Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

Na most már fontos lett a sok vram hogy végre a 1.3 milliós karira legalább rakott több vramot az NV? :D Eddig az AMD adott minden szegmensben kivétel legalsó kateg több vramot vagy egált sokkal olcsóbb kategben. S most elvileg a 9060 is 12-16 gb ot fog adni sokkal olcsóbban. Mint annó az Intel csak ott meg ugye a régebbi procikkal van most gond hogy nem igazán működik jól együtt az amúgy nem rossz Intel VGA. Ott is 12 gb van alsó kategben.

Ja 400 mb al hatalmas :) s vajon majd minden gamenl vagy gamefüggő lesz? Meg Sponsor vagy optimalizálás támogatás lefizetés függő????

Te terelsz mert én a lényeget mondtam hogy mi az ami érezhetően rossz gamingelés alatt.. Stuterring, előtted rajzolja ki a textúrákat (ez nálam is volt már a 2GB os karimnál annó amikor 4 kellett volna már neki s ez ma is megvan 8-12 es kártyákkal az új gameknél), a hirtelen beesées 12-15 fps es gameplayek nagyon jó élmények! Tele a youtube és a google vele szerinted lehet kamu de nem az. Nem az átlag és MAX ról beszélek meg egy szimpla benchmark tesztről. S mint mondottam az NV által fizetett sponsorált gameknél ha a hátukon lávát folyatnak is megoldják majd hogy menjen :)

Új hozzászólás Aktív témák