-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
tomy86
üzenetére
A 3 méteres kábel végén volt már nekem egy USB Wlan adapter, ami AP módban ment, soha nem volt gond vele. Attól még lehet ez háklis erre, kíváncsi vagyok lesz e jobb ha rövidebb lesz.
Esetleg próbálj meg más, azonos hardver elemekből összerakott box FW-t letölteni. Nekem a MEGOGO boxra felment pont egy MXQ-Pro FW, mert eredeti nem létezik hozzá, és egyszer kinyírtam az U-boot-ot rajta.
Itt is vagy a harmadik FW sikerült. Ezzel a burning tool-al nem kellett lábakat zárogatni, egyből elindult a flash. Wifi, LAN, távirányító nem volt, mert a megogo gigabites, és RLT wifi, de így már lehetett rá LE-t tenni, és dd-s mentésemből vissza ment az eredeti rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself