- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsupyro
csendes tag
Sziasztok. Feltűnt hogy az összefoglalóban nincs az ajánlott készülékek között a Nexbox A95x. Tanulság gyanánt leírom hogy jártam.
Nexbox A95x 1/8 S905 kontra M8S II 2/16 S905x
A nexboxot már közel fél éve használom android 5.1 alatt kodi tökéletesen működik online 1080p filmek wifin is jönnek döccenés mentesen, youtub tökéletes, távirányító kék gombjait betanítottam tv - re szuper,AV kimenet tesztelve, operán böngészni is szoktam minden gond nélkül, rendeltem hozzá game controllert egyszerűbb játékok jól mentek, aztán elkezdtek érdekelni kicsit komolyabb 3D-s játékok itt már volt hogy megakadt vagy el sem indult, mintha kevés lett volna a RAM..
Gondoltam most már kéne egy komolyabb masinát rendelni, olvasgattam és az M8S II tetszett, árban sem volt húzós. Egy hónap után megjött,távirányítója kényelmesebb,jobb, de nem tanítható, AV kimenet nincs, android 6.0 val jött , bekapcsoltsm és körülbelül 5 perc youtub használat után lefagyott , kikapcsolásra sem reagált ki kellett húzni az adaptert, nem foglalkoztam vele androidnál elő szokott fordulni, de mikor már tizedszer fordult elő random, mindegy hogy mit indítottam el nyitottam egy vitát az eladó felé, egy hetes huzavona után arra jutottunk hogy felvette a gyártóval a kapcsolatot és mivel a készülékemen a legújabb rom volt, küldtek hozzá egy régebbit hogy próbáljam meg azzal, leírták a flashelés menetét. Feltettem az új régi romot, teszteltem majd egy napig nem fagyott, mire feltűnt hogy ezzel meg nem működik a wifi csak a lan, legtöbb játék wifin csatlakozik a szerverhez.. Frissítettem legújabb gyári firmware-re, wifi jó lett de újra elkezdett fagyni, hosszas huza vona után részleges 40% visszatérítést kaptam,mivel a box használható csak éppen nem tökéletes, beletörődtem..
De nem hagyott nyugodni hogy nem teljes értékű a boxom droid alatt, külföldi fórumokon találtam hozzá újabb romot mint a gyári, nagy nehezen sikerült rávarázsolnom, és láss csodát végre minden jónak tűnt minden játék,autós 3d-s, filmek gyors volt ahogy kell ..körülbelül 4-5 napig.. Ma ismét négyszer lefagyott ebből kétszer mindjárt induláskor a logo-nál, be sem töltött.. Még egy hónapja sincs meg az M8s de már a.... ki van vele... Vissza dugtam az A95x - et, és a maga kategóriájában megy hibátlanul. Nálam százszor ajánlottabb mint az M8S II -
casper1
tag
Feladom. NEm sikerül kimásolnom a dtb.img fájlt a droidból. Hozzáférési hiba miatt. Nem sikerült rootolnom sem sajnos. s905x Exw pro 4k-m van.
Ezt sikerült Le alól lementenem de szerintem ez se jó mert ezzel se megy a wifi.
https://mega.nz/#!Kpki0YQY!ynjXGYa0dZgtg9F5IXxw3_5qvuTzJXwmyOeWgzVHv7c -
tothl
addikt
Sziasztok !
Libreelec alatt szeretném használni a Transmission -t, de kb. 1 perc normális működés után teljesen unreszponziv lesz, alig lehet elérni a webes gui -t, és a letöltési sebesség is horrorisztikusan visszaesik.
Mindeközben a kodi remekül működik, sőt a webes gui -t is jó sebességgel lehet használni.
Van valami titok a transmission setting.json -ban esetleg ? -
adi1234
tag
válasz
Lacielvtárs #18275 üzenetére
Pont ez a lényeg , hogy ha sd-re teszed akkor nincs következmény , csak kiveszed a kártyát és ott az érintetlen boxod !
-
Beni2360
félisten
válasz
Shingen #18267 üzenetére
Már elég régen vásárolunk onnan és itt a topikja segítséget tudsz majd kérni. Rendesek nem csinálnak nagy ügyet ha valami nem stimmel.
-
adi1234
tag
válasz
Lacielvtárs #18252 üzenetére
Az Le olyan mint az android , maga az operációs rendszere a gépnek .
Természetesen ne az eredeti androidot írd felül hanem egy sd kártyára tedd fel a LE-t itt következmények nélkül lehet tesztelgetni .
-
Shingen
addikt
válasz
interstate76 #18269 üzenetére
Köszi, most egy kicsit megnyugtattál.
-
Shingen
addikt
válasz
darvinya #18247 üzenetére
Pedig ezt az eladót ajánlotta egyik srác ezen a forumon és állítása szerint többen vettek ettől az eladótól és nem volt vele gond.
Remélem nem csesznek át.
Ezek után kíváncsi leszek mit kapok majd.
Főleg, hogy ezt az oldalt most használtam először az ebayt már ismerem, zha ott rosszat küldenek tudom hl lehet reklamálni, de itt nem. -
Technoman
őstag
válasz
Lacielvtárs #18265 üzenetére
Joshi
Ugyan már, nem is úgy vettem, mintha támadnál. Úgy látszik kicsit szenvedélyesebben sikerült az érvelésemCsak -mint tudatosabb vásárlóként- ez a hülye fogyasztótársadalom már kezd az agyamra menni.
Szerintem nem a "vason" fog múlni a dolog, hanem majd a "szoftveren"
Én most megvettem egy -relatív drága- boxot (Minix Neo U1) és ezt pár évig szeretném használni. Ennyi.ELACielvtárs
Neked a sima V10-esed van, "bővített" változatban (hogy filmes hasonlattal hagy éljek
Teszi a dolgát + 3éves garival, s mint kiderült, komoly supporttal is rendelkezik. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Technoman #18257 üzenetére
a gyári droid van rajta, amit meg tudtam nézni, és azt írta hogy 6.0.1.
az is biztos hogy 8 GB ram van benne, mert szavad helyként, 4,03 GB-ot jelenített meg
egész pontosan ezt vettem.
[link]
de hamarosan lehet legyilkolok rá egy aida64-et hogy még is mi van benne pontosan -
gamerhun
csendes tag
Azert arra kivancsi leszek hogy mikorra sikerul kszaq-nak olyan jol hasznalhato es stabil LE-t varaszolnia az s912-re, mint most az s905(x)-en, ahogy olvasgatom eleg jo uton halad. Akkor majd lehet h kivancsisagbol beruhazok majd egy olyan boxra is.
-
Joshi
titán
válasz
Technoman #18260 üzenetére
Semmi oktató jellegű nem volt a mondandómban, egyszerűen csak annyit szerettem volna mondani, hogy az S905 egyre inkább "hiánycikk" lesz. Jelenleg ez azért gond, mert az Amlogic az LE-vel van "promózva", és valljuk be hogy azzal a leghasználhatóbb.
"A HDR-röl meg addig ne beszéljünk, amíg nem lesznek ilyenek fent tömegével, a már említett oldalakon."
Ezt a kérdést elsőre inkább a megjelenítő oldaláról közelíteném meg, ez olyan mintha lenne egy V2-es rakétád, de csak 10m-en belül van lehetőséged kipróbálni.A mi esetünkben a rakéta a médialejátszó.
-
Technoman
őstag
Joshi, ebben természetesen igazad van, a fejlődés - és ezzel együtt a fogyasztótársadalom etetése- természetesen nem állhat meg(le)
DE, mivel is fog kézzelfoghatóan többet kapni egy átlagos torrentező 905-ös user, a 912-vel szemben? Mert hát valljuk be, 90%-ban erre a célra vásároljuk ezeket a cuccosokat (attól a 0,0001%-tól viszont most kérek elnézést, aki perverz módon, CSAK a "jogtiszta" családi fotóit nézegeti ezeken a boxokon)?
A "magos" oldalon még a h.265-ösek is tiltva vannak (ill. staff engedélyhez kötöttek), az "aszfaltos" oldalt nem igazán használom, de az sem lehet nagyon engedékenyebb/fejlettebb ez ügyben.
A különböző videó Codec-kek, melyeket a 905-ös nem tud (pld VP9) megint nem releváns. A HDR-röl meg addig ne beszéljünk, amíg nem lesznek ilyenek fent tömegével, a már említett oldalakon. Az 5x kontra 6.x/7.X droid op megint nem lényeg, mert itt a nagy többség LE-n néz filmeket.
Szvsz még évekig kurrensek maradnak a 905-ösek.Persze a fentiek, csak az ÉN nézeteimet tükrözik, az ÉN felhasználási szokásaimmal egyetemben.
-
nimfas
addikt
válasz
mayday00 #18213 üzenetére
Szia...
Nem kell hozzá semmi program, windows CMD ablak:
"Bring up the command prompt. Easiest way is to go to the Start menu and type in “cmd” in the search box and hit enter.
In the command prompt window, type “diskpart”. That will launch another window with a DISKPART> prompt.
Type “list disk” to find out which disk your USB drive is. It should be pretty obvious from the size of the disk. If it’s not, alternatively, you can search “Computer Management” under the Start menu, and then click on “Disk Management”. You should see something that says “Disk 1 Removeable” or something similar.
Once you know which disk you want, in the Diskpart window, type “select disk 1” (or whatever number your thumb drive happens to be assigned to). Diskpart should tell you that this is now the selected disk,
Type “clean”. This will get rid of all the old information on the disk, as well as any partitions. Diskpart will tell you when this has succeeded.
Type “create partition primary”. This sets up the new partition (one big one instead of a small one) for the drive.
Type “select partition 1” to select the partition you just created.
Type “active” to mark the selected partition as active.
Type “format fs=ntfs quick” to format the drive. This may take a few minutes depending on the size of the drive.
Type “assign”.
Type “exit” to leave the Diskpart program."Nekem bevállt
Forrás: http://nlb-creations.com/2013/01/17/removing-partitions-from-a-usb-thumb-drive
-
Joshi
titán
válasz
Technoman #18257 üzenetére
Szinte biztos hogy az S905 idővel ki fog kopni(már folyamatban van), tökmind1 hogy valamelyik gyártó hegeszt rá 6-os Androidot. A jövő az S912, de lehet hogy lesz egy újabb soc amire már érdemes lesz 6-os, vagy akár 7-es Androidot tenni.
Az LE meg ettől teljesen független fejlesztés, szóval vagy lesz vagy nem lesz. -
Technoman
őstag
válasz
Lacielvtárs #18252 üzenetére
ELACielvtárs
Nem tudom mit futatsz rajta. Ha LE-t, akkor teljesen minegy, hogy milyen droid op van rajta.DoItYourself
Na ez az, ezéert is csodálkoztam, hogy kiadták rá a hatost.További érdekesség, hogy a cég fb-jén sem tesznek róla említést.
ELACielvtárs nem lehet, hogy inkább V10 Pro-d van, a sima helyett és elírtad azt az 1 GB RAMot??Frissítés: Ez igen, le a kalappal a Venztech előtt
Most nézem, a "filléres" lejátszójuk, a gyári honlap szerint, már 6.0-val és KODI 17-esel kapható (eredetileg 5.0 és KODI16 Jarvis volt)
-
darvinya
titán
válasz
Lacielvtárs #18254 üzenetére
Hát…valószínűséggel nincs, de érdekességként felajánlja BT megosztásnál, viszont Beállításokban nincs BT menü.
-
-
darvinya
titán
Van egy univerzális távirányító (girós).
Melyik autós játék működik vele?ELACielvtárs
Kintről rendeltem, de kicsit megszívatott, mert leírásban T95N MX Pro-t írt, aztán T95N M8s Pro-t küldött.
Nagyrészt stimmelt leírás(droid 6, 2/8), de BT nincs ami miatt ezt vettem.
Persze visszafizette volna árát, ha visszaküldöm, csak akkor igencsak buktam volna mindent.
Vette USB BT-t, de azzal nem csinál semmit. -
adi1234
tag
válasz
Lacielvtárs #18248 üzenetére
Pedig simán verethetnéd neki !
-
Technoman
őstag
válasz
Lacielvtárs #18248 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a "simára is már kiadták, a hatos droidot? (ezek szerint van rá korrekt support)
Ezzel kezdtem, a droidos ismerkedést (a mai napig megvan vésztartaléknak) Nem tudok rá rosszat mondani. Amit tud -bár sajna, az nekem már kevés-, azt tisztességesen tudja. -
Beni2360
félisten
válasz
Kacsakirály #18186 üzenetére
Mert nem tömörítetted ki a zip fájlt.És azt akarod felírni, nem az első ilyen tévedés -
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
GT1 / LE alá honnan tudom leszedni a legfrissebb Transmissiont?
Nem találomitt bénázok vele.
-
dugesz77
őstag
válasz
trinitronka #18240 üzenetére
Ha remekül működik,örülj neki. Ha téged ez maximálisan kiszolgál nehogy felrakj bármit is.
Mi meg páran hobbiból elbíbelődünk az LE-vel. Ez a hóbortunk. Ne foglalkozz velünk. -
blakey
titán
válasz
trinitronka #18212 üzenetére
Akkor neked olyan dtb kell ami így kezdődik: gxbb_p200_2G_100M, azt meg majd meglátod, hogy azon belül melyikkel működik megfelelően.
(#18229) darvinya
a gyárilag azt jelent, hogy a márkához illeszkedő fork van fent vagy az amelyik a Store-ból telepíthető csak még egy-két idióta TV Addons is rápakolnak? Mert akkor beszélünk "gyári" Kodiról ha valóban van hozzá illeszkedő változat, de az olcsó boxokra nem jellemző, hogy lenne inkább előre telepített Kodi van ami kb. semmit sem ér, persze ha szerencséd van akkor némileg működik és akár elegendő is lehet, tehát ha neked megfelel akkor oké, de egy igazán jól működő kodihoz kéne hasonlítanod és akkor látnád, hogy mi a különbség. -
junkpod
veterán
válasz
Kacsakirály #18191 üzenetére
LibreElec logonal kell elengedni.
-
törölt tag
válasz
trinitronka #18223 üzenetére
Milyen partícionálókkal próbálkoztál? Nem hagyták benne a meghajtó MBR -jében a boot flaget? Linux alatt, Gparted -del szoktam partícionálni.
-
trinitronka
tag
Ezt akartam írni ,ha kell az LE nem tud vele mit kezdeni ,meert ha így particionálja nem fog elindulni az LE. Ha nem kell akkor simán pendrivot lehet particionálni.Amit észrevettem 3 USB-n is LE telepítés és törlés particionálás után bármit csinálok ,bármilyen programmal az atuómbam az FM transmitter nem hajlandó felismerni egyik USB-t és SD kártyát sem amire LE volt írva
-
cof
veterán
válasz
changer1979 #18220 üzenetére
-
cof
veterán
válasz
changer1979 #18215 üzenetére
Nincs összefüggés. S905X-ed van, ehhez megfelelő dtb-t válassz.
-
kicsi007
tag
Sziasztok!
Mint már korábban írtam, február elején vettem a gearbest-ről egy [NEXBOX A95X - B7N Dolby Digital Receiver TV Box - 2GB + 16GB EU PLUG ]
-os vátozatot:Az elején még a gyári android rendszerrel használtam,de elkezdtem kipróbálni a különböző LE verziókat.
(A reset gomb az AV csatlakozó mélyén lapul!!)Közben a rokonságnak is megtetszett a box, így közben nekik is rendeltem ebből a 2/8 változatot, így összesen 3 darabot kellet ebből a típusból rendelnem:
[NEXBOX A95X - B7N Dolby Digital Receiver TV Box - 2GB + 8GB EU PLUG ]Jelenleg mindegyik lejátszón LE fut (Három lejátszón a 8.0-8.0.0c.verziójú, a negyedik pedig az április 8-án kiadott devel verzió).
Körülbelül 2 hónap használat után azt kell,hogy mondjam, hogy minden szempontból meg vagyok,vagyunk vele elégedve. Az MS repo tartalmainak használatához tökéletesen megfelel. A hozzá adott távirányító tanítható, mindegyiket sikerült az adott TV-hez betanítani. A távirányítóra rá van írva tanítás menete. (ez szerintem mehetne az összefoglaló 14h pontjába).
De mivel nálunk a box a TV felett van elhelyezve, elegem lett a folyamatos pontos célozgatásból, az ágyon fekve a TV-vel szemben,egy idő után kényelmetlen volt.
Ekkor berendeltem egy ilyen légegeret az AliExpress-ről, ami kb. 1 hónap után meg is érkezett, nagyon bevált, mivel ez is tanítható,világit, s kb. 3600 Forint postával:Valamint,ha valaki szeretné használni a gyári android rendszert,esetleg frissíteni,akkor itt érdemes szétnézni,olvasgatni:
Most kap az összes tipusú NEXBOX egy nagyobb frissítés csomagot. DE, akinek 2/16-os változat van,az figyeljen oda, mert nem mindegy,hogy melyik WiFi chippel szerelt a box!!!! (settings--build number) Jelenleg a 9377 WiFi verziójú érhető el az oldalon). Elvileg a frissitésnek OTA-n kellene érkeznie, de ha nem, s valaki manuálisan szeretné frissíteni, az is le van itt írva, hogy,s miként!!
Részemről a NEXBOX az ajánlott kategóriába tartozik!!
Mindenesetre vettem kedden egy MINIX NEO U1-et is, annyit olvastam róla, hogy milyen jó
.
S itt szeretném megköszönni blakey-nek a segítséget!!Hát, a NEXBOX-al sem volt semmi bajom, de ennek az androidja is teljes mértékben használható.
Illetve ma feltettem az LE 8.0.1f verzióját, még nézegetem,tesztelgetem. A második devel verziónál (04.15) nekem is előjött az a hiba,hogy a filmek végén kb. 30-40 másodpercre mintha megfagyott volna a rendszer, LE 8.0.1f alatt még nem néztem..Hirtelen ennyit volna
-
changer1979
csendes tag
Sziasztok.
Valaki világosítson fel legyen szives. A napokban kaptam egy Venz V10-est. S905 és android 6.0.1. Mindenütt azt olvasom, hogy a ezek android 5.0 kütyük. Az LE viszont nem indul sehogy sem. Van összefüggés?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Van egy microsd-m, LE-van rajta. Formázom, de mindig 511mb marad rajta. Amúgy 8gb-os a kártya. Mit kellene tennem, hogy újra lássa a számítógép a 8gb-ot? Vagy végleg elveszik ilyenkor a fennmaradó rész?
-
trinitronka
tag
válasz
Kacsakirály #18191 üzenetére
Elnézést ,minden amit eddig írtam stornó,mégesm egyforma boxunk van ,így mást kell letölteni.
Az én boxom M9Spro 2GRam 16Gb ROM
-
blakey
titán
válasz
trinitronka #18209 üzenetére
Ez vagy egy másik? Sajnos többféle M9S Pro van, ahogy látom.
-
blakey
titán
válasz
trance89 #18206 üzenetére
Én értem, de nincs gondom és nem vagyok abban biztos, hogy amikor nálad jól működött valamelyik builddel akkor ott volt-e normális frekiváltás vagy sem, mert ugye azt állítod, hogy valamelyiknél jó, viszont elég sok olyan LE 8-as build volt ahol a 23,976-os anyagokat 24 fps-sen játszotta le, és azon beállítottad és minden frankó volt viszont az újak már mindent a megfelelő fps-sen tolnak, tehát neked 23,976 fps-sen és akár 24 fps-sen is be kell állítanod, hogy jó legyen, de a helyedben az összesen végig mennék.
-
cof
veterán
válasz
trinitronka #18203 üzenetére
Ok. Kacsakirály-nak S905X van ahogy írja, akkor neki ez kell amit linkeltem. Ha Android 5.1 akkor S905, ha Android 6.0 akkor S905X.
-
trance89
őstag
válasz
blakey #18202 üzenetére
mindenkinek más az ízlése, egy 43"-os tv-n nem kis szemmunka 2,5-3 méterről olvasni a szöveget a kép aljáról és még odafigyelni a képi mozgásokra is, más a helyzet ha nagyobb távolságból nézed a tv-t, nálam és az egész családban is már évek óta a 900-as feliratmagasság a legideálisabb
a freki beállításokkal tisztában vagyok de mivel a 1,5 terányi videóanyagaim 99,9%-a 23,976fps ezért nincs nagyon mivel szórakoznom -
blakey
titán
válasz
trinitronka #18203 üzenetére
Elárulod végre, hogy milyen boxod van?
(#18204) darvinya
Mivel tudom, hogy mire képes Android alatt a Kodi Jravis, Krypton így bátran kijelentem, hogy ha a Storeból telepíted akkor nem tudja felvenni a versenyt az LE-vel és semelyik másik Kodival Windows, Linux, macOS rendszereken lévővel. Ha a géphez gyárilag "fordított" Kodi fork fut, ZDMC, Minix XBMC, stb akkor sokkal jobb a helyzet, de még mindig nem tökéletes.
Nyugodtan tesztelheted, legalább ismerkedsz a dolgokkal, de számomra Android alatt a Kodi egyelőre nem nyerő semmilyen szempontból. Túl sok a kompromisszum. -
darvinya
titán
válasz
blakey #18199 üzenetére
1. Nem ismerem
2. Nincs rendszer amin ilyen hangot feldolgozza (Tv Samsung B530 van csak)
3. Nem vettem észre akadást, lassúlást, hangcsúszást
4. Igen pontosan
5. Eddig órát láttam
6. Tv nem jól bánik ezzel, emiatt nem is használom
7. Eddigi mkv, avi, mp4-et vitte, de van még pár formátum amin tesztelhetem, csak idő kérdése
8. Mint írtam
9. Nem vettem észre után futást gyors jeleneteknél
10. Itt azért sötét dolgok mosodnakDe nemsokára lesz időm, és akkor nekiállok nagyobb tesztre.
Box T95N Mini M8S Pro 2/8Gb Android 6.0 -
blakey
titán
válasz
trance89 #18200 üzenetére
Nem, mert gyári értékekeken használom, teljesen jó helyen van gyárilag illetve ha valamit beállítasz akkor sajnos minden frekin be kell állítanod nem elég csak 23,976 fps-en, pl.
Szerk.: Legalább olyan képet tegyél fel ahol nem látszik a release cím, stb., nem túl egészésges.
-
cof
veterán
válasz
trinitronka #18184 üzenetére
Rossz dtb-t használsz, S905X-re a gxl-es kell a p200 sima S905-re való. Ez kell neked: [gxl_p212_1g.dtb]
S905X: Device trees for these boxes start with gxl. You can leave a tree that is already present on SD card (fresh install only) or choose one according to your RAM amount.
Meg Kacsakirály-nak is, valószínűleg ezért nem tudod bekapcsolni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest