- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz Chesterfield #57815 üzenetére
Szia. A gyári csak azzal megy. Ha Coreelec-el szeretnéd használni akkor ahhoz kelleni fog egy usb wifi stick. Én egy Comfast rtl8811au chipes 5 ghz-es stickel használom. Ezzel a chipel szerelttel biztosan működik. Ha ilyet veszel, akkor arra kell figyelni, hogy tényleg rtl8811au legyen mert ha nem, akkor nem lesz jó. Sok helyen oda írják, hogy ilyen, aztán mégis másik chip van benne. Utána kell nézni miket írtak a vásárlók a termékről. A Comfast amit én használok az biztosan az. Egyetlen egy probléma van vele, de az is csak az miatt van mert a km8p-ben fejjel lefelé van a nyák lap és ezért az usb portok is fordítva vannak, viszont a sticket normálisan álló porthoz gyártották, így fejtetőn bedugva nem lehet függőlegesre állítani az antennát. Vízszintes a max ameddig ebben az állásban fordítható. De ez nem a stick hibája hanem a fordított nyáklapé a km8p-ben. Tehát ha valaki 5 ghz-es sticket keres, akkor a fentebb említett biztosan működik. Vagy ha másik márka kell akkor az a lényeg, hogy tényleg rtl8811au legyen. Ahhoz tuti van driver Coreelec-ben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest