Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DioKVP tag Sziasztok! 
 Az alábbi konfignál: i5-2320 (sandy bridge), 8GB HyperX DDR3, Sapphire HD7850 2GB, Corsair CX430W
 melyik lenne jobb beruházás új VGA esetében egy MSI Gaming R9 380 4GB, vagy egy szintén MSI Gaming GTX960 4GB? Feltettem a kérdést a milyen vga-t vegyek topikban is, de igazából egzakt választ nem nagyon kaptam ezért gondoltam megkérdezem a tulajokat is, hogy mik a tapasztalatok.Előre is köszi!  
- 

westlake félisten Jelenelg van két darab Sapphire Pro Duo "itthon" 419.000 + ÁFA-ért. Akit érdekel, annak el tudom intézni. 
 Nem, nem hirdetés és nem akarok kereskedni, csak segíteni próbálok annak, aki esetleg vásárolna.
- 

Takataka csendes tag válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreKb 1 éves CM 600W. Remélem az lesz nem a fury. 
- 

Takataka csendes tag Gpu terhelésnél gép leállás, táp reset is kell újraindításhoz. Elromlott volna egy fél éves fury-x? 
- 

TTomax félisten válasz  #85552128

üzenetére #85552128

üzenetéreRégóta látszik,hogy az AFR vonalat az AMD tudatosan sorvasztja.Nem igazán akarnak ők ezzel már foglalkozni,nem élvez prioritást,és erőforrás sincs elég hozzá egész másfelé fokuszálnak.Jó példa erre a Division CF profilja,amit nagyon nehezen izzadtak ki,vagy JC3é ami azt hiszem el sem készült.Ezt a kártyát sem rohantak kitolni,mert az világosan látszik AFRben kevés a 4GB VRAM,inkább megvárták a VR startját és kitolták rá mint dev cucc,ez a kártya inkább munkára való,de ott is csak speciális helyzetekben. 
- 

#85552128 törölt tag Akkor szeretik ha nVidia GPU van alattuk ? /szigorúan csak a teszt eredményei alapján, de SLI-vel gyakorlatilag teljesen sima frametimeokat kaptak CF mellett meg játszhatatlant. A %-os eredményeknél meg látszik, hogy a skálázódás többnyire náluk is jó. Bár igazából még a single Fury X-nek is van pár nagyobb stutterje aminek nem kéne ott lennie. 
- 

#85552128 törölt tag "Nem is ezekre lett kifejlesztve" Mire ? CF profilokat nem kellett külön a Duo kártyához fejleszteni. Azoknak már - elméletileg - rég készen kéne lenniük a Fury, Fury X, Nano CF konfigokhoz tekintve hogy a legfrissebb játék is 3+ hónapos a tesztben... 
 Márpedig ha lenne normális CF támogatás a lassan egy éve megjelent GPU-hoz akkor a Duo-nak sem lett volna az égvilágon semmi gondja ebben a tesztben. Szóval a "nem erre való" kifogás most nem állja meg a helyét, mert az eredményeknek semmi köze ahhoz hogy miként szeretnék árulni.
- 

#45997568 törölt tag "Sokat esznek" bar...  Hozd! Hozd! 
- 

gyiku nagyúr 
- 

#45997568 törölt tag válasz  daveoff

üzenetére daveoff

üzenetéreCeges szinten 1 milla az nem tetel, otthonra mar mas, de ahol mindenbol a legjobbat veszik ott sem tema. Ezt megfogod, beszereled, rakotod a Rift-et /Vive-t es meg is van a jelenlegi legjobb elmenyed VR-bol. Mivel a Duo PR szempontbol is fontos, minden lehetseges szoftveres tamogatast bele kell szuszakolni ha igy lesz akkor nem lehet panasz ra => CF jobb lesz, aminek orulok ha kijon a Polaris-Pascal, akkor a Nano-t is berakom a korbe. Az uj sorozat nagyot fog guritani ugy erzem, a top kartyak erdekelnek elsosorban  
- 

#45185024 törölt tag válasz  daveoff

üzenetére daveoff

üzenetéreUgy érzem ebbol sem lesz népkártya  
 Amugy ebben a torténetben az az érdekes hogy telepitheted profi kártyának és akkor beregel a Maya meg hasonlo render progikba és kihasználja a gyorsitást foleg ugye VR alatt meg használhatod mezei User kártyaként és akkor a Catalysm drivert kell telepiteni és akkor játékra alkalmas
 De hogy egyutt nem DE MIÉRT NEM 
 Most nem tudom mennyire életszeru ez lehet aki fejleszt VR re 8-10 orát az nem akar szabadidejében egyetlen háromszoget sem látni és inkább fuvet meg fát keres a szemével de nekem picit azért fura ez igy
- 

#45185024 törölt tag Kikerult a Sapphire oldalára is a DUO 
 1000 Mhz 
- 

#45185024 törölt tag Gyerekek ez de érdekes lesz léghutéses DUO 
 A Sapphire és az XFX kapott jogot a Radeon Pro Duo forgalmazására
 A dobozos piacra szánt vízhűtéses modell mellett az OEM partnerek egy léghűtéses verziót is rendelhetnek.
 De hogy a Fury X be nem tudták megcsinálni pedig meddig vártam rá DUOba meg engedik 
- 

#85552128 törölt tag válasz  letepem

üzenetére letepem

üzenetére"Értem, akkor nincs különbség a két gyártó között? az esetleg fel sem vetült a fejedben, hogy annak a két embernek az oculus optikája okozta?" Erre majd térjünk vissza akkor ha lesz normális Maxwell kezelésük és megcsinálják újra a tesztet. És megint nem a különbségről volt szó, lehet, hogy az oculus optikája okozta, lehet, hogy nem. Annyit írt, hogy xy hardver mellett ennyinek volt gondja. Ha végignézel a neten akkor meg VR-eznek mindkettővel miközben a teszt 100%-os buktája után "lehetetlen"... "Nem bizonyítottad a feltevésed, csak kijelented, hogy az akkor úgy is van! " Az ellenkezője sem lett bizonyítva miközben hardver/szoftver szempontjából a legjobbnak volt beállítva. És erre irányult a kérdés, mert ha az AMD-vel is csak tolódik a probléma, de nincs tökéletesen megoldva akkor nesze semmi fogd meg jól ennyi pénzért... Azt mondjuk jó lett volna rögtön az elején beírni, hogy eleve nem jól kezelik a Maxwell kártyákat és úgy születtek ilyen eredmények... "A specifikus kódhoz visszatérve: ha léteznek szabványok." Van VR szabvány ? Mindkét gyártónak saját megoldása van (LiquidVR és Gameworks VR), tehát "alap", hogy foglalkoznak vele. Ha pedig megtehetik, hogy nem ott más "bibi" van, vagy hiányos a sztori...  
- 

letepem aktív tag válasz  #85552128

üzenetére #85552128

üzenetéreÉrtem, akkor nincs különbség a két gyártó között? az esetleg fel sem vetült a fejedben, hogy annak a két embernek az oculus optikája okozta? 
 Nem bizonyítottad a feltevésed, csak kijelented, hogy az akkor úgy is van! Nem olvastam erről tanulmányt, szerintem te sem, így felesleges bármit is kijelenteni!
 Az is megeshet, hogy a gyártó megfelelő hardver adott a célra, de pont x-ből x ember érzékeny volt az optikára, akkor a gyártó a hibás?A specifikus kódhoz visszatérve: ha léteznek szabványok. Ha az egyik gyártónak ez a szabvány nem fekszik annyira, de ő megkér téged, hogy "ugyan már assemblyben végtelen teljesítmény nyerhető". Te megtennéd ? 
 Ha valóban 4-5 hónap az implementálása (peti elmondása szerint), akkor az nem egy kis volumenű meló lehet!
- 

#45185024 törölt tag Majd mondja az Amd hogy az AI az a CPUban folyik arról Mi nem tehetünk kérem szépen.  
 Amúgy a játék szempontjából ez nindegy mert abban olyan kihívások vannak hogy csináld meg észrevétlenül ugy hogy pl nem találkozol biztonsági őrrel stb... sokféle dolog le lehet tiltva. Tehát ilyenkor bukod a küldit csak megteheted...
 Ez inkább csak olyan hogy kérdezi a biztonsáági főnököt a mészárlás végén a rendőrség hogy hogy fordulhatott ez elő ?
 De kérem nem tehettönk semmit a misztikus sarok mögött állt 
 Láthatóan nem tudnak mit kezdeni a sarokkal mert oda nem tudnak belőni, de legalább nézd a jó oldalát a tükörben már látszik az ember...
 Az is vicces hogy a robbanás után egy 2*2 M2 es toalettben nem látnak meg mint egyetlen túlélőt, kicsit nekem ez olyan mikor Solid Snake egy dobozt húz a fejére és senkinek nem tűnik fel egy katonai bázison ))) )))
- 

Habugi addikt válasz  #45185024

üzenetére #45185024

üzenetéreNeeeeee..    Ezen a részen teljesen kiégtem.., erre az AI-re futotta a DX12 által felszabadított CPU "erőből" ?  
- 

#45185024 törölt tag válasz  #45997568

üzenetére #45997568

üzenetéreEz a második pálya már jobba Hitmenbe , mondjuk ezek a barokkos arany stukkós báltermek is hozzátesznek sokkal több a fénylő felület. Láttátok ebből a brutális kivégzéseket?Ovis kislányok kérem fordítsák el most a fejüket.  
- 

#45997568 törölt tag Erre kivancsi leszek majd, eleg jonak nez ki. Aki vesz Pro Duo-t majd jelezze, VR bilivel a fejen  
- 

#85552128 törölt tag válasz  letepem

üzenetére letepem

üzenetéreNem, azt "jelentettem ki", hogy egyik gyártónak sincs tökéletes megoldása ami úgy gondolom ennyi pénzért elvárható lenne  "vidián 10 perc után mindenki tántorgott, míg gcn-t használva 20 perc után kettő." Tehát még egy házon belüli teszten a hardverileg és szoftveresen legjobban* felkészült gyártó cuccával sem sikerült tökéletes eredményt elérni. A másik gyártó eredményével meg az az aprócska gond, hogy kaptak javaslatot miszerint magát a programot is eléggé át kéne írni, csak mivel sokáig tart inkább hagyják és várnak a Pascalra... Úgy meg eléggé fals teszt ha eleve nem jól kezeli a program az említett kártyákat, ez az "eredményen" is látszik amit szépen meglehet cáfolni ha szétnézel milyen kártyákkal VR-oznak... A steam benchmark meg érdekes dolog, elvileg semmit nem ér, gyakorlatilag meg a gyártók is ennek az eredményeit lóbálják. Bár más tartalom/bench híján nincs is mit  
 Eleve a steam bench csak a gépben lévő HW teljesítményét nézi, a "szédülés/hányinger" tesztelésére alkalmatlan.
- 

letepem aktív tag válasz  #85552128

üzenetére #85552128

üzenetéreKijelented, hogy egyik gyártónak sincs vr megoldása. Peti azt írta, hogy vidián 10 perc után mindenki tántorgott, míg gcn-t használva 20 perc után kettő. Ha 2-3 jelentkező volt a tesztre, akkor igazad van  
 ha jóval többen, már kezd sántítani a dolog!
 Tőle, mint fejlesztőtől nem láttam konkrét választ erre, így a steamvr bench alapján én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
- 

#85552128 törölt tag válasz  #45185024

üzenetére #45185024

üzenetéreNem tudom milyen "vitát" látsz ott, egy sima kérdés volt amire később meg is kaptam a választ. Marhára nincs még VR szempontjából egyik gyártónak sem tökéletes megoldása, szóval nem lehet mire verni a mellüket egyiknek sem, mert ha több százezret költ valaki a gépre a kártyára meg a headsetre akkor jó lenne valami biztosat és kiváló minőségűt kapni... 
 Az nV részéről is kapott választ, hogy lehetne azon még mit faragni, de a kiadó szerint (!) nem éri meg vele foglalkozni, mert addigra ott lesz a Pascal... - és ez (is) a piac véleményeHa meg feltétlen flamet szeretnél generálni egy másik topicban legközelebb írd be a saját véleményed és azt linkelkgesd/büszkélkedj vele... Bár az én hszem még erre sem volt jó, vannak ott "durvábbak" is ha ez lenne a cél  
- 

#45997568 törölt tag válasz  #45185024

üzenetére #45185024

üzenetére"A Szaby59 VS Sayinpety vita" szedjuk szet a hozzaszolasokat csoportonkent, hogy lassuk a megkozeliteset a szereplok szemszogebol. Itt elvalasztom a ket reszt mielott valaki(k) beleszaladn(k) valamibe amirol azt hiszik hogy..., kozben meg ki tudja. Igen, eleg nehez am ervelni olyanoknak barmelyik topikban akiknek az elektrolitok szintjen megy az erveles ugy szep nagy altalanossagban ertve a "kedves forum tarsak alatt". Minden "szakmai" topikban ez megy lenyegeben, megy az okoskodas meg duma, amikor meg olyan valaki irja le aki ezzel foglalkozik napi szinten, fejleszt azokra a hardverekre es leirja a tapasztalatat az mar nem erdekes, meg nem ugy van, meg "o nem ugy tapasztalta"... Hagyjuk mar  Az a szerencsenk hogy az a par igazan hozzaerto ember meg mindig beir ide, kulonben eleg mely lenne a szinvonal. Az a szerencsenk hogy az a par igazan hozzaerto ember meg mindig beir ide, kulonben eleg mely lenne a szinvonal.Attol hogy ugyanaz a csapat tobbszor egymasra rakontrazva mondja a butasagait attol az meg nem igaz (ha egy mondat 20 szobol all, abban egy szo igaz, attol az meg santit), vagy az ertelmi kepessegeikkel van gond, vagy nem tudom, nem is erdekel, a premium funkcionak igy vegre ertelme van. Egy kezemen meg tudom szamolni hany olyan ember van itt a forumon aki nem csak ert hozza de el is tudja magyarazni ertelmesen mit szeretne, nekik koszi  . En pont a sok retardalt miatt kuldtem vissza a Ti-met es hoztam el a Fury-t is meg a Nano-t is. a 7870-meg a mai napig szepen muzsikal a 6300 mellett. . En pont a sok retardalt miatt kuldtem vissza a Ti-met es hoztam el a Fury-t is meg a Nano-t is. a 7870-meg a mai napig szepen muzsikal a 6300 mellett.Hosszabban es szokimondobban inkabb nem ecsetelnem a temat, jo paran tudjak mirol is van szo, a par normalis es ertelmes arc miatt erdemes jarni a topikokba, lehet tanulni jo dolgokat, a tobbire meg ott a "Rejt". Hogy picit ON is legyen, a DK2-n nalam az FX-el meg 0.6-os SDK-val (oculus) voltak emelygeseim, a 0.7-el hoztak be sok funkciot meg drivert amik ezt ugy majdnem teljesen megszuntettek nalam, az ocsemnek semmi gondja nem volt. Hozza kell tennem hogy en siman tudok tengeribeteg lenni (mondjuk azota az egyik Royal Navy-s oreg kitanitott a mult heten ahol most dolgozom hogy lehet lekuzdeni, nemsokara kiprobalom, 18 ev alatt tokelyre fejlesztette  ) en a hintan is szedultem, teriszonyom is van, a nagyja lekuzdve, szemuveges is vagyok es az egyik szemem a dominans szoval terlatas is reszleges ) en a hintan is szedultem, teriszonyom is van, a nagyja lekuzdve, szemuveges is vagyok es az egyik szemem a dominans szoval terlatas is reszleges Majd ha lesz rendesen elerheto Rift akkor huzok egyet es megnezem az FX-Nano parossal, de a VR topikokban hamarabb lehet tapasztalatokat olvasni e teren. Ez a resze erdekel elsosorban, ha rendbe lehet tenni vele a szememet, akkor szemelyesen megyek Carmack-ekhoz es viszek nekik egy hordo Aszut, Zuckenbergnek meg egy masik Pulit. Majd ha lesz rendesen elerheto Rift akkor huzok egyet es megnezem az FX-Nano parossal, de a VR topikokban hamarabb lehet tapasztalatokat olvasni e teren. Ez a resze erdekel elsosorban, ha rendbe lehet tenni vele a szememet, akkor szemelyesen megyek Carmack-ekhoz es viszek nekik egy hordo Aszut, Zuckenbergnek meg egy masik Pulit.
- 

#45185024 törölt tag válasz  #45997568

üzenetére #45997568

üzenetéreÉrdekes cikk 
 Végre elérhető az AMD Radeon Pro Duo
 De a fórumja még érdekesebb 
 A Szaby59 VS Sayinpety vita 
- 

üzenetére #45185024

üzenetéreTeljesen mindegy lenyegeben a sorrend (nalam most tartaly->pumpa->radiator (huteni)->CPU->GPU-> tartaly), a zart vizes rendszerben ha tobb ponton mered a hofokokat, ugyanazt az eredmenyt kapod 1-3C elteressel, ami erdekes lehet, hogy a 120-as radiator-on a venti mekkora zajt csap ha tokid tekered a kartyat  . Hasznos ez a vizesblokk erre a kartyara, en a kartyat nem latom akkora plussznak mar hogy beleugorjak igy hirtelen. Megoroklom a Nano-t, bekotom a korbe es az ev vegeig elvagyok vele, igy a 2 kartya lesz 1000£-omban (blokkokkal), meg egy evet "kihuzok" vele. . Hasznos ez a vizesblokk erre a kartyara, en a kartyat nem latom akkora plussznak mar hogy beleugorjak igy hirtelen. Megoroklom a Nano-t, bekotom a korbe es az ev vegeig elvagyok vele, igy a 2 kartya lesz 1000£-omban (blokkokkal), meg egy evet "kihuzok" vele.Btw nincs meg egy ilyen komoly kartya a piacon, uh megint a Pirosak allnak az elen  Az ara szepen be fog allni majd par honap alatt. Az ara szepen be fog allni majd par honap alatt.
- 

#45185024 törölt tag 
- 

válasz  #45185024

üzenetére #45185024

üzenetéreaz eredetit nem tudod bekötni egy épített vizes rendszerbe, aminek nagyobb a hőleadó felülete. 
 a vizet a vrmeken is megjáratják, ami egyértelmű fejlődés a 295x2 hűtéséhez képest., de a hőleadó itt is ugyanaz a 120as borda, mint ami a fury xet is hűti. csak itt kettő gpuval, plusz még a vrmek által termelt hővel kell megküzdenie.
- 

#Morcosmedve veterán Lehet próbálkozni: Crimson 16.4.2 Hotfix... 
- 

#45185024 törölt tag Számomra ebben az az érdekes hogy az eredeti sem néz ki rosszul. 
 És ezeket játékfejlesztő cégeknek árulják ugye a maga fél miliós ára miatt (XFX1697Dollár)
 Ugye az egyetemeknek a rendszerével kötöttek megállapodást stb...
 Kisvállalati meg egyetemi környezetben nehezebben tudom elképzelni hogy valaki plusz pénzért elkezdi hang és egyéb (tuning?) jellemzők miatt pluszban fejlesztgetni. Tehát hogy van egy olyan széles vásárlói potenciál ami az EKnak ezt megéri.
 És hát konkrétan HOLNAP(26.-a) jelenik meg és már van rá vizesblokk. 
- 

#45185024 törölt tag Érdekes hogy a Duo-ra is árulnak vizesblokkot.  
- 

Tragger tag Mirror's Edge Catalyst béta kulcs valakinek? 
- 

üzenetére #45185024

üzenetéreTevedes, Terminatoron Linux fut, Apple processzorral  Nvidia-nak nincs driver-e (hivatalos gyartoi) ami a kernelben benne lenne, AMD-nek van, meg Intel-nek is Nvidia-nak nincs driver-e (hivatalos gyartoi) ami a kernelben benne lenne, AMD-nek van, meg Intel-nek is Egyelore ez amit most kitoltak a zoldek az egyik megkozelitesre jo lehet, a hardver most a szuk keresztmetszet, olyan kozponti egysegre lenne szukseg, ami kepes lenne adaptalodni a szoftver fejlodesehez, ilyet meg nem lattam otletek teren sem, persze ettol meg lehet hogy dolgoznak rajta valahol. Amint meglesz a szingularitas erdekes dolgok tortenhetnek, vagy nagy ugras a fejlodesben vagy valami nagyon mas    
- 

#45185024 törölt tag A Borgot szabadítsd rájuk hogy asszimilálja az Nvidiát, egyből nem tudná a borg kocka a asyncron computét és lefagyna  ))) )))
 Meg amúgy is félek mióta Nvidia bejelentette hogy a gépi tanulást helyezték előtérbe, kijön a Terminátor 5 és egy Nvidia logó lesz a hátán meglátjátok )) ))
- 

Habugi addikt Na, mizu, miért hagytátok abba, lehet folytatni..      Erről jut eszembe.., akinek kimaradt a StarTrek érdemes belekezdeni!    
- 

MiklosSaS nagyúr válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetérePedig Habugi az AMD doktor. Õ olyan mint egy pszihológus...sokszor 20 perc telefon is elég neki  
- 

MiklosSaS nagyúr válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetéreLegy ferfi...probald ki! Plasztik velemenyre ne adj...kulonosen ha olyanok mondjak akiknek semmi tapasztalat..max a processzor rancigalasban.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetéreÚgy lesz.  
- 

#Morcosmedve veterán válasz  tailor74

üzenetére tailor74

üzenetéreJókor jó helyen  de, mint írtam, szinte mindig van jó áron Nano. de, mint írtam, szinte mindig van jó áron Nano.Szép is az a fehér, de józan ésszel meg kell várni a kövi karikat. (#4120) Pepeeeee: Mondjuk ez se mai videó, engem minimum 4,4Ghz-es 6700k érdekelne és 16.3.x vagy újabb Crimson-nal valami 1080p-s videó, Primal, GTA V. (#4119) ÁdiBá: ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetéreÉn a fehér asust nézegettem sokat, de drágállom,így meglepett a "sima" 158k-s ára. 
 Pár napja még az is 180k volt. 
- 

#45185024 törölt tag Nano, Fury, Fury X összehasonlító videó 
 Fix 60 FPS esetén szinte mindegy melyiket veszed...
- 

ÁdiBá veterán válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ez jó volt! Sírok! Ez jó volt! Sírok! 
- 

#45185024 törölt tag válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetéreEnnyiért én is odadom neked a Furymat  
- 

#45997568 törölt tag válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetére350£ ugy atlagban, az eleg jo ar erte, nem tudom van-e meg ertelme venni igy az uj generacios kartyak elott par honappal. Meg a Pro-hoz gyartyak a chip-eket, kiszorjak ami nem kell aztan csoki. 
- 

gyiku nagyúr válasz  #Morcosmedve

üzenetére #Morcosmedve

üzenetéreha nem matolcsyzzak el a forintot, akkor dragabb mar nem lesz  
- 

#45185024 törölt tag Ez egy politikailag korrekt hozzászólás volt  R9DEON-tól. R9DEON-tól.
 Az a nagyon furcsa dolog ebbe a történetben hogy ha tegyük fel kijön valamelyik Polaris (480 490) ami tegyük fel egy teljesítmény lesz a Nanó , Fury kártyákkal akkor mit választanál 4 Gb HBM1 et vagy 8 Gb Gddr5 öt ?
 Vajon melyik lesz a jövőbiztosabb ?
 Szívem szerint én azt mondanám várd ki a GddrX es memóriákat de az még odébb van...
- 

Elgondolkoztam mostanában, hogy a 390-et lecserélem egy nano-ra. 
 Szerintetek van-e most értelme, vagy várjak vele a polaris10-ig?
 Na meg vannak kétségeim a hűtés hangját illetően. (Elég hisztis vagyok a vga hangjára ) )Vélemények?  
- 

MiklosSaS nagyúr Az történt hogy ütközik a driver az AB-vel win10 alatt....ennyi...csak nem volt elég a sima törlés, gyalultam és rendbe jött. Leírtam az este is, de mordor miatt törölték és pihenõre küldtek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Spórolós topik
- Mobil flották
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- RTX 3070 Founders Edition
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)