Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Gaboman #46253 üzenetére

Igen, ezekben van támogatás. Én is azt mondtam, hogy ahol működik, ott rendben van, csakhogy az AMD előszeretettel avultatja a támogatást, tehát régebbi játékokkal nem feltétlenül fog működni. Oblivion alatt nálam pl. meg sem nyekkent, 1 VGA-s teljesítménye volt, vagy pl. azt sem tudhatom, mikor döntenek akképp, mint régen, hogy egy régebbi chipsetet többé nem támogatnak, aztán egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy a VGA-okán viszont szükséges driverfrissítést feltéve megszűnt a CF. :((( Lényegében fölöslegessé tették az egyik kártyámat, amelyet nyilván nem tudtam új áron eladni, azaz még anyagi kárt is okoztak. Szóval inkább 1 erős VGA 2 áráért. A 7870XT CF kb. 120k-ból lenne meg (ha scak nem drágább most már ez is), ezért azért lehet minden alkalmazás alatt biztosan erősebb VGA-t venni. No meg a 8+8CF már 3-5% teljesítmény csökkenés, 16+4-ről nem is szólva, az még ennyit sem ér.

trufa12: Kvázi ua. kártyák más teljesítménnyel és néven, de hardveresen uazt kapod (tudásban). 270->270X->7870XT: DX11.2 + Mantle.

Új hozzászólás Aktív témák