-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
rebelinside
Azt kéne eldöntened, hogy a szerzeményeidet archiválni akarod, vagy pedig 1x megnézed oszt' csá!
Ha az első, akkor azért sajna, meg kell szenvedned. Nem tudok olyan progról, ami ezt megcsinálja helyetted, pedig aki nálam nagyobb katalogizáló bubus, az már festi magát.
Én azért is imádom a KODI-t , mert mindent meg lehet vele csinálni. Nem egy sorozatomnál a "különkiadásokat" is tudja kezelni (pld.: a Stargate SG1-es két külön film) Ilyeneket egyik konkurencia sem tud csinálni.gg72
Mivel "minden, mindennel összefügg", volt róla szó, hogy pld sok embernek azért is akadt, ha nem a gyári skint használta (ez ugybár a 7.-nél a Confluence, a 8-asnál meg már ez az új Estuary, ha jól tudom)
Náéam most a 012J van bekötve, azon Aeon fut (úgy látszik, a 7-esn engedékenyebb)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gmail
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!