- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48098 üzenetére
Hát nem tudom én nem érzek hátrányokat amd ati kártyákkal sőt annak idején azért ezt vettem mert jobb vétel volt az nvidiánál,volt nekem már pár kártyám életemben és hol az nvidia volt jobb hol az ati,és eddig ezzel a kártyával nem volt problémám hozta a teljesítményt ahogy kell,és az hogy lebegjenek a ruhák meg ilyenek annyira nem érdekel.
#De4d
Hát azért én ezt meg cáfolnám hogy anno te csúcs kártyát vettél volna 30EFt ért mert nekem egyszer a régi szép időkben volt csúcs kártyám de az 90EFt be került akkoriban
#zolisx4
Minek a farm játékhoz physx?Meg nem hogy örülnél hogy van egy jó kártyád,anyival nem jobb az az nvidia,ha most vennék karit akkor is amd ati t vennék.
-
CirrMee
addikt
válasz
katt777 #48108 üzenetére
Konkrétan nem igaz, csak szeretnéd, ha részben igazad lenne. Példa:
1.: semmi köze hozzá, mivel nem vesz részt a számolásban. Ennyi erővel a tápegységtől is függhet a physx teljesítménye, mert annak sincs köze a végeredményhez
2.: csinálsz egy hibrid physx rendszert egy erősebb gf kártyával. Működni fog a fizikai rész, az eredmény jobb mint procival, akkor most a Te logikád szerint k*rva jól futtatja az AMD kari a physx -et. Rohadtul nem, mert köze nincs hozzá, továbbra sem vesz részt a számolásban, holott az AMD kari vágja ki a monitorra a képet, tehát ő felel a megjelenítésért.Tehát még egyszer: hogy lehet egy alkatrész hibás olyasvalaminek a teljesítményéért, aminek az elvégzésében nem is vesz részt? Az előbb felsoroltam, hogy vagy GF kártya, vagy CPU által futtatható. Ennek megfelelően ha bűnbakot keresel, kizárásos alapon csak e kettő közül tudsz válogatni. Ha ennek ellenére ragaszkodsz az AMD kártyákhoz, vedd már bele a buliba az összes többi perifériát is (hang/hálózati/háttértár/stb vezérlőket), mert kb ugyanannyi közük van ehhez a dologhoz.
U.i.: ha azt írnád, "GF kártya hiányában" sz*r a physx, az már teljes siker. Csak e között, és az "AMD -n sz*rul fut" között van egy árnyalatnyi különbség...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #48105 üzenetére
Ez elvileg letiltja a zerocore-t.
Most Nálam egyre többször van az a jelenség, hogy elmegy csicsikálni a monitor 10 perc után, megmozgatom az egeret, visszakapcsol a monitor, de csak fekete kép.. Elküldöm aludni a gépet, visszakapcsolom, akkor visszajön (általában).
Mondjuk azt még soha sem néztem meg, hogy ebben az esetben mondjuk az első kártya ventije is leáll-e, vagy sem.. De a lényeg az, hogy mindig ilyen helyzetben jelentkezik a hiba.
-
CirrMee
addikt
válasz
katt777 #48105 üzenetére
AMD kártyákon a PhysX szar.
Az iskolában tanult nyelvtan alapján ez számomra úgy tűnik, pont az ellenkezője annak, amivel most mentegeted magad.
És "-kal" is mehet mögé, mert nyelvtanilag az is arra utal, hogy a kártya sz*r. Holott nem a kártyákkal van a baj, hanem az nvidia mint fejlesztő hozzáállásával.Tehát helyesen: vagy GeForce -al, vagy processzorral. Olyan verzió nincs, hogy AMD kártyákkal...
-
RMZ250
senior tag
válasz
katt777 #48101 üzenetére
Pedig most nincs igazad, AMD karikon a fizix nem futhat szarul mivel egyáltalán ne fut. EZ csak NV ficsőr. AMD tulajoknak ki kell kapcsolni. Ha van egy bika proci a gépben akkor esetleg meg lehet próbálni azzal számoltatni de inkább ha mindenképp kell a fizix akkor egy olcsó NV karit szoktak betenni az AMD mellé.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48067 üzenetére
Na most játszottam megint,futott a játék rendesen,bár a nyári utcákon a sok textúra véget volt egy pici mintha lassulás érzékelhető de aztán nem,most meg egy lövöldözős részhez értem,megint totál belassult mint egy lassított felvétel ki kapcsoltam pár dolgot kiléptem aztán vissza akkor nem szaggatott közben mindent maxra vissza raktam csak az Apex Physx et kapcsoltam ki,aztán ezen a részen továbbjutva ezt is bekapcsoltam vissza és most minden maxon és bekapcsolva egy gyártelepi lövöldözésnél vagyok sok ember épület füst de szaggatás semmi,nem értem én ezt.Drivert nem mertem még telepíteni másikat most a 13.9 van fent a 13.12 őt azt szidták a 14.3 bétát meg hol dicsérték hol szidták.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48062 üzenetére
Mondom csak ennél az egy résznél csinálta eddig míg egy épületben lövöldözök,azt nem tudom hogy régen is csinálta e mert mikor meg jelent is játszottam vele de ki emlékszik már arra,de nem kizárt hogy volt ugyan ilyen lassulás.Mindegy játszok vele ha megszűnik ok ha nem akkor meg megy a játék a fenébe.
-
F e Z o
veterán
válasz
katt777 #47991 üzenetére
FC blokkal nem mehet feladdig a vrm hőfoka. Akkor lehet a gap-pad vékonyabb, s nem érintkezik megfelelően. Volt a húzott 6950@70-emen fc és univerzális blokk nagy bordával is. Előbbi esetben 50-55 fokigment fel csak a vrm is, utóbbi esetben 70fok környékán stagnált teljes terhelés alatt. Sazért ott kicsit nagyobb a fogyasztás, mint jelen esetben.
(#48000) norbalia87 : Mire cseréled? Az egyik legjobb gyári hűtés a DCII.
-
csabi0805
senior tag
válasz
katt777 #47766 üzenetére
Nincs semmi gond vele szerencsére.
Az Afterburnert nézegettem mielőtt elkezdtem játszani vele,és szerintem ott lehett valami gebasz csak én nem vettem észre.Nyomtam rá egy resetet meg újraindítottam a gépet és azóta jó minden.Eddig játszottam vele.Lenyomtam majdnem egy fél Bahrain GP vele.Nincs semmi gebasz.Azért köszönöm a sok segitséget fiúk!
Hhhúúúú de megijedtem... -
csucsbicep
nagyúr
válasz
katt777 #47715 üzenetére
4870-esek ideje óta már eltelt pár fényév. Az akkor érvényes dolgok megváltoztak. A 7850-em és a 7870-em is Asus volt, egyik jobb, mint a másik.
A 7850-em 40% GPU tuningot és 25% vram tuningot bírt el. Ehhez hozzá tartozik, hogy a gyári 860/1200-as érték gyárilag vissza van fogva. Hasonló a 7950 is. Nem úgy, mint anno a 6970 vagy a 4870, amiket kimaxoltak. Nem is voltak oc bajnokok.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
katt777 #47707 üzenetére
Nem tudom mi bajod az Asus-al,nálam pl jóval halkabb mint a Sapphire Dual-X hűtése (7850-en volt),csak ehhez tudom hasonlítani,ilyenem volt.
És még annyit én nemrég vettem kártyát,és úgy volt hogy GTX660-om lesz,és árban csak a Giga kártya jött volna ki,inkább lebeszéltek róla ,és amúgy se olvastam róla éppen jókat!
És ugyanez mondható el a 270-es szériáról,pl a simán is hiába van 2 kiegészítő tápcsati a tuningot mégse szeretik nagyon,legalábbis a külföldi review-ek alapján.
Szóval én még mindig jobbnak tartom a Gaming-et,és Asus-t ,főleg hogy egy árban vannak,,de legfeljebb max 1-2k a különbség,ami nem sok.
De persze kinek a papné,kinek a pap,szóval ezen nem vitázok.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #47379 üzenetére
De azt is értsd meg te is, hogy nem mindenki szeret 30fps-el nyomulni!
Én is szeretek mindent bekapcsolni, de sok játék esetében már a játszhatatlanság szintjére süllyed a dolog, ha ráadok mindent. Én szeretem, ha megvan a stabil 60fps, inkább visszaveszem az élsímítást, vagy kikapcsolok 1-2erőforrászabáló effektet. -
marquuard
veterán
-
letepem
aktív tag
válasz
katt777 #47329 üzenetére
Ha így is van ahogy mondod akkor ez megint a gyártók tehetnek hiszen a gpu-n kívül az Amd mást nem ad. Mondjuk nekem eddig nem volt semmi gondom egyik radeonommal sem, ellenben nv 3-ból 2 behalt.
Többsége a hibáknak user error vagy lehet a intel féle driver rendszer miatt van amiről Abu is beszélt: intel drivert kell felraknod hogy az nv es az amd driverei is jól mukodjenek mert azok oldjak meg az atkapcsolos rutint.
Mondjuk kivancsi lennek mekkora a hibaszazalek amd+radeon konfig eseten! -
Tengo
aktív tag
válasz
katt777 #47329 üzenetére
Mindent maxon 2x-es élsimítással engem már az esőben 14fps fogadott. Nem tudom te hogy csinálod a 30-at úgy. Amúgy én min fps-ről beszélek ha nem voltam világos, szerintem az a mérvadó nem a max, falat nézve.
Erre van valakinek valami ötlete? VDDC fesz is így ugrál. Hibás a kártya vagy a program olvasása a rossz?
Jelenleg 77% és 0% között ugrál idle. a VDDC 2.8A-3.0A 0.848V-0.947V De a GPU load az változó van hogy 0-4 vagy 0-89 vagy bármi amit eltudtok képzelni. -
Tengo
aktív tag
válasz
katt777 #47326 üzenetére
Már elég vicces a kártya. Kezdi a probléma megoldó képességem határait feszegetni a dolog. De by the way az hogy megtudom oldani, nem azt jelenti hogy szeretnék egy olyan kártyát amit toldozgatni, foltozgatni kell. A legutóbbi probléma amit megkellett oldanom az a 2D clockra visszaesés. Végülis úgy oldottam meg hogy msi afterburnerben csináltam egy 3d clockspeedet fixálva 1100/1600-al 20%TDP korláttal. Kiraktram dedikált gombra billentyűzeten, meg egy 2D clock volt ami a stock speed és az beállításokat tartalmazza. És ezzel a két gombbal váltogatom. De ez is kényszermegoldás. HDMI hangot ugye a registriben a deep sleep oldotta meg, a beszineződést meg a FULL RGB színtér használata.(azóta nem lilult meg sárgult be a képernyő standby-ban) Ja és engem is iszonyatosan irritál az MSI afterburner Béta pofázása. Nem lehet azt valahogy Tweakelni? De hogy megemlítsem a másik oldalát is a kártyának, végigtoltam vele a crysis 3-at High beállításokkal, particle very high, úgy hogy a min fps 28 volt. Szóval van benne erő, csak szoftveres szinten kéne bíbelődni vele. Igazából ha tudnék csinálni egy frankó BIOS-t neki az minden problémára gyógyír lenne, de annyira nem értek hozzá, és annyit nem ér hogy brickeljem a kártyát.
-
Sondi1986
addikt
válasz
katt777 #47004 üzenetére
De az XFX 1000Mhz-re boostol. Szerintem az XFX utána nézet mitől van nagyobb sebesség növekedés a órajel emeléstől vagy memória órajeltől. Ők ezt választották, lehet azért mert nem akartak drágább 1500Mhz-es ramokat venni és a mezei 7870 ramokat pakolták rá.
Szerintem biztos meglátszik az eltérés egy rendes 7870XT közt.
-
Sondi1986
addikt
válasz
katt777 #46931 üzenetére
Mért ez nem az? : XFX FX-787A-CDFC HD7870 2GB GDDR5 gyári oldalán 8 és 6-os csati szerepel pont ami a XFX 7870XT-nek van.
-
seederking
őstag
válasz
katt777 #46642 üzenetére
Értem,köszi.
"Nem kevés a proci a kari alá?"
Így,hogy föltornáztam 3.8ghz-re szerintem épp kijövök vele.Teszteltem régebben,monitoroztam stb és ált. elmondható hogy kipörgette mert mindig 90% fölött volt a vga használat.98-99% volt stabilan.
Az igaz,hogy pl AC3 és társai esetében ahol a magok használata mondjuk úgy nem volt teljesen optimális,na ott észrevehető volt,hogy mhz-ért kiált.De szerencsére ritkán futok ilyenekbe. Pl Ac4-nél állam leesett,hogy mit tudtam kihozni ezzel a kombóval.
Tudom,hogy elférne alá egy erősebb cpu de ha váltanék akkor már fx8350-re lenne érdemes.De perpill arra nincs keretem + a lapom lehet nem is támogatná csak a rev. 2-es asrock 970.Szóval "bonyolult" dolog lenne a jobb cpu alá tétele.Ui :Elég gyér a játék felhozatal jelenleg,a cod 2 multy-hoz (ha játszok is vele néha,ahhoz meg elég)
-
nanus
senior tag
válasz
katt777 #46434 üzenetére
Én pedig hajlamos vagyok elhinni
[link]AIDA64 ugyanezt méri alpon....ahogy nő a venti fordulat/terhelés ugy fordul át a hőmérséklet arány...és a gpu lesz a melegebb
Egyébként lsd kép ez egy 4850 igaz egy Scythe MUSASHI SCVMS-1000 Twin-Fan VGA Cooler hűti
de a ramsünik nincsenek felragasztva... -
joysefke
veterán
válasz
katt777 #46450 üzenetére
-Én is 50-60E forintos kártyát kívánok vásárolni (270X: MSI Gaming/Hawk, DCUII, illetve Vapor-X az esélyesek).
-Teljesen egyetértek veled, abban, hogy a 270X ár illetve teljesítménykategóriája jelenleg a legjobb bolt, ha valaki hajlandó egy minimális kompromisszumot kötni.
GTX760 (+10% teljesítmény+30% ár) illetve 280X (+30% teljesítmény+60% ár) annyival nem adnak többet amivel többe kerülnek. A GTX 660OC-nek még nagyon jó az ár-érték aránya, de FHD-ban azért néha az a 10% teljesítmény hiányzik (és azt a plusz 10%-ot olcsón adja a 270X). 7850, 650Ti Boost meg egyértelműen több kompromisszum mint a 270X.Személy szerint a 7870XT-t kihagynám: én out of the box szeretnék egy finomhangolt kártyát, nem azzal bohóckodni, hogy hogyan hozzam ki a kártyában lévő egyébként jelentős rejtett potenciált, ráadásul Saphhire-t nehéz belőle kapni, a többinek meg szörnyen hangos a hűtése. Használtat pedig végképp nem mernék belőle venni.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #46447 üzenetére
-Igazából semmilyet, illetve minimálisat: szvsz zajnövekedés nélkül szeretnék mondjuk olyan 1150 környékén lenni.
-A lényeg igazából a halkságon van. Használtpiacon a legolcsóbb giga/sapphire illetve egy halk hűtésű modell ára (MSI gaming/ DCUII, Vapor-X) közötti különbséget alig-alig lehet érvényesíteni. Ezért (is) jobb ha olcsóbban veszem a jobb hűtős modellt.
Ki tudja meddig lesz a kártya, sosem tervezek ebben évekre, nem is lehet.. Azt szeretném, ha egy esetleges váltáskor nem buknék nagyot. A Giga GTX660OC-t pl 45 ért vettem utcáról kiskergarral és fél évvel később 40-ért eladtam, ez még belefér. De ha mondjuk 53 ért vettem volna és 40 ért adom el, akkor az már nem olyan szép.
J.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #46442 üzenetére
Még nem bántom őket. Még úgymond bejáratósak, plusz szokom, hogy hogy is van ez, plusz mi, hogy mint van.
Ennyit tettem, hogy bepipáltam az Overdrive-ot, mert az nem annyira tetszett, hogy van ami alatt 1050-en, van ami alatt 1100-on megy a GPU. Így, ha jól láttam, mostmár fix 1100 lett.
A procilimittel számoltam, mert az mondhatni nyilván való volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #46434 üzenetére
Csak Nekem ez a "tologatós", vagyis az AMD PowerPlay az újdonság, mert még nem láttam ilyet soha. Ez még nekem ingoványos. Nem is tologatom a grafikont, csak a pipát tettem oda, hogy fixálja a gpu órajelet.
Hát így is 4GHz-n teker már a 965, fentebb már nem nagyon megy.
-
R3laX
addikt
válasz
katt777 #46364 üzenetére
4x-es antialiasing miért is gagyi? Úgy lesz 45-50, hogy amúgy 70-80-100 csak vsync-el 60. Sanghai pálya BF4, miután leomlott a toronyház/64 player úgy hogy a toronyház mögötti úton beállsz a tűzbe úgy helyezkedve, hogy minél több elem/tér látszódjon a pályán
. Rögtön lemegy 45-50 körülre az FPS 1680-ban 4x-es antialiasing-el Ultrán.
-
-
R3laX
addikt
válasz
katt777 #46347 üzenetére
Szar grafikai élmény?(Kattkatt). Épp azt magyarázom, hogy 4x antialiasing(BF4)... amúgy meg Ultra persze. Így is lemegy az fps 43-45-re húzós részeknél, ami a fix 60-nál már elég iritáló tud lenni. Egyébként tervben van egy jó monitor, de egyelőre még ilyen OC-val(280X fölötti teljesítmény) 1680-as felbontásban is le tud terhelődni a kártya... Gondolom nézted mire válaszoltál }8P
-
válasz
katt777 #46347 üzenetére
"12,78% GPU, 13% VRAM tuninggal 12.5-13%-kal gyorsul a VGA-m. Ha valamelyik kisebb, kisebb a gyorsulás is, ez mindenben így van. Bármelyik lehet szűk keresztmetszet, igazából akkor jó a tuning, ha mind2t hasonló mértékben tudjuk emelni."
Elvileg persze. Azert altalanossagban viszont elmondhato, hogy a gpu/cpu tuning sokkal többet hoz a konyhara ma mar, mint a ram büveszkedes, leven utobbinal brutalis savszelesseg mar alapallapotban is.
Raadasul pont az emlitett XT modelleknel a ram mar eleve huzott (egy 7870-hez kepest), igy fenntartom, hogy jelentös (kb1200-as) gpu sebesseg alatt nincs erezhetö hatasa a vram buzeralasnak, csak az aramköröket terheli feleslegesen.
S most nem hasamra ütök, hanem argus szemekkel figyelem az fps-t. Nem benchmarkban mert az valahogyan mindig kamu, hanem in game, tetszöleges helyen acsorogva/egy megadott helyen szaladgalva. -
belinho
senior tag
-
válasz
katt777 #46244 üzenetére
Tudnal egy bizonyito erejü linket szolgaltatni erre? Ugyanis az egyik gond mindig is az volt a CF-fel, hogy NEM adodtak össze a kartyak vramjai, csak a szamitasi teljesitmeny. Tehat igen könnyü (elvi) dupla teljesitmeny mellett kifutni a memoriabol. Ez valtozhatott persze es elsiklottam felette, de akkor tamaszd ala valamivel legyszives...
A 2 gig vram eleg jo, de több monitoron, nagyfelbontason mar elfogyhat, megfelelö jatek alatt siman...
-
R3laX
addikt
válasz
katt777 #46265 üzenetére
Én ezért vettem HWapróról 55-ér 1.5 év garis 7950-et fél éve
. Pont elkaptam az új kártyák bevonulását. Tényleg egy jól felrántott 7870XT mennyi pontot dob Fire Strike-ban?
szerk.: Én most így használom a 7950-et 24/7-ben.
hackeeeee: Tökmind1 a revízió, még azonos vagyis pitcairn magok is mennek egymással CF-ben = 7870+270X
-
trufa12
addikt
válasz
katt777 #46259 üzenetére
Jobb ha tudod az eladó semmiért sem felelős, ha eladta és előtte nem vésetett le valahol az hogy bármi van ő vállal érte felelősséget .....
Nah mind1 is végül is
mert az összes amd kártya 1 rakás ...
Szóval tök mind1 melyiket választom, arra amire kell jó lesz, elfűt füstölög a gépbe a rászerelt hűtés legyen jó halk legyen ennyi . Lol d3 ra tökéletes lesz .
Így Gtx 770 után -
trufa12
addikt
válasz
katt777 #46256 üzenetére
Értem köszönöm megelégszem én a 270 el is csak új legyen meg olyan ami nekem tetszik.
Más kártyáival már régebben szívtam én eleget, sajnos nem mindenki olyan korrekt állapotban adja el mint én szoktam az enyémeket .
de a pro, xt végződés mit takar
mert van sima 270 van belőle pro változat
van 270 x sima meg van 270x XTpro butított v jobb mint a sima 270 ?
mert régen radeonoknál a pro mindig buta verziót takart...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
kungzi
veterán
válasz
katt777 #46244 üzenetére
ha már ilyen cf-re költök, akkor a jövőre való tekintettel, hogy már egyre több fullHD-nál nagyobb felbontású monitor van én inkább a 4GB-s verziót venném, ja és alig van árban különbség
ipon-ban 2GB-s verzió 57.335FT
pcx-nél 4GB-s verzió 58.057FtDe ti tudjátok, én biztos a nagyobb RAM-os verziót venném.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #46246 üzenetére
Én eleve nem is számítottam duplázásra, főként vsync használata mellett. A 7770-nél hasonló szinten ment, a Codemasters játékokban kicsit talán jobban. A fő problémám az volt, hogy elfogyott a nafta a 128 bit miatt, ezért is kell váltani.
A 280x volt a kiszemelt, de egyszerűen sehol sincs, viszont a kártyák kellenek, mert szükség van a vasra.
Az érdekes.. Akkor gondolom igen. A 270x-en van.
-
bombibmw
veterán
válasz
katt777 #46146 üzenetére
Soha nem használtam ezt az optimalizálást.
Azt sem tudom,hogyan és hol kell bekapcsolni.
Engem csak a kártya tudása érdekel,semmi mókolás.Egyébként azt vettem észre,hogy amikor 1180-on ment a VGA,csak 97-98-99% között ugrált a kihasználtság,alapon meg 99% volt végig.
A procit 4,4GHz-en használom 24/7-ben,ez stabil és kitesztelt.(#46147) marcusa:
Mondjuk a max akkor max,ha minden csutkán van.
Ha gyárilag a legmagasabb beállításon kihagy valami plusz beállítási lehetőséget,akkor nem nevezhető maxnak.
De persze ez nézőpont kérdése és nyilván ezért is kérdezted meg. -
marcusa
addikt
válasz
katt777 #46146 üzenetére
Igen, pont ez volt a problémám, hogy ennyit írt, hogy mindent max-ra... Az elmosódás pl hogy van max-on bekapcsolva vagy kikapcsolva? Melyik terhel jobban? Nekem nem tiszta...
Épp ezért összehasonlítani a legjobban úgy lehet, ha a gyárilag legmagasabb profilt kiválasztod, és úgy hagyod, majd lefuttatod a tesztet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest