- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
Csicsóka #40172 üzenetére
Szia!
Elég fura kérdésem lenne: Erre a mix nevű rendszeredre X11-et lehet telepíteni? Egyfajta minimál linuxként szeretném használni, mert amiket próbáltam armbiant azok sok el sem indult vagy ha igen akkor nem volt wifi és bluetooth, sajnos ilyenekhez hogy drivert készítsek nem nagyon értek. De azt tudom, hogy mikor az OSMC-t próbáltam az ment szépen penről, volt táv, wifi minden.
Ezért kérdezném ezt az X11-es dolgot, mert ha lehet rá tenni, akkor azzal szívesen kipróbálnám, hátha beválik. Leginkább két dolog lenne fontos: neten böngészés és Libreoffice, ennyire lenne használva, amikor itthon tanulok, PC nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új GAMER félgép - ASRock B650M-H/M.2 + Ryzen 5 7600 + Kingston Fury 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- 3. gen Threadripper, 4x32gb, bq!, NZXT, 1200W // A jó munkás, félkonfig
- HP ProDesk 400 G4 MT Microtower
- Alienware Aurora R4 i7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest