- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #34496 üzenetére
Egész addig amig élvezhetetlen nem lesz,nem 4Kra valók ezek a vgak még... 1440p relevánsabb szerintem,esetleg a 3440is...de hogy 4Kban most 31 vagy 32fps,olyan mindegy mindkettő játszhatatlan szerintem pcn.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz huskydog17 #34495 üzenetére
Akkor 8K-ban megvan a TI, ez jó hír, csak a felbontást kell növelni és nem is olyan gyenge az a kártya.
-
huskydog17
addikt
No Man's Sky Next (v1.5) Benchmark
Vega64 a GTX1070 tempóját hozza 1080p-ben. Feljebb haladva felbontásban egyre kevesebb a CPU limit, így 4K-ban a Vega64 beéri a GTX1080-at.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert működött az NV-nek is a HDR SDK-ja. Ezért nem értem, hogy miért álltak le vele. Az tisztán látszik, hogy a Microsoft szabványos HDR-je nagyon köhög. Ezt már akkor lehetett sejteni, amikor az Xbox One konzolokba nem a saját megoldásukat, hanem az AMD Photonját tették be.
Felesleges AMD vs. NV hitvitát csinálni ebből is. Ez csak HDR. Jelen pillanatban nem sok haszna van a mai panelekkel. A tipikus ANSI kontraszt a legtöbb kijelző esetében 10 stops, de maximum 12, és ehhez igazából még nem kell HDR. Maximum az a selling point, hogy bizonyos kijelzők ki tudják rakni a direkten tone mappingolt képet, így azt láthatod, amit a fejlesztő akart. De ezt igazából el lehetne érni szabványosan is, az egész csak egy fixen specifikált szoftver a FreeSync 2 HDR mögött. Valószínű, hogy a FreeSync 2 HDR összes, ma még abszolút egyedi tulajdonsága szabvány lesz olyan 2-3 éves távlatban, akkor már felnőnek a feladathoz a kijelzők is, nem csak ANSI kontrasztban, hanem pixelszintű vezérléssel, stb. Úgy már lesz értelme magának a HDR-nek is.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Egon
nagyúr
Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy a Mass Effrect Andromeda-ban miért nincs semmilyen számottevő lassulás (sőt: pont az ellenkezője jön le a mondandódból, ugyanis a technoblablád alapján minden játékban hátrányt kellene szenvedniük az nV kártyáinak) - de hát tőled csak olyan forgatókönyveket meg sugallatokat lehet olvasni, amik alapján az ecceri ember sikítva dobná el negyedáron az nV kártyáját, és rohanna AMD-t venni, akár duplaáron (ha nem gondolkodna)...
Nem muszáj válaszolnod (sőt)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A driver gyakorlatilag kizárható. Itt egyre inkább a szervizkönyvtárak HDR SDK-ja a kulcs. Még 2016-ban írtunk is róla, hogy első körben ez nem lesz szabványos. [link] - Az AMD-nek van a Photon SDK-ja, ami az AGS-en keresztül kezelhető, míg az NV egy házon belüli SDK-t csinált anno. Na most a probléma ott lehet, hogy a Photon SDK-t az AMD folyamatosan fejleszti, hogy megkerüljék a Windows HDR pipeline-t, míg az NV az egészet ráhagyta, és inkább a Microsoft szabványos környezetét kezdték el támogatni, így viszont a saját környezetük mögül kivették a pénzt, vagyis nem fejlődött tovább. A Windows gyári környezete viszont nem tűnik acélosnak, tehát hiba volt így dönteni, de vissza már nem lehet menni a múltba, segíteni kell a Microsoftot, hogy jó legyen a szabványos környezet is. Ebből még mindig nem lenne gond, csak az AMD berakatja a Photon SDK-t mindegyik HDR-es játékba, szóval ők addig meg tudják kerülni a Microsoft HDR-jét, amíg a redmondiak meg nem oldják a problémákat. Az NV ezt a leállított fejlesztések után nem tudja megtenni, újraindítani pedig felesleges, hamarabb megoldja a problémákat a Microsoft. Azt persze nehéz megmagyarázni, hogy a HDR SDK-jukat miért állították le, gondolom az oda szánt pénzt valahova át kellett csoportosítani.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Egon
nagyúr
válasz #45997568 #34484 üzenetére
Végigolvastad a cikket?
Egyelőre nem tudni az eltérések és a különbségek pontos okát - természetesen elképzelhető, hogy driverszintű jelenségekről van szó, amelyek kisebb frissítésekkel javíthatóak. Az NVIDIA által is felkarolt Mass Effect Andromeda esetében mindenesetre nem jelentkeznek ilyen különbségek.
Fordított esetben már szólna a kórus, hogy kötsögenvélefitzetteafejlesztőket...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Erdei88
veterán
válasz Petykemano #34479 üzenetére
PótLake....
-
Crytek
nagyúr
válasz Petykemano #34479 üzenetére
AMD meg lehozza Ryzenbe a 32 magos ripper feriket....azt lesz itt minden csak nem rip...
Next PC Upgrade: 2022
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Petykemano #34475 üzenetére
Mert nyolcmagos. A motorba építettek deferred contextet, de csak NV-n aktiválják, viszont így az NV driver máshogy viselkedik, mint az IC manuális többszálúsággal. Az AMD utóbbit használja, vagyis a magok számának növelése valós eredményhez vezet. Az Intel IGP-i is az utóbbit használják.
A következő generációs GeForce parancsmotorjából már rengeteg aktuális funkciót kivágtak, és az általános data path-ok szélesebbek, így az sem igényel majd specifikus optimalizálást a skálázódáshoz, vagyis ott is mehet majd az általános kódút.
-
Petykemano
veterán
válasz wjbhbdux #34471 üzenetére
Ez egy elég érdekes benchmark. Pár beállítást néztem:
- 1800X és 2700X esetén jobban megy a Vega, mint intel procival.
- 2700X+vega jobban megy, mint intel proci+nvidia vgaproci rangsornál is, ha alapértelmezett 1080Ti-ről átváltok vega64-re, akkor legjobb eredmény a 2700X-é és jobb, mint az 1080Ti bármilyen procival.
Itt biztos, hogy valamilyen hiba van a mérésben, vagy hard fps cap, vagy rosszul használja a procit. Ezek így elég fals eredmények. Rosszul mérték, vagy rossz, nem kellően driverrel. Olyan nincs, hogy
egy Corolla nem indulegy intel/nvidia nem vezet.Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
törölt tag
válasz Petykemano #34472 üzenetére
Ez azért így nem korrekt mert ha az nv mondjuk Laborghini akkor a Régebbi (ATi) Radeonok bizony Ferrarik voltak.
Pl: az én Ati Radeon (Sapphire 5870 Toxic) kártyám akkoriban kettéhugyozta az Nvidiat. Röhögtem sokat az nv tulajokon akkoriban. Sajnos számomra még mindíg az a teljesítmény/minőség a Benchmark.
AMD lerak az asztalra egy ilyen kártyát és még aznap eladom a gtx-et.[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
válasz #59036672 #34470 üzenetére
Nem lesz ilyen.
Persze tudom, hogy nem innen indult, de jelen állapotában ez olyan mintha azt kérdeznéd: a Suzukiból mikor jön olyan sportkocsi, mint a Ferrari, vagy Lamborghini? (Persze nem azért, mert mintha azt akarnád megvenni, csak ha a Suzuki gyártana egy legalább olyan jó sportkocsit harmad annyiért, akkor a Ferrarit is megvehetnéd feleannyiért)
[ Szerkesztve ]
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
AMD-től mikor jöhet a Radeon kettéhugyozza edisőn?
-
Televan74
nagyúr
Valakik eléggé sokat invesztálnak a Cryptokba.Lesz itt még meglepetés mire jön az új széria.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
imi123
őstag
válasz Petykemano #34459 üzenetére
Nem ám.Főleg újan 70-ért.
A Zotac logó az 1070-esemen most is pirosan világít.Nosztalgia.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Puma K
nagyúr
válasz Raggie #34439 üzenetére
Bele vau helyett, inkább neked kellett volna használni a keresőt és akkor tudhatnád, hogy az a kép és egy pár másik is már a neten kering egy pár napja.
Továbbá a fórumtárs rendszerint úgy linkel valamilyen mérést-képet, hogy forrást nem jelöl meg még 2018-ban sem.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
válasz #45997568 #34441 üzenetére
Nálam a GTX 1070 Ti képminőségével semmi gond, a DP bemeneten kifogástalan a képminőség. A színek és a kép megjelenitése jó, pedig a drivert sem kellett ezért teljesen feltúrnom. Egy-két kötelező alapbeállitásomat elvégeztem a driverben, de a HDR-t nem próbáltam. Régen az AMD szintén ilyen jó volt, majd a Catalyst driver megszüntetésével találtam néhány kivetni valót az új driverekben, vagy az RX 470 kártyámban... Az erősebb fehéret nem engedte állitani és a képet agyon szűrőzte, amit viszont a driverben sem tudtam megfelelően korrigálni. Aztán valamelyik Crimson diver verzió valamennyire még megfelelő volt, de a játékokban meg akadozott, ezért váltottam végül át Nvidiára. Természetesen itt is volt már olyan driver ami a filmnézésre nem vált be, viszont most egy ideje nem találtam szükségesnek a driver frissitést.
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz #45997568 #34441 üzenetére
Ezzel egyetértek, mint nagy nyomdák szabványnak megfelelő színkalibrálásával foglalkozó (nagyon jó szakmai ártalomból eredő színlátással rendelkező) emberke. És nem csak a színek, de a textúrák maguk is minőségbeli különbséget mutatnak. És mondom ezt úgy, hogy párhuzamosan is volt mindenféle kártyám és jelenleg NVidia kártyám van, mert magam is a teljesítményért beáldoztam a minőséget.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
törölt tag
válasz #59036672 #34436 üzenetére
Persze, Ti teker mintha muszaly lenne, am tanult kollegank a 1170-hez hasonlitotta a Ti-t, nem a Vega-hoz a Ti-t
Amugy meg mindig tartom, a szinek szokkal szebbek a Vega-n (AMD-n), egyszeruen az NV drivereben barmit allitok nem eleg jo, Win alap, NV alap, tologatom a csuszkakat... A driver is kritikan aluli, ha NV kezeli a szineket olyan dolgokat csinal neha hogy hajam eldobom. Majd kap egy Win reinstallt meg uj drivereket es megnezem ujra. HDR kuka, ha atjossz megmutatom mirol beszelek
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - Régebben is volt már HDR teszt, és akkor is ugyanez az eredmény jött ki. Ráadásul ott mindent megegyezőre állítottak.
Úgy néz ki, hogy itt a HDR pipeline a hunyó. Az AMD sokat nyer azon, hogy saját pipeline-t írtak, és nem a Microsoftét használják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindenki azonnal dobála el az 1080TI-jét vége van a világnaaak.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ilyenkor be kell állítani a 60 Hz-et. A tesztre vonatkozóan úgy sem számít. Persze a HDR sem, a Windows pipeline-jának annyira lilás hatása van, hogy rosszabb lesz az egész, mint az SDR.
[ Szerkesztve ]
-
Loha
veterán
Írják is a ComputerBase-en, hogy az SDR tesztek tömörítetlen RGB (4:4:4) színtérrel készültek, a 10bit HDR-hez meg valszeg a DisplayPort sávszélesség limitje miatt (a 4k 10bit HDR 120Hz-hez kevés a DP1.4 RGB-ben) veszteséges színtömörítést (YCbCr 4:2:2) állítottak be a driverben:
"SDR-Spielen nutzt der Monitor den RGB-Farbraum bei 8 Bit, in HDR YCbCr mit einer Farbunterabtastung von 4:2:2 bei 10 Bit. Die AMD- und die Nvidia-Grafikkarte wurden entsprechend im Treiber konfiguriert."
és valszeg ez a színtömörítés okozza a teljesítményveszteséget, a GTX 1080-on többet mint a VEGA-n.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahhoz, hogy ez számítson FCAT-tal kell mérni. A presentek közötti mérésnél ezek a beállítások nem módosítják az fps-t.
Nem valószínű, hogy ez egy driverhiba. Az lehet a gond, hogy az NV a Microsoft HDR pipeline-ját használja, míg az AMD mindenhova berakatta a saját natív pipeline-ját. Tehát a Microsoft pipeline-jának többletterhelésétől menetsülnek, mert megkerülik az egészet. Nem véletlen, hogy a Microsoft Xboxon sem a sajátját, hanem az AMD HDR pipeline-ját használja. Lényegesen jobb, mint amik ők összehoztak. De OS frissítésekkel ez helyrehozható, vagy az NV-nek is szüksége lenne egy natív pipeline-ra, amit aztán a fejlesztők beépíthetnek. Igazából az a fő kérdés, hogy miért nem fejlesztettek ilyet alapból.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz s.bala31 #34424 üzenetére
Update, thanks Nizzen for the hint. The performance loss is likely due to the way NVIDIA converts RGB to reduced chroma YCbCr 4:2:2 in HDR (we discussed that previously here) which was used for HDR testing. If they used 4:4:4 or RGB, the performance would be the same as SDR. Considering GSYNC Ultra HD monitors bog down to 4:2:2, this looks the be the most plausible explanation.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
s.bala31
őstag
Nem tudom volt-e már, 4K HDR teszt
[link][ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Raggie #34422 üzenetére
Arról volt szó, hogy melyik CPU-nál nincs IGP
Ezekben pedig nincs 2012-től kezdve napjainkig megjelenő és ebbe a családba tartozó CPU-knál.Ha valaki inkább CPU intenzívebb munkát végez, akkor mindegy a megjelenítő milyensége.
Még egy GT 1030 DDR4 VRAM-mal is elegendő ilyen esetben[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Plusz Intel® Core™ X-series Processors 2012-től.
-
-
TTomax
félisten
Hát igen az imént néztem valóban igazad van,bár egy irodai kártyához nem feltétlen kell a gsync.Az hogy néhány ember kipróbálja/ta játszani a bányászláz miatt nem az jelenti hogy ezt a terméket valaha is játékra szánták.
Egyébként gyorsan módosították a speckókat is... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz TTomax #34411 üzenetére
Hivatalosan nem kapta meg sosem. Engedélyezték, de ha valami problémád van a G-Sync+GT 1030-cal, akkor mossák kezeiket. Megmutatják, hogy a specifikációban a G-Sync-re "NO" van írva.
-
TTomax
félisten
Okay hát ezzel az erővel a vásárló azt se tudja hogy 4 vagy 8GB....dehh a GT sosem játékra volt,még a gsync támogatást is csak utólag kapta meg.Ezek masszív irodai kártyák azért.Azért régen is volt ugyanaz a kártya 64/128bittel,vagy GDDR3-GDDR5el.Ha egyértelműen rajta van a dobozon akkor nincs igazán miről beszélni.Egyébként pont az nézi meg hogy mit vásárol aki ebben az ársávban keres.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Puma K #34404 üzenetére
Persze, meg lehet oldani, hogy az ember ne legyen átverve, de hát nem rólunk van szó. Hanem azokról, akik GT 1030-at akarnak venni, mert látták a tesztet vagy szomszéd ajánlotta, stb. Na most az ilyennél megvan az esélye, hogy felezett sebességű VGA-t vesz, hisz utóbbinak is ugyanaz a neve. Etikailag nagyon nincs rendben, hogy ekkora teljesítménykülönbséggel ugyanaz a neve két terméknek.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
PuMbA
titán
válasz Puma K #34408 üzenetére
Magyarországon 1-2k árkülönbség van a kártyák között, szóval ennyi választ el fele vagy kevesebb, mint fele akkora teljesítményt. Az, hogy DDR4 vagy GDDR5, nem tudja egy normál vásárló, hogy mi az egyáltalán, mint ahogy a GT, LP stb. jelöléseket sem.
Az átlag vásárló és én is azokhoz a dolgokhoz, amihez nem értek annyit tud(ok), hogy ha azonos árban vannak, akkor a teljesítményük, tudásuk körülbelül egyforma lehet. És ez lenne a normális.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz DudeHUN #34405 üzenetére
A VGA-nál a gyártót, hűtést és esetleg a VRAM mennyiségét tudja az ember megválasztani. Mást nem.
Míg egy kőművest igénylő munkánál sokkalta részletekbe menőbben lehet meghatározni a kész munka minőségét-küllemét-összetettségét-variáltságát.
Eddig nem írtam le, de szerintem a kőműves példa jelen esetben rossznak mondanám...
Továbbá,
kéthárom webshop-ot megnézve (még FLATRONW hsz-e előtt én is megnéztem, csak közben dolgoztam) olvasható a specifikációknál, hogy DDR4 vagy GDDR5 van-e az adott GTX 1030-cas kártyán.[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Szerintem eléggé meg van különböztetve a két termék a DDR4-es jelzővel.
A kártya ára meg nem feleződhet meg, mert csak a memória változott rajta.
Például itt 13 euró különbség van a két passzív hűtésű kártya között.
Persze ez így egy nagyon rossz ár/teljesítmény arányú kártya, nem is értem mi szükség volt rá (talán a memóriahiány miatt a GDDR5-öt a drágább kártyákon akarják felhasználni?), de ettől függetlenül nem adhatják olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
DudeHUN
senior tag
-
DudeHUN
senior tag
válasz Puma K #34404 üzenetére
Ugyanaz. Nem értesz hozzá és (szakember) más segíségével vagy egy hozzàértőbb tanácsára veszel (rendelsz) egy terméket, ami nem az ami már egy éve, ezért rengetegen (igen boltok egy része sem) nem tudnak a megváltozott specifikációról. Nagyon sok embernek 720p vagy 900p-re elég egy GT1030 kártya teljesítménye. DDR4-el már nem.
Gamer for Life
-
Puma K
nagyúr
Magamból kiindulva azért kutatok a neten adott termékek után, hogy a pénzemért a lehető legjobbak kapjam.
Vagy ha nem értek az adott szakterülethez mert semmilyen rálátásom és tapasztalatom nincs, akkor mástól kérek segítséget. Leginkább olyantól akiben megbízok és tudom, hogy jártas az adott területen.
Így minimalizálom az átb@szás esélyét. Ha meg valami nem kerek azzal amit vettem, akkor visszaviszem.
A gyártó a specifikációknál részletezi az adott terméket.
Aki tud olvasni annak ez nem lehet akadály.Amit most írtál azzal kapcsolatban az jut eszembe, mikor egyik ismerősöm ismerőse nem értette mi a különbség a szimpátia és az empátia között... amit te is említesz, az két különböző téma.
Az egyiknél egy kész terméket vásárolok.
A másiknál pedig egy szakembert bízok meg egy adott munka elvégzésével aminek a milyensége az ő tudása alapján lesz olyan amilyen, és nem csak és kizárólag az általa használt anyagoktól függ a végeredmény.
Így van
-
DudeHUN
senior tag
válasz #00137984 #34401 üzenetére
Azt vágod, hogy sokszor a számítógép szakboltokban sincsenek tisztában a dolgokkal, amikor kérdezel valamit? Mostanában meg ez hatványozottabb, hogy mindenhonnan hiányzik a munkaerő így egyre több ilyet vesznek fel. Gondolod, hogy amikor a webshopon nincs jelölve, hogy DDR4 vagy GDDR5 majd élőben tudni fogja az arc? Vagy egyáltalán megnézi a doboz mielőtt eladja? A szülő meg anyázik otthon, hogy az új kártya sem viszi rendesen a gyereknek a Fifát 30 ezerért...
Gamer for Life
-
törölt tag
GTX 210, GTX 240 (DDR3), a GTX 710, GTX 730 (DDR4) szintén ennyire minimál hardveres errőforrást kinált. Multimédiás felhasználásra vagy irodai gépekbe (30-40W fogyasztás) vesznek ezekből az olcsóbb kártyákból. A videókártyák dobozán láthatóan fel van tüntetve a 2-4GB DDR3-DDR4 videómemória, és a specifikáció szerint lehet találni 2GB-os GDDR5 GTX 730, GTX 1030 kártyákat nem olyan sokkal drágábban. A GDDR5 miatt 48GB/s sávszéllességet nyújtanak, de még ezenfelül a GPU-n az a 384 Shader napjainkra már nem sok mindenre jó. Játékra a 128bit, 640 shader, 112GB/s sávszéllesség miatt a GTX 1050 jobban ajánlott, de most 20ezer forinttal drágábban is kapható. Igaz nem mindenki vágja a témát, de ha ennyire fapados a tudása akkor kérje ki mások véleményét vásárlás előtt. Ha meg nem szándékozik valaki egy új videókártyára a 35ezer forintos ársávnál többet kiadni, akkor legalább a dobozon jól kiolvasható információ szerint a GDDR5 variánsokat vásárolják meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest