- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebra23
csendes tag
válasz
interstate76 #5828 üzenetére
Azbest, Ljizsef és Pelican fórum társakkal értek egyet.
Az aktív usb hub esetén a tápfeszültség egy 5V-os stabilizátor/túlfeszültség védőn keresztül találja a rákötött eszközt, nem az androidos lejátszóból/PC-ből kijővő 5V-ra ad plusz tápfeszültséget.
Lásd az áram köri rajzot:Az Y kábel abban az esetben ad plusz mA-t az eszköznek ha a kevés az usb 2.0 500mA-re ( a DVD/BD lejátszók esetén kevesebb, hasonló lehet az androidos dobozok esetén is.) DE az Y kábel ugyan arról az áramforrásból kapja az 5V-ot ( androidos doboz 2 usb portja esetén a doboz adaptere, PC-nál a tápegység stb..)
Amit te említettél + tápellátás az "Alsó" kábelen akkor játszik, ha a "felső" kábel 5v-os ágát megszakítod. Én így használom a 3g modemet a routeren, mivel a kommunikációhoz csak a D+ D- kell, az 5V és a test(GND) az eszköz meghajtásához kell.
Elég csak megmérned 2 5V-os adaptert egyik se fog 100%-an ugyan olyan 5V körüli feszültséget kiadni.
A különbözeti feszültség ~0.1-0.3 V valahol plusz hőt, vagy egyéb kárt okoz. Lásd akkumulátorok töltésénél szokták a plusz feszültség rész elfűteni egy ellenálláson vagy tranzisztoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GB RAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest