tiszta a dolog:
-ha jól látom a Youtubos videókon, akkor van hozzá egy távirányító-szerű dolog amivel levegő-egér és billentyűzet is elérhető. Nekem még sohasem volt a kezemben ilyen légegér. használható dolog ez?
-a másik, hogy ugye az Android tapizó kialakítású. Mennyire zavaró ez az egeres használatnál?
-és végül nem értettem tisztán, hogy a WiFi benne van, vagy bele kell dugnom kívülről?
Egyenlőre ennyi, meg azért elmondhatnátok, hogy mit gondoltok róla.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
afgk2012
tag
Bocsánat, van ennek saját topikja, vagy itt is lehet róla beszélgetni?
-
válasz
tvamos #21363 üzenetére
Köszi a cikket, átrágom, még nem találkoztam vele.
(#21365) Tim82
Már nem tudom milyen készülék lenne a megfelelő, lehet hogy nem is az Ipad lenne az én cumóm. Kicsit röghöz kötött vagyok, tetszik a windows fájlrendszer, gyakorlatilag 20 éve wines vagyok, lehet nem tudnék megbarátkozni az új rendszerrel, bármilyen jól optimalizált.
Mondjuk élőben is jó lenne megnézni, kicsit még utánaolvasok a dolgoknak. -
spiritex
veterán
válasz
gyuszmó #21433 üzenetére
Ennyi pénzért első gépnek szerintem teljesen jó az a CC One. Kipróbáltam múlt héten az Edigi-nél: gyors volt, jó volt a fogása, az összerakottsága, és a kijelzője is rendben volt a 800x480-as kategóriában. Persze stabilitásról nem tudok mit mondani, mert az ennyi idő alatt nem derül ki, de van terméktámogatottsága, ami azt jelenti, hogy ha adódnak is esetleg szoftveres gondok a későbbiekben, akkor azokat minden bizonnyal javítani fogják.
Te is kikérheted a raktárból, kihozzák szívesen és akkor megnézheted, megfoghatod, megnyomogathatod, aztán eldöntöd tetszik-e. -
-
Cole10
csendes tag
Sziasztok!!
Tudnátok nekem jó kis játékokat és alkalmazásokat ajánlani amik ingyenesek???
Előre is köszi szépen!
-
gyuszmó
őstag
ok Urak
köszönöm
Lehet inkább a 24 rugós új concord lesz jó a Ediginél?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Polllen #21420 üzenetére
Ha csak a nyers adatokat nézem akkor nem feltétlenül viszont a terméktámogatásuk kiemelkedik a másik említett két márka közül.
Kisebb méretben, 4:3 -as képaránnyal egyelőre nincs semmi de ha lemondasz a 4:3 -ról akkor ott van a kétmagos és 8 colos MyAudio 808DCC.
(#21426) gyuszmó
Azt szóljuk, hogy ez is inkább húz ki a listáról.
-
gyuszmó
őstag
Találtam egy ilyet
oncorde TAB 7020
Ezüst színű, kiváló állapotban lévő, egy hetet használt, dobozban, még élő garanciával
operációs rendszer: Android 2.3Még billentyűs tok is van hozzá
Mit szóltok?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Polllen #21418 üzenetére
Ha szigorúan betartjuk a 70e forintos határt akkor MyAudio 916DCC vagy a z0d1AK által említett MODECOM FREETAB 9702 IPS X2 (ami már megkapta a Jelly Bean -t), ha fölé megyünk egy kicsivel (5e Ft) akkor pedig ConCorde tab 9.7 IPS Plus.
Ez mai állapotot tükrözi, hogy később mi lesz azt még nem tudni. -
hamyka
senior tag
válasz
Polllen #21414 üzenetére
Szívesen
és gondoltam hogy a méretre utalsz,
1 biztos: Maxellt ne vegyél
Tudod mire lennék kíváncsi?
arra lennék kíváncsi hogy van ez a Archos nevű cég, nem tudom hallotál-e róla ők winycsesztert tesznek a tabletba, engem az érdekelne hogy ha zsebbe van nem akad a zene?
szerintem akad, ez pont olyan mint a Vosonic, (nem tudom ismered-e) bár az nem tablet......
vélemény?
Kicsit off:
Az a baj hogy Vosonic termékkel csak 1 cég foglalkozik Budapesten ( jo bent Pest szívében találhatók meg ők) ill csak maga a gép asszem 100.000 ft+ hozzá a winyo, de cserélhető, ismerősőmnek mutattam a szorólapját azt mondta brutális
Archos termékkel meg úgy tudom a pixmánia foglalkozik de lehet más is........
várom a véleményeiteket
On:
szerintem a memória kártyába nincs semmi mozgó elem mint a winyoban
de majd ti megmondjátok ezt is
-
hossszú
őstag
Van egy HUAWEI MediaPadom.
Olyan gondom van, hogy a gyári böngészőt hiába állítom asztali gép megjelenítésre több oldalnál mégis a mobil verziót tölti be.
Mit lehet vele csinálni? -
hamyka
senior tag
válasz
Polllen #21409 üzenetére
Bocs ha veled is ,,kukacoskodnék,, de mire akarod használni?
10 körülii? gondolom méretre gondolsz...
itt a fórumban ezt ajánlják a többiek:
Myaudio 1016
és itt a videó róla: [link]
egyik fórumtárs készítette, állítása szerint ő 3 g modem nélkül vette,
Ha a myaudíotól veszed akkor kapsz hozzá 3 g modemet is, igaz akkor nem 70 hanem 75 k
engem az is érdekelne hogy mennyi lenne hozzá gps navigáció? vagy felesleges és másképp is megoldható?
igaz ez nem 10 körüli hanem 10-es méretű
-
hbala
aktív tag
Erről valaki hallott már? [link]
Eladó Asrock Vision 3D 137B, 8GB rammal, win7 64 hp-mal 120e ft-ért.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
mit tudnátok ajánlani, ha 50k-g szeretnék venni 7"-s tabletet vagy 60-70k-g 10" körülit?
Hazai garival. -
hamyka
senior tag
válasz
gyuszmó #21404 üzenetére
És én senkit sem nézek le
Sajnos eléggé szarba van az ország, nekem másra is kéne a lové az az ház felújításra, de kis szórakozás is jár az embernek szerintem
kicsit off:
véletlenül nem tudsz olcsó kőművest ill akivel lehet beszélni??
Szegvár és környéki kőműves kellene
ha érdekel privibe leírom mér kell nekem kőműves csak írj rám privibe ha érdekel
Köszy/ köszönöm a figyelmet
és továbbra is figyelem a fórumot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest