- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
másnak tényleg nem múlt el az rma-tól. megint másnak meg igen. ha annak idején, amikor kezdődött, gariztatod, mostanra már rég megoldódott volna a problémád - vagy így, vagy úgy. ha jól emlékszem, nem én voltam az egyetlen, aki azt írta, hogy feleslegesen szívsz vele, vidd vissza, kérj másik kártyát. nem emlékszem, hogy bárki is azt írta volna, hogy ne vidd vissza, hanem próbáld megoldani egyedül, google barátod és reddit barátnőd segítségével.
azt hiszed, másnak nem romlik el semmije sem? én is gariztattam videokártyát idén, és ha nekiállok az ilyen blackscreenre mondott népi gyógymódokkal való kísérletezésnek, lehet, hogy most valamelyik sarokban állnék kelet felé fordulva fél lábon egyensúlyozva. várj egy kicsit, meggondolom.
[...]
francokat. amikor megvettem, nemcsak a kártyát, fizettem ki, hanem a garanciát is, pont az ilyen esetekért.@gyiku: én ezt készséggel elhiszem, csak el szeretném olvasni az amd-s elsimerést a cherry picked nano szériagyártásról. a retail szériáról, és nem csak azokról a kártyákról, amiket a sajtónak kiadtak. ezekről ugyanis nem kell győzködni, hogy megválogatták őket.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő