Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nem nagyon tudom hogy lenne e masnak is Ti utan

Amire nekem kell eleg. Nem fogod OC King-nek hivni, alapon jar nalam mar regota. Palit-hoz viszonyitva erzetre annak az alap teljesitmenyen van, de az OC tud kulonbseget hozni a Ti javara, foleg low FPS-ben.
En 4K-ban hasznalom csak, ott nem egetvero a kulonbseg, bar azert jatekfuggo is, 5-10%ok mennek ide-oda, ami 2-5 FPS kulonbsegben nyilvanul meg. Ha kikapcsolod a felesleges sallangokat amiket amugy sem hasznalsz akkor 45+ FPS minden jatekban megvan.
Az uj driver friss rendszerre siman felment, hiba nelkul teszi eddig a dolgat, bar eddig sem jelentkeztek nalam olyan csikozos kepek.
Ti-nel talan a magasabb low FPS miatt folyamatosabbnak tuntek jatekok (Witcher, GTA) de erdemes lenne majd kiprobalnom az uj driverrel, valtozott-e valami ezzel kapcsolatban.
1440p-n nem probaltam, de ahogy elnezem zarkozik fel az FX bar Ti utan mas lesz erzetre.
Probald meg azt hogy lemersz par jatekot magadnak benchmarkkal, meg erzetre milyen Ti-vel, aztan rendelsz egy FX-et es megnezed azt is. lesz 2 heted probalgatni es sajat velemnyt alkotni. Ha joban vagy a Scan-esekkel akkor valami biztos megoldhato.
Lehetne jobb is a kartya, a driveres overhead elegge erezheto osszehasonlitva, nekem eleg arra amire en hasznalom amugy is

Szaby meri ki rendesen a difiket, o tudna arrol nyilatkozni. Amit Daveoff-al sikerult kisakkozni, a tesztekben mindket kartyat a gyari meghatarozott ertekeken tesztelik, Ti-ket 1000-en 70-es boost-al, nem pedig a mar 1200-1500-as OC-kkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest