- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
-
Lacko66
tag
Mini M8S II S905X 2/16 boxomon még 8.2.3.1 van és szeretném feltenni a CE 8.95.0-t. Az előtte lévő 8.0.9-et felraktam de nem működött a távirányító és visszamentem 8.2.3.1-re. Most újra kipróbálnám a legújabb CE-t de gyanítom most se fog működni a távirányító. Valaki korábban írta ehhez a boxhoz, hogy 2db fájlt kell bemásolni és akkor működni fog a táv, csak nem találom azt a hozzászólást.
Köszi ha valaki tudna segíteni a távirányítós gondomban. -
Alien!
senior tag
válasz
DoItYourself #42494 üzenetére
igen valóban, viszont valami miatt szebb az összhatás a passzív tévémen. akkor látszik igazán ha 2D-ben indítom a 3D filmet.
-
BullZeye
veterán
válasz
DoItYourself #42490 üzenetére
Sajna cumi, nem veszi a One4All távdiját. Viszont tud jelet klónozni, így egy próbát teszek vele.
Köszi a tippet.
-
Alien!
senior tag
válasz
Beni2360 #42492 üzenetére
de értettem.
a Kodi kétféleképpen tudja kiolvasni a 3D infokat, az mkv headerjéből, vagy a megadott fájlnevekből. MKV headert utólag az mkvtoolnix nevű progival lehet módosítani, ebben több féle 3D-t lehet beállítani, de újra is remuxolhatod, ott is meg lehet adni. Viszont sokkal egyszerűbb elnevezni, mert evvel a kodinak adsz utasítást, hogy milyen formátumú 3d-be kapcsolja a tévét. én az utóbbit csinálom, és az alapból nem kapcsoló film, egyből átkapcsol így.
-
DoItYourself
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
válasz
Alien! #42486 üzenetére
De minden film címében benne van, hogy milyen 3 D - sbs.-fou. (TAB)
Sajnos több éves tapasztalat, hogy ha el van cseszve akkor nem vált mivel a rendszer nem tud olvasni csak érzékelni a benne levő utasításokat.
A cikkben szépen le van írva miképpen kellene kódolni. És nem az elnevezésen múlik. -
BullZeye
veterán
Alfawise H96 pro+-hoz kapott távdi nagyon szép, viszont használhatatlanul kicsi a küldő jel ereje a többi távdihoz képest.
Ha nekem van egy távirányítóm, ami sokkal erősebb infrával rendelkezik, akkor azt fel lehet okosítani boxhoz?
Pl megnyomok egy gombot, és vegye be box az infra jelet, és bekonfigolom, hogy az akkor most pl egy backspace lesz. -
Z10N
veterán
CE-nel a video/movie ismetlest hol lehet beallitani? Pedig LE-nel korabban volt.
Ui: Alcor usb duo dvb tunert mennyi esellyel lehet konfigolni m8s2 alatt?
-
dlor
tag
válasz
dgyuri0123 #42479 üzenetére
Én most játszottam le egy jó sok éves dvb-t tuneren (ami ugye eszi az mkv-t ) egy half ou filmet Hát semmivel se volt rosszabb mint a CE-n.Mondhatnám ugyanolyan elmosodott az egész
Mem akarok mindig példálozni az LG saját beépítet lejátszójával de nálam még mindig a kanyarban sincs semmi más a pasziv tv-n. Talán a 3d-s pc kodi verzió.
-
Beni2360
félisten
válasz
dgyuri0123 #42479 üzenetére
Sajnos sok film van úgy készítve, hogy nem vált át automatikusan 3D-be.
Nekem van egy pár régebbi OU filmem félre téve ezek közül a Véres Valentin volt egy szuperül összerakott 3D film. 10 filmből vagy 3 db ami magától átkapcsolt.
Ehhez semmi köze a CE-nek mert LE alatt sem kapcsol át. A másik boxon LE van még fent és még s ZIDOO sem kapcsolt át magától. Készítési hiba.
---------------------
Film lejátszás közben a fogaskerékre-videó-és ott tudod állítani az aut-t és máris rákérdez, hogy a film szerintit szeretnéd használni? -
Csicsóka
őstag
válasz
vargalex #42473 üzenetére
A system tools, network tools addonok is binárisokkal vannak tele.
Szerintem a Entware-el egyszerűbb alkalmazásokat telepíteni, mint külön addon-ból telepíteni a docker-t LE alá, majd konténerben futtatni megint valamit.
Lehet én vagyok maradi, de Entware nekem egyértelműbb, átláthatóbb. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Beni2360 #42474 üzenetére
Köszi hogy megnézted!
Igen, ez volt az.. Végül sikerült 3d-ben megnéznem, de valamiért a box nem kínálta fel a 3d-t (nem érzékelte). És mivel nem kínálta fel, így máshonnan kellett elérjem menüben a beállítását. Először a tévével próbálkoztam, de egyáltalán nem tudott vele mit kezdeni, mert nem tudott "látható" képet előállítani, inkább egy nagy katyvasz lett belőle. Végül a box képbeállítások menüjében, sztereoszkópikus 3d-ben be tudtam állítani az OU-t. A "film szerinti" beállításra összekutyulta a képet. Na, mindegy, ez is egy tapasztalat volt CE-vel. -
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #42476 üzenetére
Épen előtte frissített 8.95.0 a CE.
Én hozzá sem nyúltam 3 D révén semmihez.
Azért ez a maga nemében egy elég nyamvadt 3 D a 9.5 GB-val ne várj el sokat. Néz meg egy normális méretü remux 3D-t.
Hát megnéztem a zidooval is ott is olyan a 3d.
Más ha aktív a 3D akkor S.B.S ami ajánlott. Az H.U.O az passzív 3D-re ajánlott. Majd ha el nem felejtem este a projin megnézem mert az aktív. -
Beni2360
félisten
válasz
dgyuri0123 #42467 üzenetére
Hát a semplét minden akadás nélkül szépen 3D-ben és a felirat is rendbe volt. Végül elővettem a szemüveget és a mélysége is rendbe volt. A lejátszó alakította 3 D-re vagy a TV-n kapcsoltad át?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
szabi__memo #42463 üzenetére
Pedig a Csicsóka által megosztott zip-ben konkrétan az ARM binárisok és a system.d service van benne (egyebek mellett):
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/test/service.transmission % cat system.d/service.transmission.service
[Unit]
Description=transmission
After=multi-user.target network-online.target
Requires=multi-user.target network-online.target
[Service]
Type=forking
ExecStartPre=/bin/sleep 20
ExecStart=/bin/sh /storage/.kodi/addons/service.transmission/bin/transmission.start
Restart=on-failure
[Install]
WantedBy=kodi.target
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/test/service.transmission % file bin/transmission-daemon
bin/transmission-daemon: ELF 32-bit LSB executable, ARM, EABI5 version 1 (SYSV), dynamically linked, interpreter /lib/ld-linux-armhf.so.3, for GNU/Linux 3.2.0, stripped
gavarga@gavarga-e5540 ~/Letöltések/test/service.transmission % file bin/transmission-remote
bin/transmission-remote: ELF 32-bit LSB executable, ARM, EABI5 version 1 (SYSV), dynamically linked, interpreter /lib/ld-linux-armhf.so.3, for GNU/Linux 3.2.0, stripped
-
Beni2360
félisten
válasz
dgyuri0123 #42467 üzenetére
Erre a 9.5 GB-ra gondolsz? The.World.2012.1080p.3D.BluRay.Half-OU.x264.AC3.HUN-N&R letöltöm a semplét azt majd megnézem.
-
peterk
senior tag
válasz
blakey #42458 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ezt írtad: "ott pl. néha elmegy 1 másodpercre a kép, olvastam, hogy másnál is, ARC bemenet volt a gond, a váltás elvileg megoldotta de ezt nem tartom valószínűnek, hogy amiatt"
Azt hittem kipróbáltad. De így, hogy a 200-assal minden működik, értem, hogy feleslegesnek gondolod kavarni vele.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Van egy KIII 2G + 16G Amlogic S905 boxom. Tud valaki ajánlani egy stabil LibreELEC romot Kodival? (ha lehet a legfrissebb stabilt ) Thx
-
dgyuri0123
nagyúr
Rossz topikban kérdeztem először, így itt ide felteszem...
Sziasztok!
Szerintetek ez a 3D rilíz a sz@r, vagy csak a CE nem tud vele mit kezdeni? : Measuring.The.World.2012.1080p.3D.BluRay.Half-OU
Eddig mindent hibátlanul lejátszott felezett 3D-ben, ráadásul (szerintem) kiváló képminőségben...már amennyire azt a felezett felbontás engedi. Ez az egy "produkció" megülte a gyomrát. Szétesik a kép, nincs 3D hatás, sőt leginkább nézhetetlen..
Viszont van egy olyan gondom, hogy bizonyos esetben a kényszerített felirat csak random jelleggel működik, de az is előfordul, hogy egyszerűen nem akarja megjeleníteni egy-két szó/mondat után.. Ennél a rilíznél fordult elő: Valerian and the City of a Thousand Planets 2017.1080p. 19.1 GB verzió. Köszi a segítséget előre is.S905X.
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #42465 üzenetére
Igen, ugyanis miután megvettem neki, nálam konfiguráltam be és próbáltam ki, már otthon is ugyanez a jelenség volt.
-
Zoltn
senior tag
-
blakey
titán
válasz
peterk #42457 üzenetére
De, bebootol, van net, minden jól működik, Wifi is van csak néha elmegy 1 másodpercre a kép, mivel a BB2 régi eszköz így gyakorlatilag 100%, hogy q200-as. A q201-esek a 100M-es eszközöknél jeéent meg és utána jöttek a gigás változatok is.
Miért kéne másik HDMI-be rakni? Nincs ennek semmi értelme, dtb hiba. A többi 10 Amlogic boxom LE/CE-vel valamint a többi médialejátszómnál nem volt lyen jelenség így nem fogom a kábelt máshova csatlakoztatni,a q201-es dtb nem hozzá való, ezért nem működik 100%-osan. -
miiseza
csendes tag
Üdv!
Van egy Venz V10 eszközöm, LibreElec van rajta. A problémám az, hogy Gopro Hero 6-al 2704×1520 felbontásban rögzített, majd editorral szerkesztett, vágott videókat borzasztóan akadozva játszik le NAS-ról. A bitrátája videóknak 30 Mbs.
Az érdekesség az, hogy a tavalyi ugyanilyen felbontású videók meg gond nélkül mennek. A különbség annyi, hogy azokat Hero 5-el rögzítettem, de azok is vágó, szerkesztő programon átmentek, még a bitrátájuk is azonos.Ha FHD-ra konvertálom akkor persze akadozás nélkül megy.
Próbáltam magasabb, és alacsonyabb bitrátával is kódolni, a 2704×1520 mindenféleképp akad de brutál módon, a FHD még 50MBs bitrátával is tökéletesen megy.Beállításokat áttúrtam már, de nem jutottam semmire.
Esetleg van-e valami ötletetek?Köszi
-
peterk
senior tag
válasz
Csicsóka #42429 üzenetére
És annyiban más az entware, hogy az így telepített alkalmazások natívan futnak, a kodi mellett, nem pedig dockerben. (Ha jól tudom a LE/CE alatt addonból telepített torrent klienshez docker kell, jól tudom?)
Az entware gyakorlatilag egy leegyszerűsített csomagkezelő, ami a linux disztribeknek része (ezzel tudsz csomagokat telepíteni), a beágyazott rendszereknek meg általában nem. Olyan, mint ami ubuntu, debian alatt a dpkg / apt, csak kevesebb cucc elérhető, és nyilván kisebb tudású maga a csomagkezelő is. De hasonlóan működik. Egyszerűbb alkalmazásokhoz (torrent szerver, egy kis web szerver, mail szerver, ssh, stunnel, stb.) viszont teljesen jó ez is, ki lehet bővíteni vele a boxot.
(Rossz postra válaszoltam, nem a tiédre, hanem arra akartam válaszolni amire te válaszoltál
)
-
peterk
senior tag
Android alatt szedd le az aida64-et és a system info tabon a product / board / device értéknél nézd meg, hogy mit ír ki. Ha q201 akkor a 201-es, ha q200 akkor a 200-as tree a legjobb elvileg.
-
blakey
titán
válasz
NavySeal #42446 üzenetére
Ha nem tévedek akkor a q201-esek voltak 100M-esek és később lett belőlük gigabites változat is, a gxm_q200_2g_minix_neo_u9.dtb is gigabites de majd utánajárok.
Közben meg is találtam, régi LE-k esetében ezek a dtb-k voltak.
-
blakey
titán
válasz
NavySeal #42442 üzenetére
ssh-n lehet, hogy megtudnád nézni, én egyszerűen update mappába másoltam a másik dtb-t a CE 8.95.0-val és frissítettem, azóta nem volt képkimaradás. Az ARC nem szólhat bele a témába, évek óta úgy használom az eszközeimet valamint a többi 10 Amlogic boxszal LE/CE …MC alatt soha nem volt ilyen gondom.
-
blakey
titán
válasz
dugesz77 #42436 üzenetére
Igen, úgy tűnik, hogy a gxm_q200 a jmegfelelő, bár a q201-el is működik, de ott pl. néha elmegy 1 másodpercre a kép, olvastam, hogy másnál is, ARC bemenet volt a gond, a váltás elvileg megoldotta de ezt nem tartom valószínűnek, hogy amiatt, semmi értelme, rossz dtb-re gyanakodtam és úgy tűnik, hogy az volt a gond.
-
Csicsóka
őstag
válasz
szabi__memo #42423 üzenetére
A CE majd akkor lesz hozzá mérhető, ha megszűnik beágyazott rendszer lenni. Addig a lényeg nem változik. A fájlrendszer eleve nem lehet olyan gyors, és felhasználó szinten módosítható mint az OSMC. Az egyik fő alkotó elem, a KODI, csak komplett rendszer frissítéssel cserélhető, az OSMC-ben pedig csak egy Debian csomag.
Az Entware megjelenése, miatt a határok már elmosódnak, de ez még nem a Debian vonalra lépés, amolyan hibrid megoldás, ami egész jó. -
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
A projektor topicban tettem fel a kérdésem, de átirányítottak ide, szóval bemásolom ide is,Remélem tudtok segíteni nekem.
Van egy LG PF1000u projektorom. Ennek van ugye 2 HDMI aljzata. Egyikbe egy digi box megy, a másikba pedig egy Xiaomi Mi box. A hangot egy soundbar szolgáltatja, ami a projektorba van kötve egy optikai kábellel. Így van hangom mindenhol, MI box-ba is, Digi boxxal is, ha PS4-et használok a MI box helyett akkor ott is.
Az android boxot hétvégén vettem, de van vele egy kis probléma. Kodiban nincs teljesen szinkronban a hang. Utána kell állítani, mert késik a hang. A Kodi beállításában a lejátszó fül alatt van egy opció, hogy "Lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz" ami a hang és videó szinkronjáért felel.
Ha ezt bekapcsolom akkor rendbe jön, nem késik a hang, viszont nem használ hangtovábbítást vagyis nincs DD 5.1 hangom, hanem sima 2.0.
Ami érdekes, hogy a digi tv-nél ami Dolbyban szól ott is késik a hang. Amint kikapcsolom ez teljesen jó. Ez eddig nem zavart mert max HBO ami érdekes DD hanggal, de itt meg nincs HD-ban.
Az LG beépített lejátszójával nincs semmi gond, ott nem késik a hang.
A MI boxban a Beállítások/ Hang/ Digital sound menü alatt HDMI van kiválasztva. Ha auto-ra megyek akkor az SPDIF-et választja ki automatikusan, így viszont sehol nincs hang. Se a MI box menüjében se filmeknél, sehol. Ha HDMI-t választok akkor jó.
Van valami ötletetek ennyi infó után, hogy mi lehet a ludas? Nagyon zavaró a dolog!
Előre is köszönöm! -
Csicsóka
őstag
válasz
dugesz77 #42421 üzenetére
Igen, egy csomagkezelő ami eddig főleg NAS, és router okosítására volt használatos, most itt is van.
A csomagválaszték főleg alacsony erőforrás igényű alkalmazásokból áll, és nem akkora mint a Debian repo, de azért van sok minden, főleg rendszer alkalmazás. Apache WEB server, Bind DNS server, Cups nyomtató démon, Gerbera UPnP server, Icecast server stb.
Az mc, és a htop kellhet gyakran. -
Csicsóka
őstag
-
blakey
titán
válasz
dugesz77 #42418 üzenetére
Nekem ez azért kellemes meglepetés volt, telefonról rendeltem, ott semmilyen infó nem volt a DRM-ről, sőt. Szóval jó ez így.
Nálam is "ugrándozott" a kép, amit észrevettem, hogy a GUI-t 2160p-re teszi, nem 1080p-re, átállítottam, úgy tűnik nincs ugrálás viszont lehet, hogy nem jó dtb-t használok hozzá? BB2-höz gxm200 vagy gxm201 kell? -
hzx0
aktív tag
Most telpitettem CE legújabb verziót egy mecool m8s pro+ és nem müködik a beépített wifi. Pont mint elsö idöbe LE-n. Elözö verziókban müködik? Vagy tehetem fel a legutolsó LE?
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
szabi__memo #42423 üzenetére
cron eddig is volt
-
kovakovi77
tag
válasz
kovakovi77 #42415 üzenetére
Meg van.
Az /etc/modules-load.d/wifi.conf -tartalma változott meg
wifi_dummy - rol
dhd - tartalmúra.
jelentőséget nem tudom, de át írva ismét működik a be épített wifi és nem várakozik bootoláskor. -
Alien!
senior tag
válasz
ztsoft #42414 üzenetére
leteszteltem passzív 3d-n az új CE-t. Nálam semmi probléma nincs, sőt a 3d/2d módokat is hiba nélkül kapcsolgatja. A szemek felcserélése amúgy semmilyen verzióval nem ment soha.
egyetlen hibája, ami az előzőnek is, hogy a Philips tv-m távjának fogja az ir parancsait, ami érdekes de inkább kényelmetlen problémákat eredményez...
-
dugesz77
őstag
válasz
Csicsóka #42419 üzenetére
Akkor csak , hogy tisztán lássak. Ez az entware egy csomagkezelő.. Elvileg ezeket lehet feltelepíteni vele CE alá? Nekem nagy része amúgy is kínai de van benne valami érdekesebb dolog amit érdemes lenne kipróbálni/telepíteni ?
-
Csicsóka
őstag
Transmission telepítés CE alá, Entware repo-ból.
Ha nincs még Entware, akkor:
installentware
Repo frissítés, csomag letöltés:
opkg update
opkg install transmission-cfp-daemon
opkg install transmission-webAlap konfig létrehozásához indul a TR:
.opt/etc/init.d/S88transmission-cfp start
TR stop, konfig szerkesztés:
.opt/etc/init.d/S88transmission-cfp stop
nano .opt/etc/transmission/settings.jsonItt át kell írni a letöltési könyvtárat, a megfelelő elérési úttal, pld:
"download-dir": "/media/toshiba/torrents",
Be kell állítai a jelszót a TR eléréséhez:
"rpc-password": "anyámtyúkja",
Hogy a letöltött állományokat a hálózaton bárki módosíthassa az umask értékét 0-ra:
"umask": 0,
Indítás:
.opt/etc/init.d/S88transmission-cfp start
És már ott is van a 9091-es porton, elérhető böngészőből.
Felhasználó: root
Jelszó: amit megadtál -
dugesz77
őstag
válasz
blakey #42417 üzenetére
Droid alatt szépen megy a 4k youtube,FullHD netflixet nem tudom kipróbálni. DRM info nekem is L1-et ír.
(L:/dl/upc/2018-08/07/159035_mi1lyxccjxzbsiop_rrrrrrr.jpg)(/L) ezt rakták:
-
blakey
titán
BB2-n észrevette valaki, hogy Widevine L1-es és HDCP 1.x? Ezt sehol nem olvastam, DRM info alaján az.
-
Rodnasi
csendes tag
Sziasztok
KI és KII -esen az exoshark nem tud színészekre keresni a CE 8.90.2 utáni verziókban.
Van valami megoldás a problémára ? -
kovakovi77
tag
Ezt most nagyon elkiabaltam, frissites ugyileg. Most erkezett valami wifi-s frissites ami bar a kernelt nem bantotta,hiszen az hold-on van, viszont a belso wifimet elcseszte s905x-en. Kulso stickel megy.
Boot kozbe kernel modul betolteseknel kb1:30- varakozik.
Vissza backup es ossze hasonlitom mit mokoltak vele.
Linket kuldhetek, a kérőknek, de nekem egy már X-el osszehozott,torrentes,gimp, officos, mentesem van, tehat ez 8gb kartyara fer fel. Rengeteg beepitett cuccal. -
ztsoft
őstag
válasz
BullZeye #42411 üzenetére
Elméletileg automatikus, de volt már nálam is, hogy nem frissített.
(#42373) ztsoft
Ma kipróbáltam a 3D-nél a szemek felcserélését, hátha jobb lesz. Nos, a box-on hatástalan, nem változik semmi (azon kívül, hogy röccen egyet a kép). A TV-n érezhető a hatása, de filmenként változó, hol javít, hol ront rajta. Még így is van egy enyhe émelygés érzetem. Szerintem ennek nem így kellene működni.
Még amit észre vettem a 3D-nél, hogy indításnál néha lila csíkok, sávok jelennek meg egy pillanatra, majd fekete képernyő, majd jön a film.
-
BullZeye
veterán
Megjött box, CE elsőre felment, egyenlőre WIFIhez kapcsolódik, mert melóhelyen védett a vezetékes.
Addons - look and feel - languages csak english van, hogy telepítem akkor a magyar nyelvet?
Sehol nincs a szokásos "Get more".All repositoriesban pedig hiányzik a languages.
-
attila157
tag
Sziasztok
A CoreELEC miben különbözik a LibreELEC -től. X96 esetében ?
Válaszotokat előre is köszi -
kovakovi77
tag
válasz
Csicsóka #42405 üzenetére
Még mindig a legjobban működő project volt. 17db ismerősöm/ügyfelem boxán fut, hiba mentesen.
Frissitések folyamatosak, nallam X is beüzemelve, napi szinten háttérben torrent, neha LibreOffice,net radio műhelyben, de első körben film lejátszás.
Srácnak max küldünk letöltési linket, hiszen a net nem felejt. Köszönjük még egyszer. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #42402 üzenetére
Aktív, tápos USB HUB-ot tudtok ajánlani?-> Nekem egy iTec van, ez lég jó, csak ezt a típust már nem lehet kapni, csak mint "jó és olcsó" márkát ajánlottam. Aztán GB, TomTop, GeekBuying-ról is olcsón lehet, pl. Dodocool, U-green, vagy pl. az Orico is jó cuccokat gyárt. USB 2.0-ás is elég.
-
M_AND_Ms
veterán
Azt kipróbálhatnátok, hogy nálatok miképp viselkedik a box, amikor kikapcsolt tv (de tévére kötött) mellett kikapcsoljátok, újraindítjátok a boxot, majd kb 3-4 perc múlva csak bekapcsoljátok a tévét. Mit láttok?
Nálam néhány mp fekete képernyő után a Kodi bootolás fogad.
Vizsgálgattam....
A box újraindulása után, de még a tévé visszakapcsolása előtt minden funkció elérhető remote-ban, minden távoli szolgáltatás fut, tehát így nézve fut a teljes Kodi is.
Lehet, hogy a Kodi fut is rendesen és csak a tévé bekapcsolásakor a felbontás állítás (mivel a boot-kor a tv hiánya miatt nem tudta beállítani azt) miatt bootol újra és ezt láthatom akkor?
(hozzátartozik, hogy nálam nem is közvetlen a tévére van dugva, hanem egy HM erősítőre)Más:
Aktív, tápos USB HUB-ot tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged