Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Számomra ebben az az érdekes hogy az eredeti sem néz ki rosszul.
És ezeket játékfejlesztő cégeknek árulják ugye a maga fél miliós ára miatt (XFX1697Dollár)
Ugye az egyetemeknek a rendszerével kötöttek megállapodást stb...
Kisvállalati meg egyetemi környezetben nehezebben tudom elképzelni hogy valaki plusz pénzért elkezdi hang és egyéb (tuning?) jellemzők miatt pluszban fejlesztgetni. Tehát hogy van egy olyan széles vásárlói potenciál ami az EKnak ezt megéri.
És hát konkrétan HOLNAP(26.-a) jelenik meg és már van rá vizesblokk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem értem. A Ferrari ilyet sosem fog tenni, mert nekik a gumit az autóval kell szállítani.
A gyártók nem fognak kártyánként eltérő HDMI kábelt biztosítani, mert akkor olyan áron tudnák megvenni, amennyibe kerül a boltban. Az már egyértelműen nem éri meg.
Egyébként nem értem magát a problémát. Eddig az volt a baj, hogy nem került javításra. Örülni kellene annak, hogy reprodukálták, mert ez a javítást első lépése. Igen nehéz volt, sokára jöttek rá, hogy kábeltől+monitortól függ, de végül megvan a probléma forrása.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő