- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Ez nem csak az eron mulik
Neha en is a falhoz vagnam, de...
Bar ilyen erzesek elofordulnak mas alkatreszekkel/szoftverekkel is, uh...
A kovetkezo generacional nyitottabb leszek, az NV azzal sokat tehetne az ugye erdekeben, ha vegre adna ki nyilt forraskodu drivereket Linux ala.
Jovore meglatjuk, addig en elvagyok, nalam nincs olyan csikozos hiba, nem is melegszik, nem is vinnyog a pumpa (mar) meg nem is az AMD kartya miatt keletkezett az a zold foltocska a Tygon csovon, de gondolom azt mar nem kovetted le
Ja, drivert teszteltek masok elottem, uh meg nem erzek egeto vagyat...
-
törölt tag
Mondok én VR középbeállítás, fejfájás és émelygés nélkül.
Oda hiába gyors valami , a 390 x se jó. (GCN 1.1)
Amúgy nagyon jók az AMD számára a Direct X 12 tesztek van nagy öröm, ezt vártuk.
Eddig azt hittük a Fury Pro a 980 ellenfele erre kiderül a 390X. Korrekt.
A Proval várnék én nagyon egy ilyen tesztet mit tud. -
Laja333
őstag
Hát nem tudom, NV oldalon elég sokáig mantrázták a pre-DX12-es StarSwarm tesztet, ahol a Geforce-ok jelentős gyorsulást tudtak felmutatni. Mindig azt hoztátok fel ellenpéldának, ha szóba került a Radeon DX12-es gyorsulása. Most, hogy NVidia nem gyorsult meg már "nehogy már bármint is elhiggyetek". Ennek azért nagyobb a reprezentatív értéke, mint anno a StarSwarm DX12-nek volt.
-
bombibmw
veterán
Kár, mert én tényleg nagyon várom a felhasználói véleményeket.
Amíg ennyibe kerül, talán még az AMD-sek is inkább a 980Ti-t választják majd.
Az AMD megint megmutatta ezzel az árazással és a varázsszövegeivel, hogy miért tart ott, ahol tart.
Kiadni egy olyan kártyát, horror árazással, ami talán majd a jövőben(DX12) megmutatja az igazi erejét, nem is tudom megfogalmazni, hogy mi volt.
Miért nem adtak ki egy olyan kártyát, ami most mutatja meg, hogy versenyképes, nem 1 év múlva, ha az lesz egyáltalán addigra, mivel lesznek új szériák a túloldalon is. -
Ren Hoek
veterán
Majd fognak, meglátják AOTS-ban sokkal gyorsabb lesz mint 980 Ti és már cserélik is a buta Maxwellt
[Irony off]
Nem amúgy, viccen kívül... Fury AOTS-ban alázni fog minden létező kártyát a sávszél és async miatt. Főleg egy 8 magos procival a skálázódás miatt. Itt szerintem egy FX-el jól mehet majd a dolog... Asszem 64 magig skálázódna rendesen. (Viszont FX-ben meg nincs IGP, szóval a multiadapter is érdekes móka lesz AOTS-nál így) Az más kérdés, hogy egy 2009-es éveket idéző grafikájú RTS-ért senki nem fog Fury-ért rohangálni a boltba.
Esetleg rávilágít, hogy a 2-3 év múlva megjelenő játékokban milyen jól helyt fog állni. (Mikor már a piac is felkészült)
-
törölt tag
Az rossz érzés ha beleéled magad , már bizsereg az ujjad hogy na már csak 2 nap és...
Tulajdonképpen akkor ez olyan hogy megkapja a vevői igényt elküldi a gyártónak visszaigazolja a gyártó majd elküldi a vevőnek hogy OK és kifizeti.
Nincs raktárkészlet. Ilyet akkor bármelyikünk tudna csinálni aki tud kicsit web programozni.
Ez tulajdonképen egy webes igénytovábbítórendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest