-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz DroiDMester #5067 üzenetére
Én annyira nem számítok, mert ez életem első androidos box-a.(de nem az utolsó)
Nagyon megtetszett, sokkal használhatóbb mint az asus oplay media playerem.
Számomra a lényeg hogy a kép és hang rendben legyen, ne fagyjon le meg ne akadozzon stb.
Ez hibátlanul játszik le FHD-s MKV-t amire nekem szükségem van. 3D nem érdekel, 4K se nagyon mert pár demón kívül nincs anyag, meg megjelenítőm sincs hozzá. Most vennék lassan új projit, de nem tudom van e értelme bő 2x pénzért 4k vetítőt venni, amikor tv-ben még fullhd is ritka a lejátszható filmeknél meg mind FHD és a magyar hangsáv is max DTS, de leginkább DD, ezért nem vettem még pl újabb erősítőt a 12 éves Pio AX5i helyett, mert hiába az új szabványok HD hangok ha nincs film ahol a szinkronos hangsáv is ilyen lenne. Már alig várom hogy itt legyen az s905 box is összehasonlítási alapnak LE-vel. Most hogy lesz 3 ilyen boxom(2 GT1 S912 és 1 MXQ Pro S905), már csak valamilyen TV szervert kéne összehozni egy box-al amiben van min 2 S2 tuner upc directhez és még 2 DVB-T tuner. NAS holnap érkezik, már csak HDD kell bele.
GT1-nek nem rossz a gyári távja elég jól érzékel, csak hát nem túl sok gomb van rajta, nagyon kell neki a légegér bill kombó. Most gyári táv, egér kombóval használom, de o betüt nem tudok nyomni így sem sehogy ezért infót nem tudom ki iratni lejátszás közben. Súlya is van a kis doboznak(persze pille egy rendes mediaplayerhez képest) elég minőségi összeszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Crossfire alaplap, atx gépház, Fx-6300+ toronyhűtő.
- Teljes Számítógép
- Középkategóriás gamer gép (12600k, 6700xt)
- Hétvégi Akció Lenovo ThinkCentre M900 I5-6500T, 16 GB DDR4, 256 GB SSD számlával és 6 hónap garival
- Hétvégi Akció Medion PC Ryzen 5 1600, MSI GTX 1660 Ti, 16 GB DDR4 RAM (HyperX) számlával + 6 hó gari