Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz MiklosSaS #3121 üzenetére

Nem nagyon tudom hogy lenne e masnak is Ti utan :(

Amire nekem kell eleg. Nem fogod OC King-nek hivni, alapon jar nalam mar regota. Palit-hoz viszonyitva erzetre annak az alap teljesitmenyen van, de az OC tud kulonbseget hozni a Ti javara, foleg low FPS-ben.

En 4K-ban hasznalom csak, ott nem egetvero a kulonbseg, bar azert jatekfuggo is, 5-10%ok mennek ide-oda, ami 2-5 FPS kulonbsegben nyilvanul meg. Ha kikapcsolod a felesleges sallangokat amiket amugy sem hasznalsz akkor 45+ FPS minden jatekban megvan.

Az uj driver friss rendszerre siman felment, hiba nelkul teszi eddig a dolgat, bar eddig sem jelentkeztek nalam olyan csikozos kepek.

Ti-nel talan a magasabb low FPS miatt folyamatosabbnak tuntek jatekok (Witcher, GTA) de erdemes lenne majd kiprobalnom az uj driverrel, valtozott-e valami ezzel kapcsolatban.

1440p-n nem probaltam, de ahogy elnezem zarkozik fel az FX bar Ti utan mas lesz erzetre.

Probald meg azt hogy lemersz par jatekot magadnak benchmarkkal, meg erzetre milyen Ti-vel, aztan rendelsz egy FX-et es megnezed azt is. lesz 2 heted probalgatni es sajat velemnyt alkotni. Ha joban vagy a Scan-esekkel akkor valami biztos megoldhato.

Lehetne jobb is a kartya, a driveres overhead elegge erezheto osszehasonlitva, nekem eleg arra amire en hasznalom amugy is :U

Szaby meri ki rendesen a difiket, o tudna arrol nyilatkozni. Amit Daveoff-al sikerult kisakkozni, a tesztekben mindket kartyat a gyari meghatarozott ertekeken tesztelik, Ti-ket 1000-en 70-es boost-al, nem pedig a mar 1200-1500-as OC-kkal.

Új hozzászólás Aktív témák