- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Tanix T3 mini-t vettem, túltettem magam rajta, h nincs bluetotth, pedig jó lett volna a füllhallgató miatt, de mindegy. Felraktam a Core elecet, megy is faxán, elkezdtem beállítgatni a leírások szerint. Egyenlőre 2 problémám van.
1. nem tudom a gyári távirányítót működésre bírni. A leírások szerint a remote filet az androidról kimásoltam a memóriakártyára és nem megy. Találtam leírást, hogy turkálni kell benne, de ez nekem már magas.gyszerűbb leírás/megoldás kellene, addig klaviatura.
2. Android alatt a az elején lévő kijelzőn az időt mutatja, CE alatt pedig folyamatosan a Boot kiírás van, be és kikapcsolt állapotban egyaránt.
Előre is köszönöm a segítséget! (azt ahogy haladok lesz még kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- Cyberpunk 2077
- Videó stream letöltése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged