- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Mirman #37261 üzenetére
Nem tudom, de nekem nagyon tetszik ez a kártya. Backplate is van rajta, meg a hűtése is jól össze van rakva.
Ránézésre is látszik, hogy minőségi holmi. Biztos nem nyúlsz félre vele. Olyan kis Mini Lightning kinézetre.
Mondjuk az átalakított vrm és a magasabb órajel miatt itt is magasabb fogyasztás, mint a Lightning kariknál.
Most vennék kártyát én biztos ilyet vennék Sapphire vagy Asus helyett. -
LamaCube
addikt
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Bf3 alatt fullhd-ban 22" monitoron. Minden mediumon 2x élsimításon ultra "mes quality" /nem biztos, hogy pontosan ez a neve/sbao on vagy mifene. Fix 72FPS /72hz-es a monitor és qsync on, így nem melegszik annyira a vga és a cpu. Mondjuk nem mintha melegedne bármelyik is.
Bf4-nél a vége fele már elég jó játszható volt ezeken a beállításokon, de fix 60 nem volt, mert néha beesett 30-40-re is akár.Haly
Egyébként a HBAO és az sa.. nem tudom micsoda az mit kapcsol be???
-
válasz
Mirman #36970 üzenetére
Nem tudom milyen a hűtése ennek, de az én asusom teljesen hangtalan és 60 fok fölé nem nagyon megy játékok alatt. De ezt meg is kell fizetni. Tessék az utód: katt
Amit továbbra sem értem, hogy miért kéne venni, mivel egy 7870 kicsit meghúzva hozza a szintet, ha nem többet. -
válasz
Mirman #36964 üzenetére
Élsimítás nélkül mindent visz egyelőre ultrán 60+ fps-el. Pl: BF3, ultra, kivéve élsimítás (még HBAO-t is ráküldtem, pedig az 10-15fps-t levesz) az összes pályán megvan a 70-80 fps minimum. Kis pályákon 120-140 fps. 1680-as felbontáson, de nem sokat számít a fullHD ehhez képest. BF4-ben azért más a helyzet, de ott még csiszolnak elvileg a mantle dologgal. Ott ugyan ezekkel a beállításokkal átlagban megvolt a 60fps, de leesett 35-re. Egy bizonyos beállítás nélkül meg minimum 60fps, és átlag 70 volt.
Többi játékot (Dirt 2, Dirt 3, Mirrors edge) teljesen csutkán viszi rengeteg fps-el. Farcry3-ban is élsimítást, meg esetleg 1 beállítást kell levenni, hogy 70 körül legyen az fps. Összefoglalva, bőven jó ez a kártya, és az is lesz még 1-2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest